donderdag 24 december 2015

Survival ardennen met kind

Heerlijk dagen met het hele gezin op een camping in de Belgische Ardennen. Tijd voor jezelf, voor je gezin èn voor een fantastisch survival programma! U Komt aan op camping International in Bomal sur Ourthe, gelegen direct aan de oever van de Ourthe in de Belgische Ardennen. Na een welkomstdrankje met wellicht al een groot deel van jouw team voor het weekend is het tijd om naar bed te gaan en jezelf op te laden voor de twee mooie dagen die eraan komen.


De volgende ochtend start je op tijd met een heerlijke ontbijt in eetcafé Le Moulin waarna je zal beginnen met het programma van de dag. Wildernisschool Outback richt zich het hele jaar op bushcraft, survival , trektochtcursussen en trektochten voor jong en oud. Met kinderen Ook de jongsten kunnen bij ons het survival avontuur aangaan. Kamperen in de Ardennen Ik had geen zin om zoals vorige keer met de tent eropuit te trekken. Dat is toch altijd nog net ietsje meer gedoe, zeker als je een kind meeneemt.


Maar ik had Geike wel een bos beloof dus kon ik niet afkomen met een toeristische camping naast de. Een actief ouder- kind weekend in de Ardennen (vader-zoon weekend) met stoere survival activiteiten, outdoorsporten en bivak overnachting met kampvuur. Activiteiten met het gezin. In de Ardennen is van alles te doen met het gezin.


Survival ardennen met kind

Naar gelang de leeftijd van de kinderen kan er worden gekozen uit talloze leuke en sportieve activiteiten met het gezin. Daarnaast is het aanbod van verschillende accommodaties erg groot en ben je, niet onbelangrijk binnen een paar uur rijden in de Ardennen. Voor gezinnen met kinderen kan een vliegreis tegenwoordig aardig in de kosten lopen en dan is de keuze voor een korte autorit ineens aantrekkelijk. Wij hebben ons een midweek prima vermaakt in deze omgeving met mooie bossen, kleine bijzondere plaatsjes en leuke activiteiten voor het hele gezin.


Durbuy is gelegen in de Belgische Ardennen. De Belgische Ardennen staan natuurlijk ook bekend om de vele grotten. Een kijkje onder de grond is voor ieder kind een spannend avontuur.


De geheimzinnige sfeer van stalagmieten en stalagtieten is ondermeer te zien bij de grotten van Dinant, de grotten van Remouchamps, en de grotten van Hotton. Stelt u zich eens voor, samen met uw zoon of dochter een avontuurlijke survival tocht in de Ardennen. Nachts in het donker bos uw weg zoeken naar het eerste bivak. Slapen onder een zelf gemaakt onderkomen en als eerste, over het ochtend douw de eerste zonnestralen door de boom toppen zien glippen. Outlive Experience organiseert speciaal voor alleenstaande ouders met kinderen een zomerkamp in de Belgische Ardennen.


Een hele week bomvol avontuur, gezelligheid en onbezorgd genieten met de kids. Hier verzorgen wij zowel één- als meerdaagse arrangementen die vooral in het teken staan van survival , teambuilding, gezellighei groepsprestatie en het op een leuke manier omgaan met elkaar. Alle vier een mooie uitvalsbasis om met de kinderen de Ardennen te ontdekken. En of het nou lekker weer is of niet, in dit mooie deel van België is genoeg te ontdekken met het hele gezin.


Er zijn verschillende mogelijkheden om te verblijven in de Belgische Ardennen. Plak hier uw voorkeurs outdoor activiteiten aan vast, en wij garanderen u een prachtweekend! Voor actieve gezinnen met kinderen vanaf jaar heeft Sports Unlimited een betaalbaar Ardennen arrangement samengesteld. Een compleet verzorgde vakantie vanaf de eigen camping met overnachting in blokhutten, safaritent of stacaravan, en volop activiteiten. Actief ‘ survival ’ weekend in de Ardennen Offerte aanvragen Vanaf mei tot en met september organiseren wij actieve ‘ survival ’ weekenden die beginnen op vrijdag om 19.


Op survival met kinderen , bushcraf met kinderen , leren genieten van de natuur met kinderen. Originele overnachtingen in de natuur samen met kinderen. Doen in de Belgische Ardennen met kinderen Wildpark en grotten van Han. Glooiende heuvels, enorme bossen, uitgestrekte weilanden: de natuur in de Ardennen is prachtig.


De Ardennen staan uiteraard bekend om de prachtige natuur, en terecht! Ook met kinderen zijn er genoeg mogelijkheden om actief te zijn door te gaan klimmen in een avonturenpark. Of wat dacht je van kajakken, vlotvaren, fietsen of wandelen. Met oudere kinderen is natuurlijk rotsklimmen en abseilen erg stoer om te doen. De bossen, grasvelden en rivieren zijn hun nieuwe speelterritorium en dé plek om hun creativiteit te botvieren.


Wij hebben een aantal actieve uitjes voor je geselecteerd in de Ardennen met kinderen. Voor de perfecte uitstap in de vrije natuur zetten we hier voor u de beste activiteiten en adressen op een rijtje. Er zijn hier ook genoeg andere activiteiten zoals paintballen en lasergamen die erg leuk zijn voor wie een weekendje naar de Ardennen met tieners gaat.


U kunt overnachten op ons Adventure Camp of in een van onze eigen groepshuizen. Op survival bivak tussen de wilde dieren: kamperen in een boomhut in de Ardennen. De schoolbel is nog maar net gestopt met rinkelen, of we zitten al in een jeep met een echte ranger (lees: reejnzjer) op weg naar ons wiegend bomenbed. Die tocht alleen al is een safari op zich.


Het wildpark is al gesloten voor de bezoekers en het voelt wel alsof. Je kunt in de Ardennen op verschillende manieren survivallen. De bekendste en meest heroïsche manier is natuurlijk om met een rugzak de bossen in te trekken en hier te zorgen voor je eigen eten en onderdak. Ardennen met kinderen - Dinant. Een van de kindvriendelijkste plekjes van de Belgische Ardennen is het superleuke stadje Dinant.


Survival ardennen met kind

Survival in de Ardennen. In dit mooie gebied kun je super goed de bossen in en het water op. Dus echte outdoorfans zitten hier helemaal goed voor een actieve vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts