vrijdag 13 september 2019

Serviceflat huisdieren

Levenslang zelfstandig wonen. Residentie Parkhof staat voor comfortabel wonen in een veilige en stijlvolle omgeving, met de vrijheid van zelfstandig wonen. Op de Runkstersteenweg in Hasselt, vlakbij de Boerenkrijgsingel, ligt Gaervel een modern woonzorgcentrum voor 1residenten.


Gaerveld is een groot en open rusthuis, dat modern comfort en kwaliteit koppelt aan menselijke warmte, en dat alles op een steenworp van centrum Hasselt. De stijlvolle tinten keren terug in de kleinste details, van de inrichting van het zwemba over de presentatie van de maaltijden in het restaurant tot de gezellige Engelse club in de bar. Gelegen op enkele stappen van het stadhuis en het gezellige centrum van Geel vormt Ecodroom een gedroomde locatie om te wonen.


Daarnaast kan u er winkelen en vinden publieke functies zoals het nieuw vredegerecht en de ondergrondse parking hier eveneens een plek. Zo heeft een serviceflat vaak een terras zodat jouw kat of hond regelmatig een luchtje kan scheppen. In sommige assistentiewoningen kan je zelf over een privé tuintje beschikken. Het houden van huisdieren is goed tegen de vereenzaming.


Daarom moedigen we bij Brody het houden van huisdieren aan. Zolang het huisdier niet te groot is, niet. Deze serviceflat met één slaapkamer is ideaal voor wie niet meer volledig zelfstandig kan wonen maar toch zijn privacy wenst.


Voor de prijs van 42€ per dag krijgt u heel wat in de plaats. Zonder dat u naar buiten moet gaan of trappen moet nemen hebt u toegang tot het zwembad waar ook alle kennissen en familieleden welkom zijn, een. Serviceflat (s) onmiddellijk beschikbaar!


Neem contact op voor meer informatie. De dagprijs van de flat in De Parel bedraagt € 204. Gelegen in de wijk Ridderveld in Alphen aan den Rijn verhuurt de Stichting Driehoorne 3seniorenwoningen aan huurders vanaf jaar. Ook senioren voor een seniorenwoning van buiten de regio zijn welkom in Driehoorne. Zorgeloos wonen aan de dijk in Delfzijl.


Hoogwatum is een woonvorm voor ouderen die langer zelfstandig wonen mogelijk maakt. Onafhankelijk, actief, sociaal. Residentie Jacobsmarkt omvat hoogwaardige, door de Vlaamse Overheid erkende service-appartementen en is gelegen op een uitzonderlijk mooie locatie in hartje Turnhout. Huurders staan centraal bij Driehoorne, onderstaand hebben wij een opsomming gemaakt van de belangrijkste huurdersinformatie voor onze huurders.


Serviceflat huisdieren

Kan ik huisdieren houden op een flat? Natuurlijk kunt u huisdieren houden in een flat. Wel moet u rekening houden met de ruimte die sommige dieren nodig hebben. Katten in een flat houden. Als u een echte kattenliefhebber bent, dan kunt u best een kat in een flat houden.


Meld u dan aan voor de nieuwsbrief die vijf keer per jaar kosteloos verschijnt. U kunt gebruikmaken van alle voorzieningen, winkels en het brede aanbod aan activiteiten en het kunst- en cultuurprogramma. Residentie De Hoeve beschikt over 1ruime appartementen met een balkon of een loggia.


De vloeroppervlakte variërt van tot 1m2. Uw huisdieren zijn welkom in De Hoeve. Vanuit haar serviceflat kijkt Dymphna Braeken (87) op de nieuwe duiventil.


Samen met haar man zaliger Harrie Claes had ze vroeger vogels. Harrie was bij de vogelbon hij had zowat duizend vogels, mijmert ze. Zijn broer Jaak was ook duivenmelker, en nu diens zoon ook.


Onze huurappartementen zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschikt voor zowel één als tweepersoonshuishoudens. U woont geheel zelfstandig en heeft de voordelen van collectief wonen, ook wel geclusterd zelfstandig wonen, binnen handbereik. Er wordt nagekeken of u voldoet aan de voorwaarden en of een verhuis naar de serviceflat de beste oplossing is conform de wetgeving op de serviceflats. Wie niet aan de voorwaarden voldoet, wordt geïnformeerd en doorverwezen naar een meer passende oplossing.


At Htel Amstelveen you will find the most comfortable, modern and efficient apartments. You will feel at home immediately. Most apartments are around 45mwhich is twice the size of an average hotel room.


Serviceflat huisdieren

Some apartments are 90m ideal for families. All the apartments have a fully equipped kitchen and bathroom. Uitzondering zijn vissen en vogels, voor zover dezen de rust van de medebewoners niet verstoren.


Deze overeenkomst kan gewijzigd worden met instemming van de partijen. De bewoner verklaart een exemplaar van het reglement van inwendige orde te hebben ontvangen. Kleine huisdieren zijn toegelaten.


Serviceflat huisdieren

Indeling assistentiewoning zelf: woonkamer met schuifdeur naar het terras, ingerichte keuken, grote slaapkamer, badkamer met toilet en grote inloopdouche, gastentoilet, polyvalente kamer en berging. Je kan dit ook kopen als investering. Ieder appartement heeft een alarminstallatie in geval van calamiteit.


De appartementen hebben een Frans balkon met van binnenuit bedienbare elektrische zonwering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts