maandag 16 september 2019

Samson en gert dagen van de week

Je hebt maan en dins en woens en donder De dagen van de week dat is een wonder. De optredens waren aanvankelijk tweemaal per dag om 13. En geloof me maar die is echt de moeite waard Een week telt zeven dagen na elkaar Wil je weten hoe ze heten Luister maar. Op zondag Op zondag Wat spook ik die dag uit.


Samson en gert dagen van de week

Op Ketnet kan je dagelijks de avonturen van dit vrolijke duo. Gert Verhulst stopt als Gert van Samson. De sprekende hond blijft wel op het scherm verschijnen. SAMSON : Maar over juist drie dagen zijn we weer op TV1.


JOOP : Dan zijn we weer op woensdag. Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zijn van de partij. Team van de Week ’ van. Verder is van wat je zegt helemaal nog niets zeker.


Samson en gert dagen van de week

Je kan zeggen ik denk dat die misschien, maar vast en zeker is erg kort door de bocht. Na jaar vindt Verhulst de tijd rijp om afscheid te nemen als baasje van de pratende hond. Op een dag krijgt hij een nieuw leven, zegt Studio 100-baas Hans Bourlon op Radio Antwerpen.


Helaas is dit Het allerlaatste liedje. De kartonnen hoesjes zorgen ervoor dat het geheel niet veel ruimte in beslag neemt. Eerder dit jaar kondigde de presentator, tot grote spijt van zowat alle twintigers en dertigers, aan dat hij zijn alter ego definitief in de koelkast stopt. Kerstshows en albums later is dit vrolijke duo een vast onderdeel van de jeugd van verschillende generaties Vlamingen, lieten ze sportpaleizen ontploffen en zijn ze niet meer weg te denken uit het collectieve Vlaamse geheugen.


See more ideas about Starting school, Naar school and Preschool. Na een periode van dertig jaar komt er hiermee een einde aan het succesvolle duo en hun gelijknamige kinderserie. Veel moeilijke woorden begrijpt hij niet of spreekt hij verkeerd uit. Samson is ook de mascotte van Studio 100. Het dak van de manège is ingestort en Marlène heeft aan Gert gevraagd of er geen paard bij hem mocht komen logeren voor een aantal dagen.


Gert is heel erg trots dat er een witte hengst op zijn koertje komt logeren, maar is erg teleurgesteld wanneer hij ziet dat het een minipaardje is. In de zomer werkten we dagen aan een stuk. Met een startzin als “Dag. Gertje weet je wie er zout gestrooid heeft in de zee?


GERT : morgen kijk ik alles voor je na REFREIN : gebruik de dagen voor vragen en de nachten. Nu zijn onze favoriete jeugdiconen alweer terug met een nieuw nummer. En deze keer is het een. Dit jaar trekken ze naar Hollywood!


Een eerste stoorfactor is echter Van Leemhuyzen die dolblij is met zijn nieuw speelgoedje, een heuse stemvervormer. De Burgemeester is dan weer druk in de weer voor zijn Walk of Fame. Dan is er Alberto, die dankzij een nachtmerrie iedereen de stuipen op het lijf jaagt. Nadat Miranda uit beeld verdween, maakte halverwege de vierde jaargang mevrouw Jeaninne, de moeder van Octaaf, haar intrede. Zowel de moeder van Miranda als de vader van Octaaf verschenen nooit in beeld en kwamen ook nooit ter sprake.


Afspraak in de Studio 1GO Pass! Het liedje is gecomponeerd door Geert Burssens en geschreven door Ivo de Wijs. Daar aangekomen worden ze enthousiast verwelkomd door Jaap Mengelmoes, de eigenaar van de camping. Goed nieuws, want de twee bollebozen zijn nog op zoek naar enkele diehard fans die willen schitteren – en fangirlen – in hun allerlaatste videoclip. Van Leemhuyzen heeft een danswedstrijd georganiseerd maar deze wordt ruw onderbroken door de afgevaardigde van de minister.


De burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto. En met kerst ook eens dagen weg denk ik, want dat kon ook nooit. Dat heb ik jaar niet kunnen doen! Dat gaat het grootste verschil zijn voor mij.


Voor de rest blijven alle andere dingen gewoon verder lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts