woensdag 2 maart 2016

Namen met mooie betekenis

Namen met mooie betekenis

Je vindt hier meer dan 30. Ben je in blijde verwachting maar heb je nog geen naam voor de kleine? Op deze website kun je een naam voor je zoon of dochter vinden met een mooie of een aparte babynamen betekenis.


Namen met mooie betekenis

Het komt echter ook voor dat kinderen worden vernoemt naar iemand in de familie met de toevoeging Jr. De meeste namen en hun betekenis komen in de westerse cultuur uit de godsdienst. Vaak komt de betekenis van een naam uit het verleden. Namen met een X, Y en Z. Oude, klassieke namen , leuke, mooie en originele voornamen. Yolanthe, Yara (Aboriginals), Zekira of Zefanja (Hebreeuws).


Artikelen met de tag `Babynamen` - maanden. Mooie hondennamen met betekenis. Je moet er naar op zoek, en wat is daarvoor een betere plek dan 123Tinki. De mooiste meisjesnamen voor je baby.


Ieder jaar is het wel een beetje anders, maar toch blijven de 1mooiste meisjesnamen met een betekenis meestal aan de top. Een lichte wijziging in de rangschikking van deze mooie babynamen word beïnvloed door het veelvuldig gebruik van steeds dezelfde namen op televisie. Een naam bedenken voor je baby is vaak een hele klus.


Je hoort of ziet een leuke optie, maar checkt toch even wat de betekenis erachter is. Met deze opties zit je altijd goed: alle namen zijn namelijk afgeleid van het woord ‘liefde’. Je hebt gezocht op alle namen met hun betekenis welke beginnen met de letter R. Hieronder worden alle namen getoond welke beginnen met de letter R daarachter de betekenis. Klik op een naam voor meer informatie.


Unieke dierennamen met uitstraling en klasse. Bij het zoeken naar paardennamen voor je hengst of merrie doe je er best aan even te kijken op dierennamen. Ben je op zoek naar een jongensnaam met een mooie of aparte betekenis ? In dit overzicht vind je vele jongensnamen met de bijbehorende betekenis. Door op één van de onderstaande letters te klikken vind je een lijst met jongensnamen beginnend met de desbetreffende letter.


In dit artikel vind je de 1mooiste en meest bijzondere hondennamen voor een teefje, inclusief de betekenis van die namen. Welke naam heb jij aan jouw. Hondennamen met betekenis voor een teefje vind je op 123Tinki. Bekijk ze hier en vind de naam die bij je hond past! Je kunt bovenaan selecteren op de eerste letter van de naam of kies een bekende categorie.


Deel de betekenis gerust met je vrienden of familie. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Naam met betekenis voor de hond of pasgeboren puppy uitzoeken Je bent opzoek naar een mooie naam voor de nieuwe pup of hond in huis. De hond luisterd over het algemeen bijzonder goed naar zijn roepnaam als die kort en krachtig klinkt.


Wij helpen je bij het vinden van een passende naam voor je nieuwe hond. De Profeet Mohammed (vrede zij met hem) koos altijd namen met goede en mooie betekenissen. Personen die een onaangename naam hadden werden verzocht om een andere naam aan te nemen met een goede en mooie betekenis. Bent u opzoek naar originele Afrikaanse namen voor uw kind? Om tijd te besparen hebben wij er alles aan gedaan om zo snel mogelijk de perfecte naam voor je hond te verzinnen!


Op deze pagina vind je verschillende categorieën, waaronder populaire hondennamen, namen met betekenis , grappige hondennamen en leuke hondennamen en tot slot hondennamen voor haar en voor hem. Update: inmiddels hebben we de lijst geüpdatet met wat namen die een christelijke betekenis hebben – maar niet per se een bijbelse oorsprong hebben. Het zijn er ook wat meer dan 1geworden :) Bijbelse namen en christelijke namen.


Abel, Joah of Evi… Er staan heel wat mooie namen in rij bijbelse namen die we vonden. Ben jij op zoek naar een paardennaam? Vind de naam die het beste bij jouw paard past! Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste paardennamen. Hieronder een lijst van jongens- en meisjesnamen uit het Oude of Nieuwe Testament die in het Hebreeuws of Grieks een prachtige betekenis hebben.


Namen met mooie betekenis

Ook kunt u hier zoeken naar betekenissen van voornamen wanneer u een naam aan het verzinnen bent voor bijvoorbeeld uw toekomstige kind. Constant wordt onze database up-to-date gehouden dus ook de nieuwste baby namen kunt u op deze website vinden. In elke naam zit een mooie boodschap en betekenis verborgen.


Hieronder vindt je alle engelen namen van de aartsengelen en hun betekenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts