donderdag 31 januari 2019

Korte engelse zinnen

Een hond is de enige vriend op aarde die meer van jou houdt dan van zichzelf. Deze life motto s zijn in het Engels. Plaatst je eigen Engelse liefdes zinnen gerust onder deze pagina.


Korte engelse zinnen

A friend is someone who reaches for your hand but touches your heart. Korte zinnen met duidelijke taal kunnen vaak nét zo’n grote boodschap uitdragen (zo niet, nog sterker) dan die lange brief. Bekijk hieronder enkele korte liefdezinnen. Heb je (z)inspiratie nodig voor zo’n lief gebaar?


Of weet je niet goed wat je ermee moet doen? Dat is juist het mooie van korte zinnen : je kunt ze makkelijk en overal kwijt. Dat wil niet zeggen dat je je eigen zinnen en teksten hier niet mag plaatsen, integendeel. Het leven is als het zingen van een lied dat je niet gerepeteerd hebt. Zoek je engelse liefdes zinnen , ook die hebben we.


Korte engelse zinnen

Mooie engelse liefdes zinnen. Dit topic blijf ik volgen, wil altijd korte maar betekenis volle zinnen op mijn nickname zetten:) Think twice before you say something anyway. Schrijven in het Engels begint met het vormen van een zin. Op deze pagina bespreken we eerst de soorten Engelse zinnen , nadien komt de zinsstructuur en enkele oefeningen aan bod. De Engelse teksten zijn speciaal geschreven om Engels te leren spreken.


Ook kun je kiezen voor interessante artikelen, korte teksten of dialogen. Een korte zin zegt méér dan duizend woorden. Als we op een originele manier iets duidelijk willen maken aan een ander (of onszelf) hoeft dat niet persé een lange tekst te zijn. The thing that lies at the foundation of positive change, the way I see it, is service to a fellow human being.


Like success, failure is many things to many people. With Positive Mental Attitude, failure is a learning experience, a rung on the ladder, a plateau at which to get your thoughts in order and prepare to try again. Maar liefs 7mooie Engelse tattoo teksten, zinnen en spreuken ter inspiratie van je nieuwe nog te laten zetten tatoeage.


Lange en korte krachtige wijze woorden uit heden of verleden voor op je arm, pols, been, schouder of rug. A lot of money does not stink, people do. A promise is forever, at least that’s what they say, welcome to reality they’re broken every day.


Vriendschap is heel belangrijk in het leven van de mens. Daarom hier wat zinnen die het woord vriendschap wat extra betekenis geven. Plaats hier ook gerust je eigen Engelse zinnen over vriendschap.


Ze zijn niet alleen mooi maar ook vaak leuk, grappig en ontroerend. Voor mooie zinnen loop je niet langer om maar slaag je altijd bij mooie- zinnen. Natuurlijk vind je hier ook engelse valentijn zinnen en korte , gevoelige, speciale en originele engelse liefdes zinnen. Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Love is like heaven but it can hurt like hell.


You make me wanna love. True love will find you in the end. Dit is deel van Engelse Levens motto ’s, oftewel life motto’s.


Levensmotto’s zijn meestal korte zinnen (oneliners) of spreuken die jouw zin van het leven weergeven. I changed all my passwords to ‘Incorrect’. So my computer just tells me when I forget.


Alcoholvrij bier is als een BH aan de waslijn, het beste is eruit. If you want to make peace with your enemy, you have to work with your enemy. Niemand op de wereld is belangrijker dan je eigen kind en het is fijn om er hen nu en dan aan te herinneren. Je kunt wel duizend keer zeggen ‘ik hou van jou’ maar wanneer woorden tekst wordt blijft het bij en wordt het later een mooi aandenken bij een fijne herinnering.


Voor vriendschap is de tijd een bondgenoot, voor de liefde een gevaar. Ze konden zinnen maken in FreeSpeech die veel gecompliceerder maar ook veel effectiever waren dan gelijkwaardige zinnen in het Engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts