dinsdag 3 september 2019

Studiebureau technieken brugge

Studiebureau technieken brugge

Ingeniumtuin Lees meer Duurzame keuzes - nu meer dan ooit nodig De klimaatsverandering is een feit. Het is nu meer dan ooit tijd voor duidelijke keuzes en een resolute mentaliteitswijziging. Met behulp van Vinco hebben we een mooie EPB score kunnen behalen op onze nieuwbouw en zelfs onze initiële doelstelling verbeterd. Ze waren steeds bereikbaar voor advies of suggesties met een goede opvolging en correcte afhandeling van het dossier. We combine an experience based design methodology with state-of-the-art design simulation tools that connect concept with their expected performance.


Studiebureau technieken brugge

Bouwkundig studiebureau. Stabitec stond in voor de stabiliteit, technieken , epb en veiligheidscoördinatie. Meer dan medewerkers zijn flexibel inzetbaar voor advies, planning, ontwerp en opvolging van infrastructuur- en mobiliteitsopdrachten in heel Vlaanderen, van eenvoudig tot zeer complex.


We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Bij ons advies streven we steeds naar een optimale verhouding tussen cost of ownership, doeltreffendheid en duurzaamheid. Technieken en architectuur De naadloze integratie van technieken in gebouwen is van het hoogste belang. Istema is een gespecialiseerd ingenieurs- en studiebureau voor technieken en energie in gebouwen. Al jarenlang blijven we onze missie trouw namelijk om duurzame meerwaarde te creëren voor onze klanten en hun bouwprojecten.


Studiebureau voor technieken en energie in gebouwen. Die missie vertaalt zich in al onze diensten. Welkom bij Endes, een studiebureau voor technieken te Harelbeke, West-Vlaanderen.


Engineering Your Future. Een team van meer dan personen, bestaande uit ingenieurs, ontwerpers, CAD-designers. De medewerkers van Vitech zijn specialisten met uitgebreide ervaring. Zehouden zich permanent op de hoogte van de stand der technieken.


Het studiebureau spitst zich toe op bouwtechnische studies van allerlei soorten gebouwen, gaande van appartementsgebouwen, schoolgebouwen, rusthuizen tot. Of van alle andere bedrijven uit de sector Ingenieursbureaus, studiebureaus. Istema is niet enkel een studiebureau in HVAC, duurzame technieken , enzovoort. Ons bedrijf heeft als missie om duurzame meerwaarde te creëren in gebouwen en dit gedurende de ganse levenscyclus van het gebouw.


Het masterplan dat door Dirk en Wim toen werd geschreven om uit te groeien tot een 20-tal werknemers is ondertussen ruimschoots overschreden. Hierbij gaat vooral de aandacht naar stabiliteit, veiligheidscoördinatie en landmeetkunde. Onze expertise ook inzetten voor uw bouwproject? Contacteer ons vandaag nog met uw vraag.


Vandaag zijn wij uitgegroeid tot één van de belangrijkste onafhankelijke ingenieursbureaus voor technische uitrustingen en bouwfysische ondersteuning in de bouwsector. Wij zijn een ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en berekenen van structuren in beton of staal van gebouwen en kunstwerken. Energieadviesbureau Emaze voor resultaatgerichte energieoplossingen in de industriële, diensten- en overheidssector. Als energieadviesbureau berust.


MACOBO-STABO is een multidisciplinair studiebureau ontstaan uit de samensmelting van de ingenieursbureaus JAN VAN AELST, STABO en MACOBO. Vandaag werken wij samen als geheel in de disciplines Stabiliteit, Gebouwtechnieken, Duurzaamhei Akoestiek en Veiligheid. Wij maken deel uit van MACOBO Group. Dimitri has job listed on their profile.


ErsoTech specialiseert zich in de technieken van gebouwen, net zoals Galen Erso in de technieken van de Death Star. Het is opgericht als nieuwe uitdaging door Stijn Vanhaverbeke, die al meer dan jaar ervaring had in een groter studiebureau. Heb je hier interesse in of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt om ons team te versterken?


In Brugge heeft Infobel 12geregistreerde bedrijven. Deze bedrijven hebben een geschatte omzet van € 9. In zowel technisch en administratief advies wat betreft de haalbaarheid als structurele ondersteuning bij de omgevingsaanvraag, hebben wij ons als studiebureau infrastructuur de laatste jaren gespecialiseerd en hebben wij zelf deskundigen in dienst om oplossingen voor te stellen in domeinen als hydraulica, mobiliteit, ruimtelijke planning. Sindsdien kent het studiebureau een gestage groei en telt vandaag onder leiding van ir. Philippe Lobelle een team van een dertigtal medewerkers uit uiteenlopende disciplines.


Ook de aard van het werk evolueert. Het hoofdzakelijk technische maakte plaats voor een bredere aanpak met onder meer een stedenbouwkundige en landschappelijke inbreng. Studie speciale technieken voor de verbouwing van een klooster naar een zorgresidentie met assistentiewoningen.


Gratis stroom voor Vrije Basisschool Zwalm ! We installeerden Canadian Solar panelen op het dak van de school. Raco is een jong en vernieuwend studiebureau dat u kan begeleiden bij uw bouwproject op vlak van technieken , veilighei energie en duurzaamheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts