maandag 21 december 2015

Boer zoekt vrouw wanneer

Hier stellen de boer (inn)en zich aan het publiek voor in de hoop dat zij veel. Bij de vorige seizoenen was het gebruikelijk dat de afleveringen ongeveer in oktober van start gingen. Dat is dit jaar (helaas) niet het geval. Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond. Hoe ver gaan Vlaamse vrouwen én mannen voor de boer of boerin van hun leven?


Canada, Finlan Kaapverdië. Neem een een kijkje op de boer - zoekt - vrouw -startpagina. In de kick-off van een ni. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen ze met Yvon Jaspers door hoe hun leven staat op. Elk geboren kindje voelt als een nieuw nichtje of neefje.


Het is zo leuk om dan af en toe weer bij elkaar te komen. In het programma, dat via televisie en internet wordt uitgezonden, gaan vrijgezelle boeren voor het oog van de camera op zoek naar een geliefde. Als je een boer zoekt : kijk op de website voor meer informatie over de boeren. Dat zorgt voor slapeloze nachten en zenuwen bij zowel boeren als logés. Rachel had het programma nog nooit gezien, maar daar komt verandering in: ze gaat het hele tiende seizoen verslaan voor Franska.


Zo, BZV-fans, ik ben aan boord hoor… Net naar de voorstelaflevering gekeken, en ik denk dat ik het wel ga redden tot het eind van het seizoen. Er zijn inmiddels al meer dan baby’s geboren. In seizoenen hebben slechts boerinnen meegedaan. Twaalf boeren stellen zich voor, waarna belangstellenden een brief kunnen schrijven. De vijf boeren die de meeste brieven krijgen, worden in hun zoektocht gevolgd.


Komend voorjaar gaan tien kersverse boeren weer op zoek naar de liefde van hun leven in een nieuw seizoen van de KRO-NCRV. Ze werken vol passie aan hun bedrijf, maar het ontbreekt hen aan een leuke Vlaamse vrouw. Hij zoekt een onafhankelijke, warme vrouw , die weet wat ze wil. VTM-programma al een brief naar boer Manu.


Boer zoekt vrouw wanneer

Blijkt nu dat Manu een jeugdvriend is. Eerder werd al bekend dat dit seizoen weer een internationale editie zou worden. NAJK ziet veel agrarische bedrijven eindigen, omdat er geen opvolger is.


Tegelijkertijd zijn er veel jongeren die heel graag boer willen worden, of graag mee willen werken op een bedrijf en een samenwerking aan willen gaan of zelfs het bedrijf willen overnemen. Het werd een versie met boeren die in het buitenland wonen en werken. Gelukkig valt het allemaal mee, en is het slechts een kwestie van geduld tot er nieuwe boeren worden voorgesteld. De KRO-NCRV zijn nog met de NPO in conclaaf wanneer we weer kunnen genieten van het programma.


Tot nu toe gingen boeren op zoek naar de liefde. Dit kan digitaal via onze website door op jouw boer te klikken op de Home, maar ook analoog! De presentatie was in handen van Yvon Jaspers. De allereerste aflevering van het nieuwe seizoen is op een wel heel bijzondere manier te zien. Namelijk op het grote witte doek!


Eerder maakte presentatrice Yvonne Jaspers bekend dat de officiële startdatum van het nieuwe seizoen op zondag september is. Het huwelijk werd voltrokken in de kerk in Texas en werd in kleine kring met vrienden en familie gevierd. Uit meer dan 8brieven koos hij voor de Friese Femke, voor wie hij als een blok viel. Vanaf dat moment waren de twee onafscheidelijk.


Het KRO-NCRV-programma was daarmee het best bekeken programma van de. Bent u toch weer helemaal bij. De logeerweek is begonnen. En zoals altijd is de samenvatting weer lekker lang.


Ik ben dan zelf wel kort, maar niet zo kort van stof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts