donderdag 13 december 2018

Kerstmarkt 2019 antwerpen

Een bezoekje aan de kerstmarkt van Antwerpen ! Het is sowieso geen straf om een dagje in Antwerpen te shoppen, maar als je het kunt combineren met de kerstmarkt. Moet je het zeker niet nalaten. De kerstmarkt in Antwerpen is het bezoeken waard!


De tientallen houten chaletjes, verspreidt over de binnensta brengen je helemaal in feeststemming. Desondanks valt de kerstmarkt ook goed te combineren met kerstshoppen! Antwerpen staat namelijk bekend om zijn grote winkelstraten vol trendy winkels.


Naast winterklassiekers zijn smaken uit andere landen hier vertegenwoordigd. Wie nog op zoek is naar een origineel geschenk, kuiert even langs de slinger van kramen, waar ambachtelijke producten en hebbedingen te scoren zijn. Het evenement weet in die kleine maand tijd vele honderdduizenden belangstellenden naar de stad te doen komen speciaal voor dit evenement.


Kerstmarkt 2019 antwerpen

Openingstijden Dagelijks van 12. Kerstmarkt overzicht met kerstmarkten in o. Wij gebruiken zowel cookies van onzelf als van derde partijen voor technische, analytische en marketingdoeleinden. Klik hier voor meer informatie.


Wil je veel zien en doen in Antwerpen ? Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Genieten van de meest sfeervolle kerstmarkt van Duitsland! De gangen van de grot zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg. De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg. Ook in de Fluweelengrot en de Mergelrijkgrot zij leuke kerstmarkten!


Kerstmarkt 2019 antwerpen

In Oberhausen er met Kerstmis twee kerstmarkten. HotelSpecials heeft daarom hotels geselecteerd in Antwerpen op korte afstand van de kerstmarkt. Zo kun je optimaal de omgeving ontdekken en over de kerstmarkt struinen. Nadat je een warme chocolademelk of glühwein hebt gedronken, kom je tot rust in het hotelin Antwerpen nabij de kerstmarkt. Vergeet niet een souvenir mee te nemen!


Antwerpen zet vol in tijdens de kerstmarkt met heel wat evenementen. Kerstshoppen op de kerstmarkt met de meer dan honderd kerstchalets, feeëriek verlichte winkelstraten, leuke en gezellige kerstanimatie met schaatsbaan, het reuzenrad en tubing,. Vaak heeft de stad niet alleen een kerstmarkt maar is de kerstmarkt een onderdeel van een heel evenement zoals de Gentse winterfeesten. Er zijn meer dan 3kerstkramen en daarnaast is er ook entertainment zoals muziekpodia, straattheater en de Christmas sing-a-long.


Ze brengt een combinatie van lekker proeven, veel beleven en fijn shoppen. Amsterdam laat dat nog maar eens zien rondom de kerstdagen. De Kerstperiode is uitstekend om in Antwerpen te overnachten.


Algemene informatie over de kerstmarkt in Antwerpen. Het is altijd fijn om de kerstmarkt van Antwerpen te bezoeken. Bekijk voor de actuele openingstijden mijn artikel over de kerstmarkt in Valkenburg. Bezoek de kerstmarkt in Valkenburg met OAD.


Vandaar dat deze kerstmarkt ook een hoop belgen en nederlanders trekt. Bij een winters bezoekje hoor ook een wandeling over de kerstmarkt van Antwerpen. Op verschillende locaties in de stad staan houten stalletjes waar je heerlijke winterse gerechten en warme glühwein kunt bestellen. Ook worden er op verschillende momenten muzikale optredens verzorgd. Van zaterdag tot zondag november - Oelegem.


De Grote Markt en de Groenplaats staan jaarlijks volledig in het teken van de Kerst. Magisch mooi Antwerpen. In Antwerpen palmt de kerstmarkt de Grote Markt en de binnenstad in. Vlei je neer in de winterbar of leef je uit op de winterkermis. Bekijk de openingstijden en leuke aanbiedingen.


Maar ook de schaatsers onder ons komen aan hun trekken op de grote ijspiste op de Het steenplein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts