vrijdag 8 mei 2015

Chalet durbuy met jacuzzi

Quick, Simple, Easy to Use. Easy, fast and secure booking! Book online, Pay at Hotel. New deals listed every day! Boek nu uw ideale chalet ! Villa met jacuzzi , chalet met jacuzzi , gîte met jacuzzi.


In deze lijst enkel Ardennes-Etape vakantiehuizen met het comfort dat enkel een jacuzzi u kan leveren. We wensen u alvast een uitstekend verblijf. Hoog tijd om even je batterijen terug op te laden?


In de jacuzzi kunnen de gasten heerlijk kunnen genieten van het borrelende water. De zen inrichting en het aanwezige comfort zorgen ervoor dat U hier niets te kort komt. De woning heeft een sauna voor personen met douche, hammam en een overdekte jacuzzi voor personen op het terras. De chalet biedt plaats aan acht personen, en dit met alles erop en eraan. Onze chalet heeft een slaapkamers ,kinderkamer , badkamers en een woonkamer met praktische keuken.


Chalet durbuy met jacuzzi

Kortom, het is de ideale plek om een leuke vakantie door te brengen met familie, vrienden of collega’s. ROMANTISCHE LUXE VERBLIJVEN GITES CHALETS ARDENNEN MET SAUNA EN JACUZZI DURBUY GIte de Charme Flinke hond welkom ! Huisjes en vakantiehuizen met jacuzzi. Er is geen goed of slecht seizoen om van een woning met een privé jacuzzi te genieten.


De buitengewone geografische ligging van het vakantiehuis voldoet aan al je verwachtingen. Il met à votre disposition un jacuzzi , un sauna, un barbecue et un local à skis. Van begin mei tot eind september is de watertemperatuur aangenaam warm (min 25°C). Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in het openluchtzwembad.


Echt genieten op een toplocatie. UPDATe: chalet niet meer beschikbaar voor deze periode! Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb. Gelegen aan een rustige straat op een heuvel met kilometers vrij uitzicht.


Het grote chalet is voorzien van alle luxe zoals een sauna, jacuzzi en ontspanningsruimte. In de buitenjacuzzi kunt u kilometers ver het Ardense landschap aanschouwen en het echte ardennen gevoel ervaren, ook als het donker is. De verschillende programma’s met allen hun eigen jets zorgen er voor dat uw lichaam maximaal kan ontspannen in deze Jacuzzi. We loved the location, set in a quiet village with a good grocery store but only minutes drive from a sizeable town. We liked the modern house design of Ard’Zen and the hot-tub was brilliantly set-up for views of the falling snow through the panoramic doors.


Wil u chaletverhuur in Barvaux vinden? Af en toe is het belangrijk dat u tijd met uw geliefde alleen spendeert. En hoe lekker is het dan wanneer u dit doet in een luxe bungalow met een jacuzzi buiten in de tuin. Chalet Interwoo chaletverhuur in Barvaux.


Het is de enige vakantiewoning, gekoppeld aan een compleet luxueus professioneel privé wellness center. Vanuit de jacuzzi buiten, op een groot terras van m² en vanuit de woonkamer kunt u van dit adembenemend uitzicht genieten met prachtige zonsondergangen. Durbuy , sauna en jacuzzi. Te huur, in de Ardennen, erg gewaardeerd vakantiehuis voor personen, vernieuwd met echt alle comfort, ruim en netjes, hond toegelaten.


Chalet durbuy met jacuzzi

Helaas kijk ik achteraf terug met een slecht gevoel. Laat ik toch beginnen met het positieve. Het is een leuk ruim huis met goede bedden, een ruime keuken waar alles werkt, ruime douches en de jacuzzi was schoon en stond aan bij aankomst (op verzoek).


Met een luxe interieur zijn ze ideaal voor de meest veeleisende klanten. Prachtige, goed uitgeruste chalet Met privé jacuzzi. Vakantiehuizen met sterren Vakantiehuizen met sterren zijn verzorg gezellig en uitgerust met dagelijks comfort.


Chalet durbuy met jacuzzi

Alles nieuw, kraaknet en perfect uitgerust. Na een hartelijk ontvangst binnen gekomen in een droom van een vakantiehuis. Alles was ingericht en aanwezig om ons een heerlijk relaxed weekend te bezorgen.


Er gezellig met z’n tweetjes tussenuit? Dit chalet heeft alles om je even terug te trekken uit de drukte van alledag. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts