woensdag 16 december 2015

Rekening geblokkeerd belfius

Zolang de huurder daartoe de toestemming niet geeft, heeft hij immers geen toegang tot het geld op de rekening. Het omgekeerde geldt ook. Wenst u een geblokkeerde rekening voor de huurwaarborg te openen? Ga dan langs in uw Belfius -kantoor.


Rekening geblokkeerd belfius

Belfius kan een aantal bevoorrechte betalingen verrichten die onbetwistbaar schulden van de nalatenschap zijn, zoals ziekenhuisfacturen voor de laatste ziekte van de overledene en begrafeniskosten. Eén voorwaarde: de betalingsopdrachten moeten door een erfgenaam ondertekend worden. In Belfius Direct Net krijg ik deze inderdaad niet meer te zien. Waarom hier dan nog wel? Ik wil een bepaalde rekening niet zien in Belfius Direct Net.


Mijn betaalrekening is geblokkeerd omwille van een niet-toegelaten negatief saldo. Met een attest van erfopvolging kunt u een bankrekening laten deblokkeren na een overlijden. Bij het overlijden van de titularis van een rekening of kluis is namelijk niet duidelijk wie zijn rechtsopvolgers zijn. De klacht Opeens is mijn rekening geblokkeerd en ing mocht me niet melden waarom daarvoor moest ik naar een speciale afdeling ( vet handig).


Dus ik bel naar onderstaand nummer en krijg constant een wachtlijst. Belfius erkent dat in de helft van de gevallen de rekeningen meer dan drie maanden geblokkeerd blijven. Crelan spreekt over ‘een tot drie maanden, maar het kan ook langer zijn’. Heel wat dossiers zijn na enkele weken afgehandel maar sommige blijven maanden en zelfs jaren aanslepen’, geeft ING aan.


Klantenservice belfius Saldo en historiek consulteren Vragen. Hoe kan ik oude verrichtingen op mijn rekeningen terugvinden ? KBC berekent dit bedrag op basis van de wettelijke voorwaarden, maar houdt geen rekening met de bedragen die je eventueel bij een andere bank als leefgeld ontvangt. Als je in totaal meer geld afhaalt of overschrijft dan de maxima die de wet voorziet, dan wordt wat je afhaalde boven die maxima, afgetrokken van je deel in het gemeenschappelijk.


Geïnteresseerd in een geblokkeerde rekening huurwaarborg? In uw Belfius -kantoor. NIBC Direct of door uzelf wanneer er een vermoeden van misbruik is.


Wanneer u de rekening wilt laten deblokkeren, kan u bellen of mailen naar onze klantendienst. Bewindvoering en wanneer rekening geblokkeerd ? De manuele procedure voor het openen van een rekening verblijfswaarborg is enkel mogelijk voor het openen van een rekening voor een minderjarige of een persoon zonder handteke-ningbevoegdheid. Rekeningen kunnen uit voorzorg (automatisch) geblokkeerd worden als er bijvoorbeeld twijfels rijzen over je identiteit of als er verdachte transacties opgemerkt worden. Je rekening is geblokkeerd , maar je moet nog altijd je facturen betalen.


Rekening geblokkeerd belfius

Je KBC-expert Nalatenschappen kan je daarbij helpen. Er zijn namelijk bepaalde betalingen die je na overleg kunt uitvoeren. Hun deel van de rekening is tot op de cent nauwkeurig terugbetaald.


De Person Person- betaling tussen Belfius -klanten wordt onmiddellijk uitgevoerd. Is één van je vrienden geen Belfius -klant, dan kan hij de Bancontact-app gebruiken om je via QR-code terug te betalen. Om de geblokkeerde rekening te deblokkeren hoef je niet meer naar het bankkantoor. Je kunt de vrijgave van je huurwaarborg digitaal aanvragen. Maak een foto of scan van het ingevulde en ondertekende vrijgavedocument, het huurcontract, de identiteitskaart van de verhuurder(s) en stuur dit door in KBC Mobile of KBC Touch.


Laattijdige betaling aan FO rekening geblokkeerd. Met deze rekening kunnen dan ook gemeenschappelijke financiële zaken worden geregeld en kan door iedere eigenaar worden gebruikt. Check dus best of dat bericht dat je ontvangt wel echt van Belfius komt. De Belfius EasyCard biedt dus een geautomatiseerd en beveiligd alternatief voor cheques en voor cash. Belfius Bank stelt zich, samen met het OCMW, borg ten opzichte van de eigenaar.


Er wordt in dit geval geen geld geblokkeerd op een rekening. Aanvragen voor bankwaarborgen kunnen worden gedaan via BelfiusWeb. Men had een rekening en spaarrekening bij KBC en een spaarrekening bij ING ( als overdacht van de recordbank ) Door het overlijden werden alle rekeningen geblokkeerd.


Bij de KBC werd een zogenaamde leefrekening geopend zodat vader alle kosten en rekeningen verder kon betalen. Hij zou graag een bankrekening openen, maar de kans bestaat dat deze geblokkeerd wordt. Dit is in het verleden al gebeurd bij zijn ex) Is het mogelijk om een rekening te openen op mijn naam die hij kan gebruiken , zonder het risico te lopen dat eventuele deurwaarders bij mij terechtkomen?


Of zijn hier andere mogelijke oplossingen voor? Met een Geblokkeerde rekening bij BNP Paribas Fortis, kunt u uw commerciële transacties tot op zekere hoogte beveiligen en u indekken tegen gebeurtenissen zoals niet-betaling of niet-levering. Dat doet u door fondsen zo lang als nodig op een bankrekening te blokkeren. Mijn dochter had een bericht gekregen van KBC dat ze haar nieuwe identiteitskaart moest laten inlezen. Ze heeft dit verwaarloosd en (na x maanden) werden al haar bankrekeningen geblokkeerd.


Gelukkig was ze net terug van een studiestage in de buitenlan anders was het een ramp geweest. Als je rekening geblokkeerd is, kan er gewoon net als anders geld binnen komen op je rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts