dinsdag 15 januari 2019

Ik vertrek meiland

Bloopers van het introductie filmpje. Ze toverden daar een vervallen chateau om tot luxe chambres d’hôtes. Martien Meiland en Erica Renkema verruilden hun Franse kasteel ooit weer in voor ons kikkerlandje, maar het blijft kriebelen.


In deze aflevering de favoriet van Paul de Leeuw. Tegelijkertijd heeft hij veel ontzag voor alle mensen die het roer zo drastisch omgooien. Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, worden gevolgd. De familie Meiland runt in een Frans kasteel een hotel. Ze willen nu echter terug naar Nederland.


Martien (54) was er na bijna jaar huwelijk voor zichzelf uit dat hij op mannen valt. Ook zijn gezin was al langer op de hoogte. De rest van Nederland kwam er afgelopen zomer achter, tijdens het programma ‘Ik vertrek, jaar later’. Voor hun nieuwe buitenlandproject pakken Martien en Erica het “heel anders” aan. De ondernemer zegt niet zonder haar te kunnen.


Ondanks zijn coming-out en de scheiding van het stel, zijn de twee dus toch weer bij elkaar. We kunnen bekendmaken: een tweede serie van Chateau Meiland komt eraan”, onthulde de markante Martien zondag op social media. Het is eindelijk zover. Daarom verhuisden ze twee jaar later weer terug naar Nederland.


Erica Renkema en Martien Meiland verkochten hun woninginrichtingszaak om in Frankrijk het leven van kasteelheer en -dame te gaan leiden. Ik vind Chateau Meiland heerlijke troost tv! Zeker voor fans van Ik vertrek is het een leuk programma, maar ook als je zin hebt in iets gezelligs en iets makkelijks om te kijken is het een echte aanrader.


Ik vertrek meiland

Nederland rolde van de bank van het lachen om de oneliners van Martien en kon maar niet geloven dat hij op vrouwen valt. In de stad Limoges kochten ze onlangs een verwaarloosd kasteel dat ze willen omtoveren tot een chambres d’hôtes. Na twee jaar keerde het gezin weer terug naar Nederland.


Een half miljoen mensen keek maandagavond naar de nieuwe realityserie over voormalig Ik vertrek -koppel Martien en Erica. Vorige maand ging Chateau Meiland van start op SBS6. Maar wat er achter de gesloten deuren gebeurt houdt de kijkers. Wat zag de familie Meiland er hier nog jong uit!


Ik vertrek meiland

Dat is ook te zien aan de beelden van jaar geleden. Toen vertrok de familie ook al naar Frankrijk om een chambres d’hôtes op te starten. Tien jaar geleden kocht de familie Meiland al een woning in Frankrijk. Helaas liep, zoals zo vaak in het programma, hun droom niet zoals gehoopt.


Martien en Erica gingen uit elkaar, Martien vertelde dat hij homoseksueel was en ze verhuisden terug naar Nederland. Tijdens een klussessie aan zijn nieuwe chateau in Frankrijk is hij meters naar beneden gevallen door een misstap! Dat meldt Weekend na een gesprek met een zwaargewonde Martien. De twee braken hun avontuur af omdat ze als koppel uit elkaar gingen.


Maar voor Martien zelf was dat jarenlang helemaal niet zo duidelijk, en zeker niet gewenst. Fans zien wederom een foutje in Expeditie Robinson. Leeuwenkop gekocht super blij met mijn.


Martien Meiland (58) moet een engeltje op zijn schouder hebben gehad toen hij twee weken geleden tijdens het klussen aan zijn nieuwe Franse château vierenhalve meter naar beneden viel. Nieuw emigratie-avontuur van familie Meiland bij SBS6. Aan RTL Boulevard vertelt Martien ook dat ze samen opnieuw een Frans avontuur aangaan.


Ik vertrek meiland

Martien Meiland is de drijvende kracht achter het merk MAR10collection. Ik Vertrek -ster Martien Meiland aan dood ontsnapt 18.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts