vrijdag 18 december 2015

Nederlandse grammatica voor anderstaligen

Nederlandse grammatica voor anderstaligen

Het is belangrijk zich in werksituaties, maar ook in alledaagse situaties correct te kunnen uitdrukken. Zowel voor het uitbreiden van je vocabulaire als voor ontdekken van nieuwe zegswijzen. Hier vind je bijzonder nuttige links. Wablieft en een meer dan nuttig NTwoordenboek.


We bieden hier modules aan waarmee je o. Nederlands praten, media een onmisbare bron. Thema 4: Spelling, niet voor iedereen een kwelling. Deze site werd ontwikkeld door enkele studenten van de KHK. Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Now customize the name of a clipboard to store your clips.


Ook onder hoogopgeleide anderstaligen zal slechts een beperkte groep met dit werk uit de voeten kunnen. Ben je eerder op zoek naar een grammatica cursus? Dit gebeurt in vier talen.


Een bescheiden start hoeft niet te betekenen dat bijvoorbeeld de spreekopdrachten weinig om het lijf hebben. Je oefent met lezen, schrijven, luisteren en spreken. Hiermee leer je een hoop nieuwe woorden en uitdrukkingen, ook is er aandacht voor grammatica. Na een succesvolle afronding kun je korte gesprekken voeren en eenvoudige teksten lezen en schrijven.


Bevat ook oefeningen met audio en kruiswoordraadsels. Fontein and a great selection of related books, art and collectibles available now at AbeBooks. Anderstaligen : ExtraNe Dutch4u, Katakura, Games, Taal nt Dutchgrammar.


Nederlandse grammatica voor anderstaligen

Hoe spel je dat woord ? Deze grammatica is bedoeld als een. Of oefenen voor het inburgeringsexamen? Of voor het Staatsexamen I of II? Er zijn oefeningen voor alle niveaus.


Klik op de knop in een van de vakken hieronder. Goethe-tests Honderd oefeningen voor grammatica en woordenschat (met oplossingen) voor verschillende talen op de webpagina van uitgeverij Goethe. Sommige van onze bemiddelaars spreken Engels of Frans. Heb je een bemiddelaar aan de telefoon die geen Engels of Frans spreekt?


Dan belt een bemiddelaar die wel Engels of Frans spreekt, je later terug voor een gesprek. Dan is deze module perfect voor jou! We oefenen in kleine groepjes wat jij wil: perfectum, imperfectum, lange zinnen, … Je hebt keer per week les, dus je kan deze lessen combineren met je gewone NT2-module. DOE wat met grammatica ! De meest uitvoerige methode voor NTstudenten die grammatica diepgaand willen bestuderen en leren gebruiken.


Met grammatica , oefeningen, videos en spelletjes. Voor het bepalen of een woord op een d of een t moet eindigen, is de tegenwoordige tijd het meest eenvoudig te begrijpen. V Voorbericht Ditboekisbestemdvoortaallerarenenallendiedatwillenworden. Boom NTbiedt diverse methodes met heldere uitleg van de regels en veel oefeningen, bruikbaar voor ieder niveau.


Ik merkte al lange tijd dat de woordenschat van heel wat kinderen bij mij in de klas vrij beperkt is. Daarom besloot ik om, aansluitend bij mijn W. Op deze mooie site vindt u o. Een taalhuis is de plek in je stad of dorp waar meerdere lokale organisaties samenwerken om mensen te helpen met taal, rekenen of digitale vaardigheden. Grammatica en spelling zijn onderdelen van de taal die je in het dagelijks leven gebruikt. Als je de grammatica en spellingsregels op de juiste manier kunt toepassen, dan zul je de taal beter kunnen begrijpen. Naslagwerk dat bedoeld is om taalleerders houvast te bieden.


Get this from a library! Je krijgt theorie en praktijkoefeningen om je mondeling en schriftelijk beter uit te kunnen drukken. Atlas ondersteunt organisaties en scholen die kwaliteitsvolle taaloefenkansen of vrijwilligerswerk voor anderstaligen willen organiseren.


Nederlandse grammatica voor anderstaligen

Gratis verzending, Slim studeren. Je kan vorming over duidelijk spreken en schrijven, conversatie stimuleren en taaliconen aanvragen of uitgewerkt materiaal downloaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts