vrijdag 15 mei 2015

Patent aanvragen naam

Patent aanvragen naam

We leggen je alles uit over patent aanvragen. Daarom lees je hoe wij een patent voor je aanvragen , wat de definitie van een octrooi is, maar ook hoe de procedure van een aanvraag in zijn werk gaat en wat de kosten in Nederlan Europa en wereldwijd zijn. Hieronder proberen wij u een helder beeld te geven van de voor- en na- delen van het registeren van een merk en het kiezen van een juist merkenbureau. In het algemeen is een uitvinding een technische oplossing voor een bepaald probleem. Uitgebreid kenniscentrum met literatuur over patent aanvragen.


Heeft u een uitvinding gedaan van een geweldig product en wilt u daar graag een patent aanvraag voor indienen? Dan bent u bij ons op het juiste adres als het om informatie over patent aanvragen gaat. Een naam is bijvoorbeeld te beschrijvend als het te goed aangeeft waar het om gaat. Zo is de naam intellectueeleigendom. Als eenmaal duidelijk is dat jouw merknaam niet te beschrijvend is en voldoet aan de eerder genoemde materiƫle eisen, dan kun je het merk online deponeren.


U beslist zelf in welke landen u bescherming wilt. Het aanvragen van octrooi kan per land apart of in een keer voor een aantal landen tegelijk. Om in aanmerking te komen voor een geldig octrooi, moet uw uitvinding voldoen aan enkele eisen. Voor u een octrooi gaat aanvragen raden wij u aan eerst na te gaan of uw uitvinding wel nieuw is.


Patent aanvragen naam

Natuurlijk kunnen privepersonen ook een patent aanvragen. Zoals we bovenstaand vermelden, is een patent echter vooral een instrument in een zakelijk plan. Een patent aanvragen als particulier is dan ook zeer zelden interessant.


Een particulier heeft meestal niet de mogelijkheden om een patent optimaal te gebruiken, omdat hij geen bedrijf. Onze dienstverlening omvat ondermeer alles wat nodig is voor het verkrijgen van octrooien , het houden van octrooien , het verdedigen van octrooien en het nemen van juridische actie tegen inbreukmakers. Daar kan men in een van drie talen (Frans, Duits, Engels) octrooi aanvragen voor alle of een deel van de lidstaten. Na verlening valt het octrooi uiteen in nationale octrooien. Ze krijgen in het desbetreffende land geldighei wanneer het verleende octrooi in dat land wordt ingeschreven en er jaarlijkse instandhoudingstaksen worden betaald.


Patent aanvragen naam

Een naam , bijvoorbeeld van uw bedrijf, een product of dienst, kunt u beschermen via het merkrecht. Dit is iets anders dan het patent - of octrooirecht. Om uw naam (als merk) te beschermen, kunt u een merkregistratie aanvragen.


In het Nederlands octrooiregister vindt u alles over Nederlandse octrooien. In het Europees octrooiregister vindt u de gegevens van Europese octrooien en octrooiaanvragen tot het moment van verlening. Na afspraak staan wij u ook graag te woord op onze kantoren te Antwerpen, Brussel (Diegem), Gent, Hasselt of Kortrijk. Het merkenrecht laat je toe om je (handels) naam of logo permanent te gaan beschermen.


Geen bekommernis om concurrenten meer, enkel zekerheid en gemoedsrust. Wij beheren en bewaken je merknaam en registratie, en jij concentreert je verder op je onderneming, zonder zorgen. Iedereen kent wel mooie anekdotes als het gaat om uitvindingen en octrooien. Vaak zijn het succesverhalen over een slimmigheid die de bedenker ervan roem en rijkdom bracht.


Patent aanvragen op naam. Toch wordt het aanvragen van patent vaak gezien als lastig en wordt er al snel afgevraagd of het allemaal wel de moeite waard is. Dat is de exacte formulering van wat de indiener van het patent met zijn patentaanvraag wil beschermen. Tot slot nog een uittreksel van de patentaanvraag en de naam of namen van de uitvinder(s).


Meer weten over wat er bij het aanvragen van een patent komt kijken? Wij helpen je graag verder. Lees de tips in de checklist: Bekijk hoe jouw markt patent aanvragen op naam op dit moment voor staat. De handelsnaam is de naam waaronder een onderneming zaken doet.


U hebt hierbij de keuze tussen een Belgisch octrooi, wanneer u slechts bescherming wil voor het Belgische grondgebie een Europees octrooi, wanneer u in meerdere Europese landen bescherming wenst, of een internationale octrooiaanvraag, wanneer u ook buiten Europa uw uitvinding wenst te beschermen. Een octrooi moet u aanvragen. Het patent is in het leven geroepen om mensen te stimuleren nieuwe uitvindingen te doen, en hen er toe te zetten de details van deze uitvindingen te onthullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts