vrijdag 17 augustus 2018

Daar boven op de berg chinees

Toen kwam daar een agent aan, die zei bah vieze hond mag jij wel zwemmen, in je blote kont. Daar boven op de berg ! Met pijn in onze hartjes verlieten wij het oh zo mooie Yangshuo en onze lieve hostelchinees die elke. Skip navigation Sign in. Die zakte door zijn benen.


Daar boven op de berg chinees

En van je hela hela holala. Hela hela hela holala Hey! Op de terugweg van een avondje stappen, ffe een lied zingen! We drinken coca cola als ze komt, daar boven op die berg woont een chinees vult daar haar tieten met waspoeder aan.


KVO International Utournament. Welke variatie verzin jij? Meer liedjes zijn te vinden in de lijst van liedjes en de lijst van scoutingliedjes. Dit liedje wordt vooral gezongen in Vlaanderen.


In Nederland zijn er op dezelfde melodie allerlei losse coupletjes in omloop, waarvan een deel begint met daar boven op de berg. Of zoals Dirk zelf al terecht zegt: eerder een paar muren met een dak erboven. Dirk en Feikje verruilen hun schijnbaar perfecte leven in Amsterdam voor een leven op een eenzame, verlaten berg in Zuid-Spanje.


De twee willen een BedBreakfast beginnen. Een paar gingen na het ontbijt naar de waterpomp met een aantal locals. Ook een groep ging naar de bouw.


Daar boven op de berg chinees

Later in het proces, wanneer er bepaalde accessoires worden toegevoeg krijgen de producten hun uiteindelijke vorm. Dat had er onder andere voor gezorgd dat de uitzichten op de bergen aanzienlijk verminderd waren. We waren dan ook blij dat we ’s ochtends de berg op waren gegaan, want daar zou nu een stuk minder uitzicht zijn.


We zijn nog even “after-bite” gaan kopen, tegen de jeuk en we hebben een heerlijk ijsje gegeten. Het wordt allemaal weer wat vreemder als blijkt dat gestrande supporters op de berg door de politie opgehaald worden. Blijkbaar durven ze niet meer in te stappen bij de chauffeur en zijn ze achtergebleven op de berg.


Alsof het allemaal nog niet hectisch genoeg is, draait de chauffeur zijn bus aan de andere kant van de berg vast in de modder. Boven op de berg , ja daar staat een kleine dwerg, hij vraagt zich af, hoe kom ik daar nu heen? Alleen bij haar zal ik het wagen en haar om haar handje vragen. Zegt ze ja, dan trouwen wij meteen. Hij is daar zeker niet alleen, kijkt naar de bergen om hem.


Bekijk meer ideeën over Skiën, Wintersport en Snowboarden. Wéér een culinair feestje, nu in een Romaanse nederzetting waar creatieve Belgen in een omgetoverd gedecoreerd pand de meest prachtige gerechten op tafel toveren. Ik hoef – denk ik – helemaal niet uit te leggen waarom we er zó ontzettend van genoten hebben! Als boven op gevolgd wordt door een zelfstandig naamwoord of een persoonlijk voornaamwoor schrijven we de combinatie in twee woorden. Op is dan een voorzetsel en boven een bijwoord bij dat voorzetsel.


De vaas staat boven op de kast. Het rapport ligt boven op de kartonnen dozen. Wanneer je de berg op rijd zie je het huisje al tussen het groen uitsteken. Stoer staat het huisje daar te wachten op de gezellige natuurliefhebbers die hier willen genieten! Genieten van het huisje met een heerlijk groot terras, een knusse woonkamer, netjes afgewerkte douche en toilet ruimte en functionele slaapkamers.


In China oogstte de band bewondering en waardering voor hun bijzondere optreden boven de kliffen van de Tianmen- berg. De muzikanten droegen wel een veiligheidsuitrusting, zodat ze niet te pletter zouden vallen als ze hun evenwicht zouden verliezen. Ik dacht dat ik er was. Voor een heerlijke vakantie in.


Daar boven op de berg chinees

Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld. Eerst even over de gondel-tocht naar boven. Er kunnen 1mensen in de gondel, maar. De koperen ploert staat net boven de bergtoppen te gluren naar ons.


Een strak blauwe hemel wordt langzaam zichtbaar. De bergtoppen steken donker af. Met de handdoek over de schouder, toilettas onder de arm, loop ik naar de wastent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts