dinsdag 18 december 2018

Kan laatst gezien niet zien

Let op: wanneer je jouw ‘ Laatst gezien ’ niet deelt, kan je ook niet de ‘ Laatst gezien ’ van anderen zien. Niet te verwarren met ‘Online’ Wanneer je bij een WhatsApp contact ‘Online’ ziet staan, betekent dit deze persoon WhatsApp heeft geopend en verbonden is met het internet. Jouw contacten zien dus ook wanneer jij online bent. Gelukkig kun je laatst gezien uitzetten in WhatsApp, zodat niemand meer kan zien wanneer je voor het laatst de app hebt geopend.


Hier lees je hoe je dat doet. Waarom is de laatst gezien status op messenger bij sommige vrienden weg? Hoe kan het dat er bij vrienden ineens geen laatst gezien meer staat bij messenger chat maar alleen messenger. Dit is ineens bij vrienden, hoe kan dit? Selecteer daarna accounts en klik op privacy en dan als laatste op laatst gezien.


In sommige gevallen wil je bij whatsappen juist anderen niet laten weten wanneer je voor het laatst online bent of online bent. Als je dit doet kun je zelf ook niet meer zien wanneer iemand voor het laatst gezien is. Je kunt de aanpassing niet direct terugzetten. Ook wanneer je voor het laatst online bent geweest kan wel of niet getoond worden.


In WhatsApp kun je Laatst gezien uitschakelen, zodat andere niet zien wanneer jij voor het laatst online geweest bent. Daarnaast kan het soms ook even duren voordat een bericht is afgeleverd op een toestel. Dan staat er niet dat je online bent, maar laatst gezien.


Bij iemand anders is het nu dat wanneer ze typt ik wel zie at ze typt, maar ik zie ook geen online meer. Het vreemde en vervelendste hieraan is dat je er niet voor kunt zorgen dat men je activiteit niet kan tracken. Hierbij kun je ook nog verschillende opties aanvinken om dit meer, of minder privé te maken. Alle instellingen staan nu namelijk standaard op: ‘iedereen kan alles van je zien ’. Dat weten veel mensen niet , waardoor ze ongemerkt blootgesteld staan aan onbekenden. Je status, je profielfoto en wanneer je voor het laatst online was bijvoorbeeld.


Kan laatst gezien niet zien

Dat kan echt iedereen zien die je nummer heeft of heeft ingetoetst. Zien wanneer iemand voor het laatst online was op WhatsApp. Dit artikel leert je hoe je kunt zien wanneer iemand voor het laatst heeft ingelogd op WhatsApp. Laatst gezien De ‘ laatst gezien ’-status verwijst naar het tijdstip wanneer je vriend WhatsApp voor het laatst heeft gebruikt. Ook dit betekent niet per se dat diegene jou bericht ook gelezen heeft.


Via de privacyinstellingen van WhatsApp heb je de mogelijkheid om te bepalen wie jouw ‘ laatst gezien ’-status kan zien. En gedurende uur kan je de instelling niet terug wijzigen. Bovendien, zodra de instelling van kracht wordt, kan je andermans ‘ laatst gezien ’-tijden ook niet meer zien.


Android-gebruikers kunnen tevens kiezen om de ‘ laatst - gezien ’-tijd te tonen aan iedereen, alleen vrienden of juist aan niemand. Toen in de avond zag ik ineens dat ze online weer is gekomen. Betekent dit dat ze me weer heeft toegevoegd of was ze daarvoor gewoon toevallig niet online?


In het kort: kan je de laatst gezien status van iemand nog steeds zien als jij verwijderd bent of zie je alleen de laatst keer dat je contact hebt gehad? Om alleen bepaalde mensen te laten denken dat je offline bent kun je daarom beter alleen de specifieke vrienden van wie je niet wilt dat ze zien dat je online bent tijdelijk blokkeren. Ik vind het wel vreemd dat ik omgekeerd nog wél van dit geblokkeerde contact kan zien wanneer hij laatst gezien of online was.


Was het niet zo dat als hij het van mij niet meer kan zien , ik het van hem ook niet meer kan zien ? Anderen kunnen zien wanneer jij online bent geweest op WhatsApp aan de status ‘ laatst gezien ’ onder jouw gebruikersnaam. Als je deze vermelding wilt uitzetten zodat niemand meer jouw online voetstappen kan zien , volg je onderstaande stappen. Maar als je plotseling realiseren dat je de laatste tijd niet hebben gezien een frequente gebruiker online , kan de verklaring niet zo simpel als dat hij plotseling stopte met het programma.


Drie opties verschijnen: Tik op Iedereen als alle WhatsApp-gebruikers mogen zien wanneer u voor het laatst online was. Tik op Mijn contacten als alleen de door u opgeslagen contactpersonen op de telefoon mogen zien wanneer u voor het laatst online was. Tik op Niemand als niemand mag zien wanneer u voor het laatst WhatsApp. De laatst gezien tijd laat zien wanneer je voor het laatst de app hebt geopen niet wanneer je voor het laatst hebt gechat.


Het kan even duren voordat de update bij iedereen is doorgevoerd. Instagram lijkt de functie gefaseerd uit te rollen naar de gebruikers. Re: Hoe niet meer online zichtbaar op facebook?


Maar mensen kunnen mij nog wel gewoon online zien ? Hoi, Lijkt het jullie niet handig om in profielen te zien wanneer iemand voor het laatst online is geweest?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts