maandag 13 augustus 2018

Uit elkaar om aan jezelf te werken

Uit elkaar om aan jezelf te werken

Zo zou ik niet aanraden om via een WhatsApp-bericht aan te geven dan jullie uit elkaar gaan. Maar weet ik dat ik hier ook zelf wél schuldig aan ben geweest. Soms is het de enige manier. Die helpt je zaken op een rij te zetten, zonder dat je zaken al helemaal vastlegt.


Om een betere versie van jezelf te worden is het nodig om wonden uit het verleden te helen en eigenwaarde te cultiveren. We werken aan onze angsten, schuldgevoel en schaamte en herwinnen onze autonomie zodat wij en wij alleen verantwoordelijk zijn voor ons leven. Meestal is er namelijk voor langere tij roofbouw op jezelf gepleegd.


Hierdoor zal je dus ook echt aan jezelf moet werken , om weer wat beter in je vel te komen zitten. Daarnaast is het ook goed om voor jezelf te analyseren, hoe het zover heeft kunnen komen en wat hierin je eigen aandeel is geweest. Het resultaat is meer begrip voor jezelf en de andere ouder. Daarnaast help ik je hoe jij zelf weer gelukkig wordt na een scheiding door te werken aan een toekomstplan voor jezelf met je kinderen.


De kracht van een vrouw is haar open hart, haar liefde en warmte. Pas als je die in jezelf vindt, gaat je relatie vanzelf mee op het goede spoor. Maar als je alles eerst in je relatie stopt en niet echt leert om van jezelf te houden, bereik je niks en wordt het moeilijk om die. Als je met affirmaties gaat werken is de positieve affirmaties app die ik heb ontwikkeld een aanrader om erbij te gebruiken. Voorbeeld – Aan jezelf werken.


Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Als voorbeeld: het onvoorwaardelijk van jezelf houden. Zeg drie keer de drie hartverbinding (die jij gaat gebruiken) affirmaties in jezelf op.


Uit elkaar om aan jezelf te werken

Liefde is een werkwoord’ schrijft Van Steenwegen. Hier volgen dan ook enkele tips om aan een relatie te werken. Goed voor jezelf zorgen Een goede relatie begint bij jezelf. Het is een illusie te denken dat het in de liefde alleen om de ander gaat.


Je kent de ander niet eens. Beide zijn samengevlochten en theorie en praktijk zijn onscheidbaar. Dina-Perla is change agent voor persoonlijke groei, empowerment en spiritualiteit.


Uit elkaar om aan jezelf te werken

Hieronder een leesfragment uit haar boek Levende sierlijkhei een persoonlijke gids om aan jezelf te werken. Op mei wordt het boek gelanceerd bij De Amsterdamse Boekhandel. Je wilt kinderen en zelfontplooiing.


Een gezin en de ruimte om verder te kijken op relatiegebied. Het komt op mij wat onvolwassen over, eerlijk gezegd. Niet dat je met kinderen en een man nooit meer aan jezelf toekomt of nooit meer aan jezelf mag werken hoor. Maar volledige vrijheid is nou eenmaal slecht te combineren met kleine kinderen. Twijfelen heeft te maken met een gebrek aan zelfvertrouwen.


Vaak twijfel je eerst aan jezelf , om vervolgens ook aan anderen te twijfelen. Twijfels kun je hebben over je capaciteiten, je intelligentie, over je uiterlijk of over het maken van keuzes. Er zijn zoveel momenten op een dag waarop je kunt twijfelen. Je geeft aan dat het beter gaat, maar nog niet super.


Besef dat aan jezelf werken een langzaam proces is. Laat je verwachtingen daar ook op aansluiten. Jezelf ontwikkelen gaat niet snel. Bedankt voor het bekijken van onze video. Wil je zeker niks missen?


Abonneer dan nu op ons kanaal! Onze sociaal netwerken. Zingeving, spiritualiteit en levenslust zijn kwaliteiten die hierdoor beïnvloed worden: een belangrijke reden om ons te bezinnen en te verdiepen in deze fenomenen. Ik vind het als coach een strak plan om groeiend door te borduren op een stevige en gezonde basis.


Werken aan je relatie: goed idee of onzin? Maar harder werken is niet altijd goed. En dat is waar ik jullie mooie, gevende, empathische, geweldige vrouwen een beetje in bescherming moet nemen tegen jezelf. Het is niet altijd goed om te blijven vechten, en om de tips die je op deze site kunt vinden toe te passen.


Met deze waarschuwingssignalen kun je kijken of dat bij jou ook het geval is. Mijn partner is niet akkoord om uit elkaar te gaan en heeft aangegeven dat hij ‘dus’ in het huis zal blijven want dat ik zijn leven niet zomaar kan veranderen. De zomervakantie is voor velen een heerlijke periode. We gaan weg in eigen land of ver daarbuiten. Een nieuwe omgeving zien, andere mensen leren kennen, en tijd nemen voor jezelf en elkaar.


Als je jezelf van de ander afhankelijk voelt om je doel te bereiken, dan pas je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts