donderdag 26 september 2019

Sinksenfeesten kortrijk 2018 programma

Sinksenfeesten kortrijk 2018 programma

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info. Er is voor het eerst aandacht voor de.


Sinksenfeesten kortrijk 2018 programma

Het Engels gezelschap Avanti Display brengt die. Bockor Rock het festival in het park van Wevelgem. Het bestuursakkoord ‘Beste Stad van Vlaanderen’ laat er geen twijfel over bestaan. De komende jaren gaan we fors door.


Programma Vrijdag juni. Familiale spelavond Zondag juni. Breugheliaanse gerechten in de feesttent. De focus ligt op één van de mooiste en meest symbolische plekken van onze binnenstad: de Leie ter hoogte van de Broeltorens.


Aan je favorieten toevoegen. Vaste waarden op het programma zijn de rommelmarkt en de antiekmarkt op zondag en maandag. Rommelmarkt De verkoop van de rommelmarktplaatsen start op april om 19u00. De plaatsen zijn meter breed. Basisprijs : € per plaats.


Je hoeft je niet eerst in te loggen om je ticket(s) te bestellen. Parko zal dit nastreven door de parkeermodaliteiten en -tarieven op de straat en in alle afgesloten parkings globaal aan te pakken. Tussen de moestuintjes van Leielekkerland laten enkele lokale bands en DJ’s zich van hun beste kant zien.


Sinksenfeesten kortrijk 2018 programma

Je kan er genieten van een fris drankje, een hapje eten en genieten van de muziek op een prachtige locatie tussen de Leie. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Wij verloten hiervoor DUOTICKETS! Klik op deze link, vul het formulier in en win! U kunt in de gehele stad genieten van straatparades, kinderspelen, animatie, dans en muziek.


Ontdekt de leukste attracties, het programma en de praktische info. Het gedacht alleen al dat het initiatief toch niet doorging knaagde en het bleef knagen tot opeens de vurige tongen neerdwaalden over de geesten van de radio. Maar toch er bleef iets van over. Er hangt zowaar romantiek in de lucht en dit zorgt voor de nodige vlinders maar evenzeer voor bepaalde spanningen. Jan Verbeke Producties.


Inhet atelier van vzw Bolwerk wordt de laatste hand gelegd. Een geweldige editie ligt in het vooruitzicht. Van 18‌ tot december is er opnieuw De Warmste Week. Kortrijk heeft beire veel goeste in De Warmste Week!


Parko breidde in de voorbije jaren het ondergrondse parkeeraanbod fors uit ten voordele van kwalitatieve, leefbare en groene pleinen in de stad. Vuurwerk tijdens de 9de Sinksenfeesten. Aug Meet the Metal Gods “Meet the Metal Gods”, a concept introduced by Alcatraz!


Some Alcatraz fans will experience the time of their life. Jul Alcatraz Festival app. Go for the ultimate festival experience at Alcatraz Festival with Woov. Gert Torck brengt al jaar bewerkingen van Jacques Brelnummers in het Oost-Vlaams dialect.


Kenners noemen hem een van de meest begeesterde, originele vertolkers van het repertoire. We are one of the UK’s longest established outdoor performance companies, producing and presenting a highly individual brand of comic surrealism worldwide. Dit jaar worden er familieroutes (1 en km) en sportieve routes (5 7 en 100km) aangeboden. Hiermee wordt opnieuw een goed doel gesteund: vzw De Kier. De Sinksenfoor strijkt elk jaar rond Pinksteren neer op Spoor Oost in Borgerhout.


Op deze site leest u dan alles over de bereikbaarhei openingsuren en attracties. Met als centraal thema stonden de Sinksenfeesten er dit jaar als nooit tevoren. Daar is, door de verlaging van de kaaimuren, de Leie dé centrale ader in de binnenstad.


Rolstoeltoegankelijkheid De Kreun Concertzaal De Kreun is rolstoeltoegankelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts