donderdag 7 mei 2015

Inschrijven tennis vlaanderen

Inschrijven tennis vlaanderen

Bij tennisclub Diest is men trots en terecht want de club werd zopas uitgeroepen tot de beste tennisclub van Vlaanderen. Samen met nog een andere Vlaamse club behaalde KTC Diest alle labels, zijnde. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal. Inschrijven via ons clubdashboard.


Je kan ook altijd terecht bij Ivo Van Neck en Ronny Merckx. Kies hieronder één van onze Lessen, Stages of Events en schrijf je in! BE - flavoured by eFlavours. Download onze app van de Vlaamse Trainersschool. Sport Vlaanderen doet dienst als uniek loket voor alles wat met het Vlaamse sportbeleid te maken heeft.


We ondersteunen de Vlaamse Regering bij de voorbereiding en de evaluatie van het belei van breedtesport tot topsport, en helpen bij de uitvoering ervan. In de winter hoeft dat niet. Ook voor stages hoef je geen lid te zijn.


Inschrijven tennis vlaanderen

Als niet-lid betaal je toeslag. Lesmomenten: Gelieve uw voorkeuren aan te geven (max 2). Mis de kans niet en schrijf je nog snel in. Tag de trainers die zich volgens jou moeten inschrijven.


STAP 2: IK BEN AANGESLOTEN BIJ TENNIS VLAANDEREN EN HEB BESLIST VOOR WELKE COMPETITIE IK MIJ WIL INSCHRIJVEN. Geef de gewenste criteria in: Rolstoeltennis of VE- tennis en druk op ‘zoeken’. Op de inschrijvingskalender zie je vanaf wanneer je kunt inschrijven.


Tennis Vlaanderen is feeling excited. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Klik hieronder op het juiste pakket dat je wil! Zorg ervoor dat dit juist is. Bij twijfel neem je contact op met Frank Deswarte via frank.


Na ingave of controle van alle gegevens, dien je enkel nog te betalen. Uitgelicht Fietsen in Vlaanderen ,Dat is cycling vlaanderen. Voor competitierenners,recreanten Én jeugd.


Recent nieuws Op de hoogte blijven? De tennislessen voor de jeugd gaan door op woensdagnamiddag, zaterdagvoormiddag en zondagvoormiddag van 9utot 12u00. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes voor clubs en trainers!


Ook dit jaar werd er voor De Nacht een thema gekozen namelijk: FLUO! Fluo tennis outfit voor een lekkere aperitief. Na de apéro starten we met de tennismatchen, dit volgens tennisniveau, afgewisseld met heerlijke fluo-gerechtjes. Beleef komende zomer het toppunt van tornooiplezier op een recreatief tennistornooi van één van onze clubs. Overzicht van de tornooien en inschrijven ? Hoe de aansluiting in zijn werk gaat vind.


Voor ambitieuze competitiebeesten, voor aanstormend talent, maar zeker ook voor recreanten die met familie of vrienden willen genieten van aangenaam sportief ontspannen in een prachtige omgeving. Hierdoor is de layout gewijzigd bij het invoeren van een reservatie. Het rode kader, dat u onderaan ziet, komt er telkens op, dwz dat de reservatie nog niet compleet is. Klaar voor een seizoen tennisplezier op Ter Rivieren?


Het lidmaatschap is inclusief onbeperkt tennisplezier, de ongevallenverzekering en het 2-maandelijks Lobke in je brievenbus. Afsluiten doen we met het jaarlijkse clubtornooi. TCM is een gezellige, grote tennisclub met uitgebreide faciliteiten en een breed aanbod aan trainingen en tornooien voor jong en ou zowel voor de recreant als voor de competitiespeler.


Beste tennis (t)ers en jeugd. Je kan je vanaf nu inschrijven voor onze lentelessen. Tijdens deze lessen schaven we je techniek wat bij en focussen we ons op de basisslagen. U heeft reeds een login, maar u bent uw paswoord vergeten? Mijn logingegevens opvragen.


Als u nog geen gebruiker van dienstencheques bent, kan u zich inschrijven via het online inschrijvingsformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts