maandag 9 september 2019

Wat te doen bij slecht weer

Tips bij slecht weer De weerman kunnen we helaas niet omkopen, maar geen nood! Het Brugse Ommeland beschikt over tal van leuke activiteiten waarvoor je geen paraplu nodig hebt. Binnen deze thema’s kun je uiteenlopende attracties en shows bezoeken zodat er voor jong en oud van alles te zien, te doen en te beleven zal zijn. SKIËN OF SNOWBOARDEN IN RUCPHEN (NL): skiën of snowboarden als betaalbaar uitstapje is mogelijk op deze locatie bij onze noorderburen. Heel het jaar door kun je hier terecht voor een heus.


Wat te doen bij slecht weer

Weken achter elkaar kan het vies en lelijk weer zijn. Regen, regen en nog eens regen. Zo, met deze tien gezellige uitjes weet je zeker wat te doen bij slecht weer. En wil je nou dat de date NOG beter wordt?


Dat hij tijdens het Glow in the Dark Golfen zich realiseert dat jij niet zo maar een vrouw bent? Wat te doen bij slecht weer ? Blankenbergefans weten het al langer, de zee is altijd mooi. Met de herfst komen niet alleen knisperende blaadjes en prachtige bossen, maar ook druilerige dagen en eeuwige regen.


Wat te doen bij slecht weer

Het klimaat op Ibiza is over het algemeen fantastisch. Met meer dan 3dagen zonneschijn per jaar is het een fantastische vakantie bestemming! Toch zijn er gemiddeld dagen per jaar dat de zon niet schijnt.


Sterker nog, het regent ook wel eens op Ibiza! Daar gaat je geplande uitstapje naar het. Dankzij deze indoor activiteiten wordt schuilen voor de regen fun!


Je bent natuurlijk aardig beperkt op de camping in je tentje of caravan. Maar wat ga je dan doen ? Niks is minder waar, ook met slecht weer is er genoeg leuks te doen om de tijd richting de zonnestralen te doden. Vaak is het namelijk ook niet eens koud als er regen valt op je vakantie. Het is een dilemma: buiten regent het en toch wil je niet binnen blijven.


Antwerpenaars laten zich alvast niet tegenhouden door een regen- of onweersbui. Wie bereid is het slechte weer te trotseren, zal zien dat er in deze stad ook met een paraplu boven het hoofd nog meer dan genoeg te beleven valt. Flevoland - Exclusief: Jurken passen plus bubbels en lekkers - Wie zegt dat je moet trouwen om als prachtige bruid mensen tot tranen te roeren? Slecht weer op komst: leuke dingen om te doen met de kinderen als het regent. Altijd een goed idee wanneer het miezerig weer is met af en toe wat opklaringen.


Het strand en de duinen zijn ook bij slecht weer een belevenis. Met vrienden of met je gezin. Je vertrekt naar de zee maar het is slecht weer ? Er zijn nog veel andere leuke dingen die de Belgische kust te bieden heeft dan enkel het strand. Cultuur en erfgoed genoeg om te gaan bezichtigen! Kan je het niet laten om te zwemmen?


Kies dan voor een indoor zwembad. Avonds kan je naar de cinema, casino of gaan bowlen. Het liefst breng je je hele zomer aan het strand door, maar in Nederland zit dat er meestal niet in. Gelukkig hebben wij wat ideeën voor je die je met je. Ook op Texel weten ze wat goed eten is.


Het is dus niet zo gek om daar eens goed gebruik van te maken als het een dagje wat minder weer is. Mogelijkheden genoeg om binnen te doen met kinderen, thuis en buiten de deur! Ik verzamelde heel veel ideeën om te spelen en sporten, koken en eten, knutselen, culturele dingen doen en veel meer. Wat regen hoeft je natuurlijk niet tegen te houden om uitgerust met regenjas en paraplu te wandelen op het stran door de duinen of onze vele natuurgebieden.


Als het weer wat minder is, zijn er genoeg dingen die je als alternatief kunt doen. En als het in Italië tekeer gaat, dan gaat het ook écht tekeer. Keiharde regenval, hagelstenen die zo groot zijn als pingpongballen en onweer.


Wat te doen bij slecht weer

Geen pretje om tijdens zulke momenten buiten te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts