donderdag 25 februari 2016

Koopzondag brugge

Koopzondag brugge

De stad heeft ongeveer 118. De historische binnenstad maakt een koopzondag in Brugge zo uniek. Nergens anders vind je dezelfde sfeer als in Brugge.


Koopzondag Brugge beleef het zelf en kom naar deze prachtige stad. De koopzondag is voor de winkeliers soms ook wel de beste dag in de maand. Maak telefonisch of in ons tuincentrum even een afspraak en we gaan voor u aan de slag! Official travel website for visitors to Bruges.


Info on why to visit, where to stay, unique places to see. Advice from locals about top things to do. Er zijn geen evenementen gevonden in brugge ! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt, probeer het later nogmaals. Maar misschien wilt u naar een koopzondag in nederland? Maar ook op zondag hoef je niet met lege handen uit Brugge te vertrekken.


Heel wat handelszaken zijn sowieso al geopend op zondag, maar op winkelzondagen (elke eerste zondag van de maan van 10u tot 10u), tenzij dit een feestdag is, zijn dat er extra veel. Een overzicht van al de winkels en handelszaken in Brugge open op zondag november met hun openingsuren, adresgegevens en contactgegevens. Bezoek de ateliers en shops met het label Handmade in Brugge en koop er dat unieke, handgemaakte geschenk.


Brugge is tevens de stad van baanbrekend vakmanschap. De diverse Brugse makers vind je op het stadsplan van Handmade in Brugge , gratis te verkrijgen in de infokantoren en bij de Brugse makers zelf in de binnenstad. Over het algemeen heeft elke sta dorp een keer in de maand koopzondag. Dit is een extra dag in de maand waarop de winkels open zijn.


Meestal zijn de openingstijden op een koopzondag wel anders dan op andere dagen. Het is vaak erg druk op de koopzondag omdat mensen zich vaak thuis vervelen op de zondag en graag even de deur uit willen. Openingsuren van een winkel bij jou in de buurt aan het zoeken? Wij zijn naast tuincentrum ook hovenier en leggen dus ook graag een volledige tuin voor u aan.


Vlaanderen heeft ze allemaal! Daarnaast kan je ook koopzondagen in je stad vinden met contact- en adresgegevens van al de bedrijven. Op elke eerste zondag van de maand zijn heel wat winkels geopend. Minimimum een tal winkels zijn alvast geopend en dat aantal wordt constant uitgebreid. De zomersolden gaan van start op juli.


Koopzondag brugge

Dat is een uitgelezen periode om deze prachtige stad te gaan verkennen. Brugge heeft zoveel te bieden, dat je met één dag niet toekomt. Zo zie je snel en eenvoudig of je gezellig een middagje kunt gaan winkelen in Brussel.


Mocht een koopzondag in Brussel niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag! Bekijk ook alle Winkels Brussel. Wat wil je vinden Mijn Brugge Mijn Brugge. Stad Brugge verwerkt 5. Brugge staat vooral bekend als een historische stad waar je naartoe moet gaan om van de middeleeuwse pleinen en de vele bezienswaardigheden te genieten.


Waar Brugge ten onrechte minder om bekend staat is als winkelstad. Ook op speciale dagen, zondagen en feestdagen zoals hemelvaartsdag, pinkstermaandag, paasmaandag, kerstdag, pasen, hemelvaart zijn sommige winkels en steden met koopzondagen geopend in bijvoorbeeld Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven. Wist je dat het in Gent elke eerste zondag van de maand een koopzondag is? En met tram of bus rij je die dag helemaal gratis naar, van en in Gent (behalve op het nachtnet).


Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser. Al de Belgische winkels die open zijn op zondag vind je op deze pagina. Via deze pagina kan je verder klikken naar alle zondag openingsuren, steden, categorieën en winkelketens. B-Park is een winkelcentrum in de Belgische stad Brugge. Openingstijden en koopzondagen van al je favoriete winkels, woonboulevards en winkelcentra.


Nog snel even boodschappen doen? Controleer hier de openingstijden! Kerstmarkt Brugge vindt plaats op een fantastische locatie in misschien wel de mooiste stad van België en ver daarbuiten.


Het superknusse centrum van Brugge met haar smalle steegjes en historische gebouwen zijn een toeristische attractie zonder weerga.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts