vrijdag 25 januari 2019

Huis van het kind borgerhout

Huis van het kind borgerhout

Huis van het Kind Borgerhout. U kan er ook deelnemen aan activiteiten en tips uitwisselen met andere ouders. Een kwaliteitslabel dat de gezondheid en het welzijn van kinderen centraal stelt. U krijgt er advies, kan er deelnemen aan activiteiten en ontmoet er andere ouders.


Huis van het kind borgerhout

Het is een samenwerking tussen verschillende organisaties die werken rond preventieve gezinsondersteuning. OO10-stress helpt je omgaan met de uitdagingen van het opvoeden. Vandaag zijn er 1Huizen van het Kind die samen 2gemeenten bereiken in Vlaanderen.


Make your online life easier by keeping all your favorite websites organized in a visually-appealing. Ook “veilig slapen” is een thema dat vandaag aan bod komt. Dus kortom een workshop waar iedere ouder wel iets van leert.


Dat samenwerkingsverband tussen verschillende. Babymassage zorgt voor een moment van rust en ontspanning voor jou en je kind. Huidcontact creĆ«ert een warme band en stimuleert de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van baby’s. Bovendien kan het helpen om een onrustige of zenuwachtige baby te kalmeren.


Als onthaalmedewerker in een huis van het kind ben je het eerste aanspreekpunt. Je staat in voor een warm onthaal van gezinnen met kinderen tussen tot jaar. Je ontvangt hen en wijst hen de weg.


Huis van het kind borgerhout

Daarnaast geef je uitleg over het aanbod in huis. Je kan bezoekers ook helpen met het opzoeken van informatie (folder, computer,.). Op deze website vind je een overzicht van het aanbod voor gezinnen in Tielt.


Adres: Turnhoutsebaan Borgerhout. Gisteren met enkele bewoners van het wzc geweest. Die mensen hebben echt genoten.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Antwerp and beyond. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Onze medewerksters hebben voor morgen en overmorgen weer leuke activiteiten voorbereid voor tijdens ons klasje.


De kindjes die jaar zijn, zijn zeer welkom. Donderdag verwachten wij de kindjes in het huis van het kind Hoboken en vrijdag verwachten wij de kindjes in het huis van het kind Borgerhout. Zonnige groetjes het Instapje team. Alleen zo kan men een aanbod realiseren dat tegemoetkomt aan lokale noden en behoeften.


Je vindt er de inschrijflinks voor alle geplande activiteiten in de Antwerpse Huizen van het Kind. Antwerpse musea openen de deuren voor een nachtelijk rendez-vous met het publiek. Infosessie wasbare luiers en natuurlijke. Verschillende Nederlandstalige diensten rond zwangerschap en opvoeding zitten er samen.


Gezinsondersteuning en meer! Een kind opvoeden is zeker in Brussel niet gemakkelijk”, aldus bevoegd staatssecretaris en VGC-Collegelid Bianca Debaets, maar op deze manier. Tover met ballonnen en wordt een echte ballonplooier!


Onder begeleiding van Ballondetta. Voor ouders en kinderen van tot jaar. Gelieve een lijst aan te maken. Het promomateriaal was voor de bekendheid van huis van het Kind te krijgen. Hoboken, Luchtbal, Borgerhout en Antwerpen-Zuid.


Maak van Borgerhout jouw startgemeente! Dubbele feestdag voor Marokkaanse Antwerpenaren. Plannen op langere termijn.


De nieuwe bewoners van Moorkensplein hebben hier tijdelijk een nieuw plekje gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts