woensdag 30 januari 2019

Survival weekend ardennen met kind

Survival weekend ardennen met kind

Een actief ouder- kind weekend in de Ardennen (vader-zoon weekend ) met stoere survival activiteiten, outdoorsporten en bivak overnachting met kampvuur. Heerlijk dagen met het hele gezin op een camping in de Belgische Ardennen. Tijd voor jezelf, voor je gezin èn voor een fantastisch survival programma! U Komt aan op camping International in Bomal sur Ourthe, gelegen direct aan de oever van de Ourthe in de Belgische Ardennen.


Gedurende het seizoen organiseert Mountain Network Ardennen diverse keren een Survivalweekend vanuit de historische kasteelboerderij op camping Villatoile. Kamperen in de Ardennen Ik had geen zin om zoals vorige keer met de tent eropuit te trekken. Dat is toch altijd nog net ietsje meer gedoe, zeker als je een kind meeneemt.


Maar ik had Geike wel een bos beloof dus kon ik niet afkomen met een toeristische camping naast de. Activiteiten met het gezin. In de Ardennen is van alles te doen met het gezin.


Survival weekend ardennen met kind

Naar gelang de leeftijd van de kinderen kan er worden gekozen uit talloze leuke en sportieve activiteiten met het gezin. De invulling van uw Survival Weekend Ardennen De samenstelling van uw Survival Weekend Ardennen kunt u helemaal zelf bepalen. U kunt overnachten op ons Adventure Camp of in een van onze eigen groepshuizen.


De invulling van het activiteitenprogramma en de tijdsduur van uw Survival Weekend Ardennen bepalen we in overleg met u. Ieder seizoen trekken duizenden landgenoten deze kant uit om te genieten van de mooie natuur en de vele leuke attracties die de Ardennen te bieden hebben. Survival en Outdoor uitjes in de Ardennen Wij zijn gespecialiseerd in survival en outdoor uitjes in de Ardennen voor bedrijven, clubs, scholen, families en vriendengroepen. Kinderen zullen zich geen moment vervelen in de Ardennen ! Er is namelijk zoveel te doen! Voor de allerkleinste is een bezoek aan Plopsa Coo super leuk. En vele ritjes maken in de draaimolen.


De Belgische Ardennen staan natuurlijk ook bekend om de vele grotten. Een kijkje onder de grond is voor ieder kind een spannend avontuur. De Ardennen staan ook bekend om de mooie wildparken en dierentuin. De geheimzinnige sfeer van stalagmieten en stalagtieten is ondermeer te zien bij de grotten van Dinant, de grotten van Remouchamps, en de grotten van Hotton. Er zijn verschillende mogelijkheden om te verblijven in de Belgische Ardennen.


Plak hier uw voorkeurs outdoor activiteiten aan vast, en wij garanderen u een prachtweekend! De Ouder – Kind Survival Training. Stelt u zich eens voor, samen met uw zoon of dochter een avontuurlijke survival tocht in de Ardennen. Nachts in het donker bos uw weg zoeken naar het eerste bivak. Slapen onder een zelf gemaakt onderkomen en als eerste, over het ochtend douw de eerste zonnestralen door de boom toppen zien glippen.


Survival weekend ardennen met kind

Zin in een weekend of weekje de natuur in met het gezin en lekker actief bezig zijn? Wij hebben ons een midweek prima vermaakt in deze omgeving met mooie bossen, kleine bijzondere plaatsjes en leuke activiteiten voor het hele gezin. Durbuy is gelegen in de Belgische Ardennen. Kom bij ons survivallen in de Belgische Ardennen. Een survival weekend bij Survival Life is voor iedereen geschikt.


Het maakt niet uit of u met familie, vrienden, collega’s of ploeggenoten gaat, Survival Life zorgt ervoor dat u een geweldig weekend hebt. Ook voor een vrijgezellenfeest is Survival Life een geschikte locatie. Alle vier een mooie uitvalsbasis om met de kinderen de Ardennen te ontdekken. En of het nou lekker weer is of niet, in dit mooie deel van België is genoeg te ontdekken met het hele gezin.


Wij hebben een fantastische week gehad in de Ardennen en ik hoop dat jullie er met deze tips net zo’n mooie tijd tegemoet gaan. Op zoek naar de ultieme outdoor survival belevenis? Dan is dit de site voor jou! Onze arrangementen bieden je een unieke Outlive Experience in de Belgische Ardennen. Doe ook mee met de spannenste paintball gevechten, wees de scherpschutter die je altijd al had willen zijn en krijg een fors gevuld.


Survival Life biedt je in samenwerking met Camping Polleur de mogelijkheid om gemakkelijk een compleet outdoor weekend te plannen in de Belgische Ardennen. Camping Polleur ligt naast Survival Life en hier kunnen we accommodaties en maaltijden verzorgen voor tijdens je verblijf. Survival weekend in de Ardennen Een korte vakantie naar de Ardennen leent zich ook prima voor een spannend survival weekend met vrienden of collega’s.


Vanuit de ruime groepsaccommodatie inclusief Wifi en compleet ingerichte bar: Remonval bij Waimes beleef je een geweldig weekendje weg met max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts