donderdag 17 december 2015

De 7 schoonheden man

De zeven schoonheden van de man De bekende lijst met de zeven schoonheden kennen veel mensen al. Meestal geldt dit lijstje met zeven schoonheden voor vrouwen. Mannen hebben echter ook mooie karakteristieken net als vrouwen. De ene vrouw valt op mannen met speelse ogen en een andere op heren met goed gevormde billen.


De 7 schoonheden man

Maar wat zijn eigenlijk de schoonheden van een man ? Hoewel de lijst met de schooneden van een vrouw bij vele bekend is, geldt dit niet voor de mannelijke variant. Zo zou de ideale man eruit zien! De schoonheden voor vrouwen zijn erg beken maar wat met die voor mannen?


Ook voor hen bestaan er een aantal uiterlijke kenmerken die het mooist beschouwd worden. Lees hieronder welke unieke, speciale, verleidelijke en gezonde kenmerken je als man extra aantrekkelijk maken. The Treatment Files NL Beauty. Skip trial month free. Unsubscribe from RKBS De Paradijsvogel?


Sproetjes zijn één van de schoonheden. Wees trots op je sproetjes. Ze behoren namelijk tot één van de schoonheden in het gezicht. Sommige schoonheden gelden ook voor mannen. Pas in de 17e Eeuw ontstonden de zeven schoonheden zoals wij ze nu kennen.


Opvallend aan deze schoonheden is dat ze iemand eigenlijk onderscheiden van de doorsnee mens. Doorlopende wenkbrauwen. Mocht jij een van deze kenmerken bezitten dan betekent het dat dat je de gelukkige bent die over een van de zeven schoonheden bezit. Je hebt dan een zeldzaam schoonheidskenmerk volgens Westerse standaarden.


Het is in ieder geval niet de bedoeling dat je er uit ziet als een bodybuilder. Ik heb een rijtje voor jullie gemaakt met de zeven schoonheden. Thank you for your attention! Ook in de Romeinse tijd was schoonheid heel belangrijk, maar dan vooral de schoonheid van de man.


Al in de Griekse mythologie wordt gesproken over vrouwelijke schoonheidskenmerken. Hoe zien ze eruit en hoeveel heb jij er? Iets wat niet veel voorkomt en daarom ook door veel mensen geliefd wordt.


Je ogen staan dan in de vorm van een ‘amandel’. Hoeveel van de zeven schoonheden heb jij? Deze uiterlijke kenmerken worden al eeuwenlang beschouwd als de ultieme tekenen van uiterlijke schoonheid. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je geen schoonheid kan zijn als je geen van deze zeven schoonheden bezit.


Sterke gelaatstrekken: Hierbij zijn vooral een sterke, stevige neus en kin het belangrijkst. Wist je dat er zelfs kinimplantaten bestaan voor mannen met een zogezegde ‘zwakke’ kin? Donker haar en hele lichte ogen of andersom 2. Spleetje tussen je voortanden 3. Een moedervlekje net boven je lip 4. Kuiltjes in je wangen 5. Lange en gekrulde wimpers. Maar trek je niet te veel aan van deze zeven schoonheden. Men behoeft geen ijdeltuitje te zijn om zich voor de spiegel af te vragen of zij enkele van de zeven schoonheden de hare mag noemen.


I know, that sounds a little dramatic but it really is amazing. It is the only lip color that truly will not smear, rub off, kiss off, come off with eating or drinking and lasts from - hours. Iedereen is mooi op zijn eigen manier natuurlijk ! Maar ken jij de schoonheden al ? Het zijn bijzondere dingen die je kan hebben op je gezicht.


En uit gezicht, oog schoonheden vrouw. Hongkong, die respectievelijk , en voorzien van schoonheden vrouw. North America, Western. Ik schrijf deze week nogal weinig artikelen. Eigenlijk is daar niet echt een goede reden voor.


De 7 schoonheden man

Verder was ik vandaag de eerste uur vrij! IK wilde toen een Outfit of the day erop zetten maar toen ik een foto wilde maken was mijn camera gekraste. Lichte ogen met donker haar of donkere ogen met licht haar 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts