vrijdag 4 maart 2016

Ergens tegenop zien tips

Ergens tegenop zien tips

Dat zal nu nog even lastig zijn. Het is namelijk heel menselijk om de dingen die goed gaan als vanzelfsprekend te zien of te vergeten en de dingen die fout liepen, op te. Of het nu gaat om een presentatie, een spannende afspraak, een sollicitatiegesprek of het schrijven van een lastig verslag, vervelend is het zeker als je ergens tegen opziet. Daarom geef ik tips die mij helpen om minder tegen dingen op te zien.


Wat als je ergens tegen opziet? Ergens tegen opzien, ik weet hoe vervelend dat kan zijn. Ik heb sinds maart veel last van moeheid en overal tegenop zien. Ik ben ermee naar een huisarts geweest, heb verschillende dingen laten prikken zoals schildklier, bloedarmoede, suikerziekte, maar dit was allemaal goed. Ze vroeg naar het werk en thuis en denkt dat het door stress komt.


Ze adviseerde mij om naar een psycholoog te gaan. We schrijven ertegenop aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Dat is het geval als u de combinatie kunt vervangen door het oorspronkelijke voorzetsel en een naamwoord. Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van quote, en onze gebruikers.


Ergens tegenop zien tips

Ik denk dat ergens tegenop zien vooral te maken heeft met het feit dat je niet weet wat je kan verwachten. Je geeft zelf voorbeelden hiervan (bloedprikken voor de eerste keer). Ik zie op dit moment zelf heel erg op tegen mijn Engels mondeling van morgen en ik denk dat dat ook te maken heeft met het feit dat ik niet goed weet wat me te wachten. Van uitstel kom afstel, wanneer je een probleem (berg) niet trotseert zal deze steeds groter worden.


De les die ik leerde van ergens tegenop zien en het tóch doen. Ik zag er echt als een enorme berg tegenop. In een gezellige bui tijdens een etentje had ik toegezegd om als vrijwilliger een bardienst te draaien tijdens een jaarlijks evenement in ons dorp.


Je krijgt het in je hoofd maar niet sluitend hoe je het gaat doen. Dit interpreteren we dan vaak in ons bewustzijn dat iets moeilijk is. Op het moment dat we zo gaan denken, voelen we ook dat het moeilijk is.


Overgang- overal tegenop zien. Ik hield nooit ergens rekening mee, maar daar kom ik niet meer mee weg, dus ik ben wel bewuster gaan leven sinds ik gewrichts. Tijdens mijn intensieve behandeling ben ik in gaan zien dat ik uiteindelijk alles in eigen hand heb en daar dus ook naar moet handelen.


Tips bij somberhei voor als je nergens zin in hebt. Het gaat goed met me, zolang ik alert blijf en niet toegeef. Uiteindelijk is het gewoon iets wat in mijn persoonlijkheid zit.


Maar er zijn situaties dat we uitstellen omdat we ergens tegenop zien. Er ligt een taak die je gewoon even moet doen. Even een telefoontje of een dat mailtje. Besluiteloosheid of een ongemakkelijke gevoel dat je uit de weg wilt gaan. Verhuizen is een klus, waar veel mensen tegenop zien en daarom zo lang mogelijk uitstellen.


Elke keer als het moment in je agenda daar is, stel je toch weer uit. Lees hier argumenten die je onnodig belemmeren bij de keus om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Het belang van feedback geven en krijgen is enorm. Zonder feedback is er nauwelijks vooruitgang mogelijk.


Om te kunnen groeien moet je weten waar je staat. We geven tips om elkaar van feedback te voorzien zonder dat de sfeer eronder lijdt. Ergens heeft het wel iets fijns om niet zoveel spullen te hebben. Dat alles wat je nodig hebt, bij je is.


Maar ik ben wel bang dat het na een tijdje heel vermoeiend wordt om steeds maar weer je koffer in te pakken en nooit eens lekker te kunnen shoppen voor nieuwe kleren of wat leuke souvenirs. Tips en adviezen voor een perfecte concentratie! Do the worst first Zorg ervoor dat je datgene waar je het meeste tegenop ziet als eerste doet. Hoe langer je het laat liggen, hoe meer je er tegenop gaat zien. Heb je het eenmaal af, dan kun je met een “leeg” hoofd verder werken.


In de volgende paragraaf geven we hier een aanzet toe en worden er tips gegeven hoe je negatieve gedachten kan doorbreken en om kan zetten in positieve gedachten. Het loslaten van negatieve gedachten klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Geen zin om iets te doen: tips voor motivatie Iets moeten doen maar er geen zin in hebben: het overkomt ons allemaal wel.


Betrap je jezelf er regelmatig op dan is het goed om je eens te verdiepen in het hoe en waarom. Want elke keer dat je er tegenaan loopt is dat vervelend en draagt het niet bij tot snelle resultaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts