maandag 14 maart 2016

Serviceflat kopen ieper

Vind serviceflat kopen. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Service flat te koop, West-Vlaanderen (Provincie). Heb je wat meer ruimte nodig? Dan kun je ook kiezen voor een serviceflat met kamers.


In dat geval zal de serviceflat gemakkelijk €extra per dag kosten, waardoor de totale kosten verder op zullen lopen. Ben je van plan om een serviceflat te kopen , bijvoorbeeld om een investering te doen? Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Andere termen, zoals serviceflats, zijn niet officieel. Wilt u een woning met zorgondersteuning huren of kopen , ga dan altijd goed na of het om een erkende assistentiewoning gaat, welke termen er daarnaast ook gehanteerd worden.


Er zijn ook nog andere zaken waar u op moet letten als u een assistentiewoning uitkiest. Zijn er winkels in de buurt? Indien men deze assistentiewoning wilt betrekken, mag men geen eigendom bezitten. Residentie de Harchies: serviceflat bij rusthuis Wintershove Instapklaar appartement (dagprijs 32euro).


Zeer centraal gelegen in de nabijheid van winkels, apotheek, rusthuis,. In plaats van een beleggingsproduct te kopen bij de bank, kunt u investeren in een serviceflat. Dan geniet u nu van de huuropbrengst en later van het appartement plus de dienstverlening. Een serviceflat is een tussenoplossing tussen volledig zelfstandig wonen in het eigen huis en.


Deze vrij nieuwe vorm van huisvesting en serviceverlening is bedoeld voor ouderen die nog vrij zelfstandig kunnen functioneren, maar toch niet verkiezen om in het eigen milieu te blijven wonen omdat dit niet meer aangepast is of omdat ze zich er onveilig voelen. WELKOM IN DE WIJNGAARD. Assistentiewoningen in de Wijngaard zijn volledig aangepast aan het leven en comfort van ouderen.


Met oog voor design kan u hier zorgeloos en zelfstandig leven. Dit houdt in dat je een deel in een serviceflatcomplex kan kopen , maar dat je niet de eigenaar van een specifieke kamer wordt. Hier stelt De Zilvertorens erkende assistentiewoningen verdeeld over gebouwen ter beschikking.


Handig gelegen in de Nijverheidsstraat, naast het station en op wandelafstand van het centrum. Openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich vlakbij. Serviceflat in het project Belfort op prachtige locatie tegen de Grote Markt. Loft met slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 2m².


Serviceflat kopen ieper

We komen deze loft binnen via een inkomhal met private lift. Ieper , Kiekenmarkt ref. Op de woonverdieping is er een grote leefruimte van ong. Zie je het liever iets groter?


Er komt een moment dat uw huidige thuis niet meer voldoet aan uw woon- en zorgbehoeften. Appartement te koop IEPER. De appartementen zijn ruime hedendaagse flats, met of slaapkamers met grote. Eénkamer serviceflat met keuken, badkamer, berging en terras naar binnentuin.


Serviceflat kopen ieper

Badkamer : douche toilet, lavabo en spiegelkastje Deze serviceflat bevindt zich op het eerste verdiep met zicht op de binnentuin. Kopen Een erkende assistentiewoning is een interessante aankoop. U koopt niet enkel een kwaliteitsvolle woonst voor u, uw partner of uw ouders, maar geniet ook van heel wat extra voordelen. Residentie Sulferberg ligt op een prachtige locatie naast één van de natuurgebieden van de gemeente Heuvellan vlakbij de wandel -en fietsroutes. Wat u mag verwachten als u investeert in een assistentiewoning of serviceflat ? Allereerst het goede nieuws, de vraag is momenteel nog steeds groter dan het aanbod.


Het loont dus nog de steeds moeite om te investeren in een assistentiewoning of serviceflat als slimme belegging. Realiseer u dat het gaat om een belegging op lange termijn. BENIEUWD NAAR ONZE WERKING. In het kader van onze opendeur werd een film gemaakt rond onze werking en het samen gaan voor wat echt telt , m. Nieuw Zuid is een duurzame en groene stadsbuurt in Antwerpen. De locatie is uniek: aan de schelde en het trendy Zuid.


Serviceflat kopen ieper

Welkom in de buurt van de toekomst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts