donderdag 27 december 2018

Ongeval sintniklaas e17

Dodelijk ongeval op Ein Kortrijk. Bij het ongeval waren twee vrachtwagens en een grote bestelwagen betrokken. Dat is de trieste balans op de weg na de eerste echte winterprik van het jaar in ons land.


Ongeval sintniklaas e17

Bij een ongeval op de Evielen twee doden, en ook in Beernem liet iemand het. Ongeval ter hoogte van Antwerpen-West. Drie vrachtwagens reden op elkaar in. Volgens Belgische media zijn. De bestuurder van een bestelwagen is daarbij om het leven gekomen.


Het slachtoffer was tussen de afrit en de oprit van de snelweg in de. De man reed in de richting van Antwerpen. Een auto die achter de vrachtwagen ree was immers uitgerust met een dashcam.


Ongeveer kilometer voorbij de watertoren van de Schoenstraat reed een personenwagen achteraan onder. De klap moet hevig geweest zijn, want beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en kwamen pas een heel eind verder tot stilstand. Er vielen geen gewonden, maar de ravage is er wel groot. Door het incident zijn veel plastic zakken op de snelweg terechtgekomen.


Twee mensen raakten lichtgewond. Gisteren kwam nog een vrachtwagenchauffeur om het leven in nagenoeg dezelfde omstandigheden. Het verkeer kan weg via een parallelweg. Het eerste ongeval gebeurde rond 5. De personenwagen reed in op een vrachtwagen die op de pechstrook stond.


Sint-Niklaas -West in de richting van Gent. Bekijk in real-time files, incidenten en wegenwerken. Rond uur gebeurde in de file nog een derde ongeval ter hoogte van Haasdonk. Il est important de se familiariser avec les règles, règlements, offres de jeu, promotions et bonus que le casino trustly offre. Een man en een vrouw uit Koudekerk aan den Rijn zijn zaterdagochtend bij een auto-ongeluk in België om het leven gekomen.


Het vaartuig was van de trailer gekomen die voortgetrokken werd door de bestuurder van een terreinwagen. De auto en de trailer waren gekanteld. Een rem van de aanhangwagen was vastgelopen, waardoor er brand ontstond. Dat melden het Vlaams Verkeerscentrum en de. Een ongeval ter hoogte van Kruibeke verspert er de weg.


De Eloopt in België volledig over het traject van de A14. Deze snelweg is een belangrijke noord-zuid-verbinding door Vlaanderen, en verbindt de steden Antwerpen, Gent, Kortrijk met Rijsel net over de Franse grens. De belangrijkste autosnelwegkruising is die met de E4 die naar Brussel (zuidoostelijk) en naar Oostende (noordwestelijk) gaat. Op de Eter hoogte van Waasmunster in de rijrichting van Antwerpen is een man om het leven gekomen in een verkeersongeval.


Een getuige zag hoe een auto met Franse nummerplaat plots van zijn rijvak afweek en bruusk in de vangrail terecht kwam. De weg is afgesloten, maar verkeer kan langs via de parallelweg. Twitter will use this to make your timeline better. Er werd gekozen voor het Diverging Diamond Interchange scenario, een in Vlaanderen nog onbekend type van verkeersafwikkeling. Een getuige van het spectaculaire ongeval klom meteen daarna op het wrak om een beginnende brand te blussen.


Ongeval sintniklaas e17

Dat bevestigt de Oost-Vlaamse wegpolitie. Er werden één of meerdere personenwagens volledig geplet. De vader is met zijn auto achteraan ingereden op een.


Chaotische avondspits naar Antwerpen na zwaar ongeval op E17. Een zwaar verkeersongeval met meerdere voertuigen heeft tot een chaotische avondspits geleid op de Erichting Antwerpen. Kruibeke en Burcht achteraan in op een lichte vrachtwagen die de staart van de file voor de Kennedytunnel vormde.


Het drukste verkeersweekend van het jaar is met een drama begonnen. Dat werd vernomen bij de hulpdiensten. Het ongeval gebeurde rond 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts