donderdag 14 mei 2015

Donkerblauw met zwart combineren

En op een gegeven moment zal er vast en zeker iemand jou in je leven hebben verteld dat. Zwart is van nature hard en stoer. Door daar nog meer zwart op te dragen zou het saai worden, dus donkerblauw is dan een betere keuze.


Wil je een donkerblauw overhemd combineren ? Met donkerblauwe op een zwarte broek maak je de donkerste kleur wat zachter. Een vraag die mij keer op keer gesteld word. En dat de kleur donkerblauw een “stoffige” imago had. Terwijl het zo’n krachtige en tevens een zachte kleur is.


Het samenstellen van de perfecte outfit gaat verder dan snit en materiaal. Door de juiste kleuren te mixen kunnen er spannende combinaties ontstaan. Om je op weg te helpen hebben we wat kleuradvies om je outfit net even iets verrassender te maken.


Niet alle kleuren zijn even complimenteus naar. In zuivere toestand zijn ze bijna niet terug te vinden in de natuur. Ze kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met eender welke kleur.


Grijs is een neutrale kleur en is goed te combineren met veel kleuren. Sombere kleuren gebruik je best voor je onderlichaam, heldere kleuren kunnen namelijk verdikken. Bruin, zwart , wit en grijs De kleuren bruin, zwart wit en grijs zijn neutrale kleuren. Bij bruin passen alle kleuren die ook in de natuur bij deze kleur voorkomen. Denk eraan dat lichtbruin het beste met lichtere tinten is te combineren en donkerbruin beter met fellere kleuren.


Met deze combinatie is het wel belangrijk dat je je schoenen er op aan past. Als Alternatief Voor Zwart. Het dragen van zwart is niet voor iedereen aan te raden.


Bepaalde types zien er dan bleek uit. Heb je iets donkers nodig, iets wat neutraal is, zit je met blauw of donkerblauw altijd goed. Dat betekent dat blauw een veilige kleur is. Een ander misverstand is dat je zwart met alle kleuren kunt combineren. Er zijn namelijk twee kleuren die je beter niet met zwart kunt samenbrengen: donkerblauw en bruin.


Donkerblauw met zwart combineren

Daarom draag ik graag donkerblauw. Behalve zwart en donkerbruik kan ik me eigenlijk geen kleuren bedenken die niet bij donkerblauw passen. Hoewel ik toch vaak van het klassieke marine ben. Dus donkerblauw met rood en wit. Rode pumps kunnen trouwens overal bij.


Ook die redden je donkerblauwe kleren. Over deze kleurencombinatie is niet iedereen te spreken en eerlijk gezegd vinden wij dat maar gek. Geen combinatie is zo chic, stijlvol, klassiek en stoer tegelijk als donkerblauw en zwart. Je kunt er alle kanten mee op.


Deze mag je snel in je garderobe verwerken dus. Door zwart op zwart te dragen heb je de mogelijkheid om wat meer met details te spelen. Bijvoorbeeld met accessoires of witte sneakers. Naast zwart , wit en grijs kun je ook een aantal felle kleuren op een zwarte broek dragen. Mannen met lef combineren een zwarte broek met roo groen of mosterdgeel.


Hoe mooi donkerblauw en zwart te combineren is? Geike Arnaert heeft meer gemeen met Sven De Leijer dan je denkt. Gedurf maar het resultaat mag er zijn! Juist door alles in dezelfde kleur te verven, oogt het verrassend rustig.


Donkerblauw met zwart combineren

Blauw met goud Bron: ferm living. Door donkerblauw te combineren met gouden details kun je de elegante en luxe sfeer van deze blauw tint nog meer versterken. Enkellaarsjes zijn een onmisbaar item in je garderobe.


Dit model Paulos komt uit de collectie van het merk Unisa en is gemaakt van donkerblauw suède. Soms vloeken kleuren bij elkaar maar dat ligt vooral aan de combinatie van de kleding en de exacte tint van een kleur. Kan eventueel wel een foto maken.


Maar donkerblauw met zwart , kan dat tegenwoordig wel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts