woensdag 31 januari 2018

Boer zoekt vrouw aflevering 2

Het elfde seizoen van de serie alweer! Boer zoekt Vrouw special. Misschien moet ik dit soort filmpjes beter maken als ik fris en uitgeslapen ben. Ik denk dat ik dan wat minder zeik.


Boer zoekt vrouw aflevering 2

Tien boeren hopen via dit programma de liefde van hun leven te ontmoeten. In deze aflevering brengt Yvon de brieven langs de boeren. Hoeveel brieven hebben ze gekregen?


In serie koos boer Martijn na een moeilijk keuzemoment voor Marlies. Leer de boeren kennen Aflevering gemist? Yvon Jaspers bezoekt hen twee jaar na dato. Marianne kiest vroeger dan verwacht voor Remco.


Twaalf boeren stellen zich voor, waarna belangstellenden een brief kunnen schrijven. De vijf boeren die de meeste brieven krijgen, worden in hun zoektocht gevolgd. Jaap vertelt tegen zijn eerste date: you never get a second change for a first impression en dat is zeker waar. Een eerste indruk heb je maar één keer.


Zijn de acht kinderen van boer Martin en Wilma inmiddels helemaal aan elkaar gewend? En we zien hoe Jan en Monika van de tweeling Jan en Martin, met baby Liselore op kraamvisite gaan bij de komkommerboer Arthur, zijn vrouw Miranda en zoontje Casper. De eerste beelden van aflevering van het nieuwe seizoen! Wil jij op de foto met Michelle en Maarten? Maar vandaag geven sommigen zich bloot.


De twee leerden elkaar een jaar geleden kennen. Doreen besloot toen alsnog een brief te schrijven naar Wilfred toen na de eerste uitzending bleek dat hij niet zoveel brieven had ontvangen. Na het voorstelrondje van een half jaar geleden stond gisteravond in het teken van het in ontvangst nemen van alle brieven van gewillige dames.


Kijk de uitzending nu online. Cupido zal zijn pijlen dit najaar. Zo bezoekt ze boer Jos in Frankrijk en boer Johan in Denenmarken. We ontdekken waarom mannen. Hoe gaat het bij hen, is het gelukt om beide gezinnen in goede harmonie met elkaar om te laten gaan, Hans met zijn zonen en Anneke met haar dochters?


Boer zoekt vrouw aflevering 2

Zoals alle trouwe boer zoekt vrouw fans wel weten begint zondag het nieuwste seizoen van boer zoekt vrouw. Om alvast in de boer zoekt vrouw sfeer te komen hebben we een twitter account gemaakt zodat jullie beter op de hoogte kunnen blijven van alle updates en nieuwtjes over boer zoekt vrouw. Met welke tien vrouwen willen zij kennismaken tijdens de speeddate?


De boeren ontvangen hun brieven op het schip de SS Rotterdam. Wekelijks volgen miljoen kijkers de avonturen van de vrijgezelle boeren! Als je een boer zoekt : kijk op de website voor meer informatie over de boeren. Er gaan kinderen op de foto.


Presentatrice An Lemmens heeft op haar Instagrampagina net bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen op april start. Neem een een kijkje op de boer - zoekt - vrouw -startpagina. In de laatste aflevering van dit seizoen zien we de ontknoping op de boerderijen van boer Wim en boerin Aletta, beiden zijn nog met twee logeerders over.


En helaas, er gebeurde nog steeds niets spannends. Geen romantische scènes voor de boeren en boerinnen. Op zondag september begint het nieuwe seizoen boer zoekt vrouw bij de KRO. Wát een afsluiter van dit bijzondere seizoen. In de uitzending werden de tien vrijgezelle boeren voorgesteld.


Boer zoekt vrouw aflevering 2

Zij moeten nu aan de hand van de brieven gaan kijken welke tien vrouwen ze beter willen leren kennen. Uiteraard heeft de ene boer meer reacties gekregen dan de ander. Het was voor drie boer (inn)en tijd om een keuze te maken voor de liefde. Uit de drie overgebleven kandidaten, mochten er maar twee blijven. We hebben weken achter elkaar gekeken, meegenoot en getweet.


Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die de liefde van hun leven hopen te ontmoeten. Wie doen er dit jaar mee? BZV of je ziet het in een speciale aflevering die dan.


In de serie zoekt een aantal vrijgezelle boeren een vrouw om hun leven mee te delen. Het kijkerspubliek wordt voorgesteld aan tien kandidaat-boeren waar kennis mee gemaakt kan worden door ze een brief te schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts