donderdag 24 december 2015

Bolderman busreizen kroatie

Onze bussen zijn standaard luxe touringcars, zo weten we zeker dat u voorzien bent van alle gemakken tijdens uw busreis Kroatië. Omdat u kunt kiezen uit verschillende, goedkope busreizen naar Kroatië is er voor iedereen wel een passende busreis naar Kroatië te vinden. Veel interessante objecten gezien en ook meegemaakt.


Bolderman busreizen kroatie

Buschauffeur (Hans Tielen), en tevens onze gids, is ontzettend attent, beheerst en vakkundig. Kortom hij is een goed mens. Hij heeft ons rustig en bekwaam en zonder schokken naar Wenen en omgeving vervoerd. Kies een reis uit het overzicht hierboven. We tappen deze busvakantie uit een ander vaatje!


We garanderen u dat deze busreis Kroatie een vakantie wordt om nooit meer te vergeten. Zo kunt u tijdens een busreis Kroatië de artistieke mozaïeken bewonderen van de Eufrasiusbasiliek in Poreč. Busreizen en bus vakanties naar Kroatie. Kroatië was ooit onderdeel van voormalig Joegoslavië, maar is al jaren een autonome staat, waar veel toeristen naar toe trekken. Kroatië heeft de toerist heel wat te bieden: stranden, eilanden, nationale parken maar ook voor een actieve vakantie kunt u er zeker terecht.


We werden weer naar de mooiste plekjes gebracht door onze chauffeur! Wat hebben we genoten met fijne gezellige groep en samen met Jaco Dekkers een geweldige tijd gehad in Opatija. Voor mij was het de eerste keer Kroatie met de meren van Plitvice, de supermooie druipsteengrotten van Postojna en zoveel meer. De prachtige wolkenluchten en steeds weer andere kleuren. Een busreis naar Kroatië, het land van de prachtig blauwe zee, pittoreske dorpjes en vele eilandjes.


Adriatische Zee gaan ontdekken. Tijdens één van de busreizen van Effeweg. Bezoek bijvoorbeeld Schiereiland Istrië of de Dalmatische kust. Naast onze busreizen naar Istrië kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor andere busreizen Kroatië, een autovakantie Istrië of autovakantie Kroatië.


Bolderman busreizen kroatie

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de busreizen Istrië met een en de chauffeurs van de busreizen Istrië zelfs met een 5! Wilt u snel, veilig en onbezorgd op vakantie? Maar dat is niet het enige: de reisorganisatie heeft ook nieuwe najaarsreizen en extra oud en nieuwjaarsreizen ingekocht. Een azuurblauwe zee, prachtige kustlijnen, baaien en stranden, grootse natuur en gastvrijheid. Kenmerken die Kroatià tot een fantastisch vakantieland maken.


Ook zijn er vele indrukwekkende eilandjes en natuurparken te vinden, waaronder de Plitvice Meren. Bekijk het complete aanbod aan busreizen en vind uw ideale Peter Langhout busreis. U vindt op deze pagina excursie busreizen naar o. Spanje, Duitslan Tsjechië, Oostenrijk en tal van andere mooie bestemmingen in Europa.


Bolderman busreizen kroatie

Bij elke reis staan het reisprogramma en de excursies uitgebreid omschreven. De mooiste kustlijn van Europa vinden we aan de Dalmatische kust in Kroatië. Dalmatië met unieke historische binnensteden als Trogir en Dubrovnik, langs de vele eilanden voor de kust en het bergachtige achterland tussen de kust en grens met Bosnië-Herzegovina. Bent u op zoek naar een complete reis voor een eerlijke prijs? Boek bij Peter Langhout Reizen!


Compleet verzorgde busreizen met 1 vertrekgarantie. Het grootste aanbod busvakanties met altijd de beste prijs. Alles perfect geregeld met een geweldig chauffeur Frans.


Wij hebben als groep leuk gehad. Feie onze chauffeur heeft ons goed geleid door Berlijn evenals onze gids Briggitte. Ons hotel Panorama was een drama. Pula, Brijuni eilanden In de ochtend bezoeken we Pula met het Romeinse Amfitheater.


Na het bezoek rijden we naar Fazana vanwaar we naar de Brijuni eilanden varen (optioneel, ca. € 3- p.p.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts