maandag 15 februari 2016

Lyca simkaart kwijt nummer behouden

Lyca simkaart kwijt nummer behouden

Wij helpen je graag de overgang zo soepel mogelijk te verlopen. Beste Hafsa, Om je nummer te behouden heb je je simkaartnummer nodig en moet je simkaart nog actief zijn. Je geeft aan dat je je prepaid sim bent verlopen, dus de kans is waarschijnlijk klein dat je je simkaartnummer ergens nog terug kunt vinden. Je SIM kaart is niets anders dan een soort sleutel die je op het netwerk van je provider hebt om toegang te krijgen tot je nummer.


Vodafone en T-Mobile zijn hier niet zo heel moeilijk mee. U kunt uw bestaande mobiele nummer behouden door het bijgevoegde registratieformulier in te vullen en naar ons op te sturen Het kan totwerkdagen duren om uw nummer over te schakkelen. Reageer alstublieft niet op deze oproepen.


Op de website van Lycamobile kun je in een paar stappen een gratis Lyca simkaart bestellen in standaar micro of nano formaat. Je maakt een keuze in het formaat en vult vervolgens je persoonlijke- en adresgegevens in. Ook geef je door hoe je van deze actie op de hoogte bent gesteld.


Neem wel je identiteitsbewijs mee. Heb je een prepai in jou geval, dan is het handig dat alles goed staat geregistreerd. Zo weten we zeker dat het jouw prepaid- nummer is. En kunnen we je meteen helpen. Stap over naar Lycamobile en behoud uw nummer.


Overstappen is gratis en zo gedaan: 1. Bestel een gratis simkaart en activeer uw tijdelijk nummer 2. Registreer uw simkaart online of bij één van onze verkooppunten 3. Voor rechts het nummer in dat u wilt behouden en selecteer Doorgaan 4. Doorloop het formulier en het proces gaat van start. Een gratis Lyca simkaart bestellen is daarom vooral interessant wanneer je regelmatig naar het buitenland belt, dan zijn de tarieven in vergelijking tot andere providers namelijk zeer voordelig. Nationaal bellen met een Lyca simkaart is daarentegen veel minder interessant. Zodra de simkaart geactiveerd is gebruik je het oude nummer en hoef je niet al je contacten te voorzien van een nieuw nummer. Wanneer kan nummerbehoud niet?


Omdat nummerbehoud hetzelfde is als opzeggen, is het niet mogelijk om je telefoonnummer over te zetten als het contract van je huidige abonnement nog niet opgezegd kan worden. Als je overstapt naar een andere mobiele provider en je nummer wil behouden , dan heb je naast je te behouden nummer vaak ook je simkaartnummer nodig. Maar waar kun je dit simkaartnummer vinden?


In deze tip laten we je dat zien. Zo kun je je simkaartnummer vinden. Je simkaartnummer vinden kan op enkele manieren. Waar hij is, is niet te achterhalen. Of bent u uw gsm kwijt ? Laat zo snel mogelijk uw simkaart en gsm blokkeren.


Daarna kunt u gratis een nieuwe simkaart afhalen in een verkooppunt. Houd het serienummer van uw toestel bij de hand (Waar kunt u het serienummer van uw gsm terugvinden?). Je kunt een nieuwe Lyca simkaart bestellen en vervolgens “nummerbehoud” aanvragen bij klantenservice of bestelproces. Je zult dus eerst een nieuwe simkaart moeten bestellen.


Wacht voor de zekerheid met het activeren van je nieuwe simkaart. Om een nummer over te zetten heeft jouw nieuwe provider het “simkaartnummer” van de oude simkaart. Mijn telefoon is hoogstwaarschijnlijk gestolen. Ik heb al jarenlang hetzelfde nummer , en die wil ik graag behouden.


Nu wil ik een samsung galaxy sedge kopen maar daarvoor moet ik mijn simkaart verkleinen. En aangezien mijn simkaart al heel oud is, vraag ik mij af wat ik moet doen om hetzelfde nummer te houden. Ik wil die nummer echt niet kwijt.


Je kunt de simkaart dan gratis online bestellen, er zit vaak wel een maximaal aantal aan het bestellen van een gratis simkaart , meestal maximaal simkaart per persoon. Denk er bij het aanvragen van een nieuwe simkaart aan dat je nummerbehoud aanvraagt als je jouw huidige nummer wel wilt behouden. Nummerbehoud aanvragen is bijna altijd gratis.


Lyca simkaart kwijt nummer behouden

Wil je van provider veranderen maar je huidig nummer behouden ? Stap dan nu over naar Lycamobile met nummerbehoud en ontvang €- beltegoed na sim registratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts