dinsdag 30 januari 2018

Knokke hippe adresjes

Book your Hotel in Knokke -Heist. New deals listed every day! Easy and Secure Online Booking. Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed!


Het is altijd mooi weer in Knokke-Heist , maar als het dat even niet is, is er binnen de kortste keren wel een reden om met je nieuwe outfit naar het strand te gaan. Wijselijk besluit ik de pasactie te staken voor ik mijn hele maandloon hier besteed. Laat je deze zomer door Tiany. Een van de redenen waarom ik graag in Knokke vertoef is omdat er tijdens de zomermaanden veel te zien en te beleven valt.


Er is meer en meer plaats voor creatieve projecten en concepten die mij weten te prikkelen. De Knokse bling-bling is niet meer was het geweest is. Dit zijn alvast mijn 10. Mijn absolute favoriet is dit prachtige restaurant in een onopvallend straatje in Knokke. Niets hier herinnert je nog aan mijn favoriete badplaats.


Knokke -Heist blijft een vaste waarde als het op ontspanning aan de Belgische kust aankomt. Maar Knokke heeft niet veel creatieve en hippe hotspots. Tenzij we die allemaal gemist hebben, omdat we niet verder kwamen dan de straten rondom de boulevard van Het Zoute en Heist. Naast het bekende heeft Knokke meer stranden, zo tipte iemand van een hippe design pop-up. Newplacestobe is een onafhankelijke hotspotguide die voor jou op een objectieve manier op zoek gaat naar de nieuwste restaurants, bars, shops, clubs en hotels die uitblinken in interieur, concept en service.


Life is better at the beach! Voor mij is Pura Vida één van de gezelligste locaties om van een verfrissende cocktail te genieten. Tien fijne adresjes in Knokke -Heist.


Lees de recensies van onze community en reserveer vandaag nog online! Snuisteren in de mooie mode en decospulletjes van Sissy-Boy kan ook in Knokke -Heist! Van mode, deco tot design, iedereen komt er aan zijn trekken.


Naast de eigen uitgebreide Sissy-Boy-collectie is het aanbod aangevuld met spullen van andere trendy merken zoals Bloomingville, House Doctor en Marie Sixtine. Ook al zit je zo dicht bij het strand dat je het zand bijna aan je voeten voelt kriebelen, je ervaart hier ook volop jungle vibes met een kleurrijke cocktail in de hand. Er zijn een aantal leuke nieuwe adresjes deze zomer maar vergeet zeker de klassiekers niet die ik in vorige posts al eens gedeeld heb. Heerlijke verse Thaise gerechten in een leuk interieur.


Pluspunt is dat je hier voor de deur kan parkeren. Madonna is een nieuw groentenrestaurant van Laura Bracke, Lut De Boel en Matilde Denorme. Middags kom je er voor de lunch en worden diverse bereidingen van groenten op je bord getoverd.


De zomer draait op volle toeren en dat betekent zon, zee en zalig eten! En als het even kan, een combinatie van die drie. Want aan de kust genieten van een lekker stukje vis, een barbecue op het stran of een Belgische klassieker met zicht op zee, dat is écht vakantie. Ontdek hier deze niet te missen adresjes in Knokke ! Niet in de rij, maar wel aan tafel.


Knokke hippe adresjes

Van een dame blanche tot een zomerse cocktail: op deze adressen wil je niet meer weg. Hotel van Bunnen heeft een vrij snelle wifi verbinding, lekkere bedden, een zonovergoten balkon en een lekkere douche (én bad), maar het hoogtepunt van het hotel is toch wel het uitgebreide ontbijtbuffet. Er worden inspirerende ochtenden aan zee georganiseerd met de klassen How To Be Creative, How Necessary Is A Relationship (or not), How To Make A Difference en How To. Wie kust zegt, zegt Knokke ! In deze mondaine badstad kan je niet alleen naar hartenlust winkelen, maar geniet je ook culinair in een van de talloze gezellige ontbijtplekjes, lunchspots of restaurants.


Wij verzamelden een aantal klassiekers en enkele nieuwe, hippe adresjes in de bekendste der Belgische badplaatsen. Je kunt er nu ook een hippe smoothiebowl naar binnen werken, kleren shoppen zonder logo van Ralph Lauren op en freakshakes drinken in plaats van Veuve Clicqout. Genoeg hippe adresjes aan de Zeeuwse kust, dus we gaan lekker verder.


Knokke hippe adresjes

We hebben een nogal warme dag uitgekozen voor een tocht langs het strand. Nu is dat in een golfkar geen probleem, want: genoeg wind. Het is natuurlijk handig om te weten waar dé places to be zijn in een bepaalde badstad. Wij zochten het voor je uit en vonden leuke hotspots in Knokke die een bezoekje waard zijn. Zowel voor jou, de fijnproever, als voor de levensgenieter hebben we alles in huis.


De leukste adresjes van Zeeland Van culinaire hotspot tot fashionable shop, hier vind je fijne adresjes aan de Zeeuwse kust. Met al die files naar de Belgische kust is het zeker aan te raden om eens naar de Zeeuwse kust van onze Noorderburen te rijden. Tijd voor een weekendje bij onze zuiderburen. Hümm is een hedendaagse hippe spot met strak gepolierde betonnen vloer, wit geschilderde baksteen.


Met de Paasvakantie en hopelijk mooi weer voor de deur, zit er misschien wel een daguitstap naar de Vlaamse kust in. Wandelingetje langs de Noordzee, wat spelen in het zand en dan lekker eten. Belle de jour is een hippe bistro in het centrum.


Ze werken er enkel met dagverse producten. De kaart is daardoor niet zo heel uitgebrei maar je eet er superlekker! Aartshertoginnestraat 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts