woensdag 4 september 2019

Stoere nederlandse namen

Stoere nederlandse namen

Oude, Nederlandse namen zijn weer terug van weggeweest. Namen als Gijs, Teun en Saar zijn een tijdje minder populair geweest, maar staan nu weer in de Top van babynamen in Nederland. Hier vind je de Top van hippe Hollandse babynamen. Hieronder is een lijst van stoere namen samengesteld.


Deze lijst bestaat uit zowel jongens als meisjesnamen. Het is natuurlijk niet zo dat deze stoere namen voor iedereen even stoer zijn, dat is voor iedereen persoonlijk. Stoere en hippe jongensnamen. Hoera wat een geweldig nieuws. Wordt het een jongen of een meisje?


En welke naam past daarbij? Made for Moments laat je in dit overzicht alle hippe jongensnamen zien die de afgelopen jaren op onze kaartjes hebben gestaan. Ruim meer dan duizend stoere jongensnamen. Van Aaron tot Dex, van Kevin tot Gijs en van Bram tot Jesse.


De gecategoriseerde namen helpen je goed op weg bij het kiezen van de leuke, betekenisvolle of juist stoere naam. Maak gebruik van onderstaand menu om snel de perfecte naam voor je hond te vinden! Als je het écht goed wilt doen kijk dan ook eens naar deze leuke hondennamen boekjes. Mijn naam , e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.


U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina. Alle leuke jongensnamen van jaar staan hier bij elkaar. Hippe, stoere , trendy en lieve namen voor een zoon ter inspiratie.


De leukste jongensnamen! Op zoek naar Nederlandse jongensnamen en babynamen? Bekijk ons overzicht van Nederlandse babynamen en vind nu de jongensnaam voor jouw baby. Ook voor een stoere kat wil je een leuke naam hebben. Bekijk hieronder de kattennamen die passen bij een stoere kat!


Ook jij kan namelijk namen toevoegen aan onze database. Dus mis je een naam of heb je een nieuwe bedacht? Voeg deze dan toe aan onze. Over de stoere nederlandse baby namen. De stoere nederlandse baby namen is samengesteld door de bezoekers van brabbels.


Stoere nederlandse namen

Door een baby naam te bezoeken of beoordelen kun jij hier ook aan mee doen. Hoewel internationale babynamen altijd populair zijn, zie je de steeds meer Nederlandse namen in de top van populaire babynamen. Heb jij een mening over een naam. Dit zijn niet per definitie Oudhollandse namen , maar namen die vrijwel alleen in Nederland voorkomen. Artikelen met de tag `Babynamen` - maanden.


De naam van mijn grootvader was Wiggert. Ik heb veel neven met deze naam , in de familie. Vond het altijd een aparte naam. De mooiste jongensnamen voor je baby. Wil je een uitgebreidere beschrijving en meer achtergrondinformatie?


Of bekijk hier alle Nederlandse namen. Ik vind Elin evi en cato erg leuk stoere maar ook weer lieve namen. Onze dochter heet Ziva. Ik vind het ook wel een stoere , maar ook echte meisjes naam.


Waarom de naam eigenlijk een meisjesnaam is, is mij onduidelijk. Dagelijks worden nieuwe namen ingezonden, wordt gestemd op namen en worden voornamen vergeleken. Wat voor jou ook de ideale naam is: wij helpen je om die te vinden.


Maar smaken verschillen en waar de één houdt van een stoere hondennaam, is de ander juist op zoek naar een klassiekere naam. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de volgende filters: populaire hondennamen, top hondennamen, korte en krachtige hondennamen en bekende hondennamen. Wij hebben onwijs veel leuke, korte, geweldige, lange en stoere namen , zodat je zeker weet dat er voor jou jongetje ook een naam is.


Wij kunnen je hier bij helpen! Je wilt voor je nieuwe kindje vast wel een stoere naam. Jongensnamen Top 1- Welke stoere , aparte of wellicht oud Hollandse jongensnaam krijgt jouw zoon?


Bekijk de meest populaire namen van geboortekaartjes. Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaartjes. Alle namen in de top 1klinken oer-Hollands. Er zit geen enkele ‘allochtone’ familienaam tussen.


Een naam bedenken of namen samenvoegen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts