donderdag 21 mei 2015

Gedragstherapie konijn

Het is een praktisch en oplossingsgericht traject. U krijgt inzicht in het gedrag van uw konijn en ontvangt een plan van aanpak waarmee u zelf aan de slag kunt. Wanneer uw konijn gedrag vertoont dat u als problematisch ervaart, dan kan ik samen met u de oorzaak van het probleem achterhalen. Gedragstherapie bij Konijnen Gedragstherapie. Daarbij kan ik u helpen het probleemgedrag bij te sturen.


Mijn doel is dat u uw konijn leert begrijpen. Met gedragstherapie investeer je dus in het leven van je konijn. Assistente Astrid is deskundig op het gebied van konijnengedrag en helpt u graag om een leuke relatie met uw konijn op te bouwen. Uw konijn wrijft met zijn kin over de meubels, u wilt graag weten of dit normaal is of niet.


Uw konijnen spelen soms wel erg ruw, u wilt graag weten of hier nog sprake is van spel of niet. Je bent gek op je konijn , maar soms laat die pluizebol gedrag zien waar je niet zo blij van wordt. Of je hebt al een superleuk. Met ons team van gedragstherapeuten beantwoorden we dagelijks vragen over (probleem)gedrag bij dieren en helpen we ongewenst gedrag te veranderen. Wij geven een blijvende opvoeding en pakken problemen aan met gepaste gedragstherapie.


Gedragstherapie konijn

Kynologisch Instructeurs Ook bij de opvoeding en training van je hond is kennis en kwaliteit belangrijk. Wilt u overleggen met een van onze konijnengedragstherapeuten? Zoek dan in de linkerkolom uw postcode en neem contact op met de konijnengedragstherapeut in uw regio.


Als gediplomeerd gedragstherapeut voor konijnen kan ik u advies en ondersteuning geven bij ongewenst konijnengedrag en het trainen van konijnen. Voor informatie over wat een gedragsconsult inhoud klik hier. Geen konijn en geen eigenaar is hetzelfde, daarom wordt het behandelplan ook precies afgestemd op de betreffende situatie, de mogelijkheden van de mensen, het karakter van het konijn en de wensen van de eigenaar. In overleg kunnen we er samen voor kiezen om het consult te splitsen in twee kortere afspraken. Steeds meer mensen kiezen voor het konijn als huisdier.


Gedragstherapie konijn

En dat is begrijpelijk, want een konijn is een leuk dier waarmee je spelletjes kan doen en die heerlijk in de tuin rondhuppelt. Maar een konijn is ook een knaagdier en heeft dus een specifieke verzorging nodig. Je hoort waarom een goede socialisatie konijnen zo veel leuker maakt om mee om te gaan.


Maar ook zaken als huisvesting en hoe zorg ik ervoor dat mijn konijn zijn natuurlijk gedrag kan vertonen komen tijdens deze cursus aan bod. Tinley-therapeuten werken samen, overleggen en wisselen kennis en ervaring uit op het gebied van dierengedrag. De hond die agressie vertoont naar andere honden en de eigenaar over de straat sleurt, de kat die na de verhuizing zichzelf niet meer is en overal in huis plast, het konijn wat op een leeftijd van een half jaar ineens de kinderen gaat bijten. Zo zijn er nog veel meer dingen die een eigenaar als vervelend kan ervaren. Te vaak wordt er nog gedacht dat men er maar mee moet leren leven als de kat buiten de bak plast, in huis sproeit of agressief is.


Gedragstherapie konijn

Een kat heeft echter altijd een goede reden om zich op een bepaalde manier te gedragen, ook als hij probleemgedrag vertoont. Veel konijnen worden niet ouder dan jaar, terwijl ze gemiddeld wel jaar oud kunnen worden! Er is vaak te weinig kennis over natuurlijk gedrag en veel konijnen zitten alleen, in een te krappe ruimte waar ze zich de heel dag zitten te vervelen.


Deze stage is geen aaneengesloten werkperiode, u kunt in uw eigen tijd en in overleg met de opdrachtgevers de consulten inplannen. Overzicht geregistreerde professionals. Zoek en vind gediplomeerde instructeurs, gedragstherapeuten, therapiebegeleiders, trimmers, dierenspeciaalzaken.


Verzekerd van deskundig advies. U kunt bij ons terecht voor gedragstherapie. Marie-Louise van Gastel is de gedragsdeskundige voor honden. Penny Kieft is de gedragsdeskundige voor katten.


Het consult duurt anderhalf tot twee uur. De ernst van het probleem bepaalt de duur van de totale gedragstherapie. U bent degene die de therapie toepast bij uw hond. Natuurlijk zal de gedragstherapeut u hierbij helpen.


Soms is het nodig de gedragstherapie tussentijds bij te stellen. Bij ons geen oeverloze trainingen die toch niet werken. Wij bieden vanuit onze hoofdvestiging Winterswijk verschillende diensten aan: een hondenschool (met meerdere trainingslocaties in de regio Achterhoek-Twente), gedragstherapie voor hon kat en konijn , coachen met honden en een trimsalon voor honden, katten en konijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts