woensdag 10 januari 2018

Film op het strand blankenberge

Het grootste strand van de kust is elke donderdag van juli en augustus een gratis openluchtbioscoop. Om 14u start een film voor het jongere publiek. Om 16u volgt een jeugdfilm (ism JEF) en als de zon om 20u richting zee zakt, is het tijd voor de avondfilm. Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer. Strand Zeebrugge, naast Icarus Surfclub.


Na de dagelijkse ochtendgymnastiek op het strand , konden de senioren van de stedelijke sportdienst van Tongeren de. Met je voeten in het zand van een film genieten? Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Zeebrugge is de enige kustgemeente waar je bijna overal gratis kunt parkeren.


Langs de Kustlaan bevindt zich een parkeerweide waar je je auto kan laten staan. Belangrijk tip rond parkeren in Zeebrugge. Op de zeedijk mag je tijdens de zomermaanden niet. Het appartement is gelegen in een levendige buurt.


Ideaal dus voor gezinnen met kinderen. De wedstrijd is een organisatie van de Langerei. Vanaf de jachthaven is het strand bijna kilometerlang en ongeveer 3meter breed. Het is al het vierde jaar dat de bibliotheek Cinébib organiseert op het.


Met een cocktail uit de surf en kiteclub een filmpje meepikken op het strand van Zeebrugge. Alleen spijtig dat het scherm niet niet gericht was met zicht op zee voor de toeschouwers zoals voorgaande jaren. Blankenberge is een prachtige badplaats waar u lekker op een terras kunt zitten.


Film op het strand blankenberge

Dat had het nog romantischer gemaakt voor ons beiden. Ga lekker uitwaaien op het strand of ontdek het centrum van de stad tijdens een stadswandeling. In Blankenberg kan men genieten van de vele gezellige terrasjes en de leuke winkeltjes. Gratis film op Blankenbergse strand Wie eens gezellig op het strand van een film wil genieten kan op donderdag juli terecht aan de vuurtoren van. Geen film op het strand , maar in het stadhuis.


Honden zijn vanaf de paasvakantie tot september niet toegelaten op het strandgedeelte vanaf het oosterstaketsel tot aan de voet van de duinen aan de Gadeynehelling. Er is de havenkermis en een antiek- en brocantemarkt waar je tevens kan proeven van allerhande lekkers uit de zee. Op het Scutefeest kun je je vergapen aan. Nieuw op strandverblijf? Wat is er leuker dan in de zomer op het strand zitten?


Juist, in de zomer op het strand zitten met een goede film erbij! Geniet languit van de gratis openluchtbioscoop op het grootste strand van de Kust! Honden zijn niet toegelaten op het strand vanaf de Paasvakantie tot september, vanaf het staketsel tot aan de voet van de duinen aan de Gadeynehelling.


Buiten deze periode mogen ze op het strand , aan de leiband. Verboden zones voor honden worden aangeduid door een cirkelvormig wit bord met rode. Vanaf de paasvakantie tot september is het strand vanaf het Oosterstaketsel tot aan de voet van de duinen aan de Gadeynehelling verboden terrein voor je viervoeter! Zin in een gratis openluchtfilm op het strand , ondergedompeld in een zomerse sfeer?


Film op het strand blankenberge

Tip: breng je strandstoel en dekentje mee! FilProjectie Wat hebben we verdiend vandaag? De Kleine Beer - Beernem “ Het is een hard leven dat wij hebben, maar wel een mooi leven. Niemand weet hoe het over twintig jaar zal zijn, dus ge moet het pakken zoals het komt. Brecht Vanhoenacker volgde anderhalf jaar lang het werk en het leven op zes Oost-Vlaamse landbouwbedrijven.


Lees recensies en reserveer direct! Ga voor de unieke setting van ons gezellig loungeterras of kies voor het comfort van een ligbedje op het strand. Ralph en Valentine kennen van jongs af het reilen en zeilen van een beach bar. Van de beachclub wandel je ook een stukje op het strand met een heerlijk zicht op zee en duinen. Doorheen het natuurgebied de Fonteintjes en daarna door het mooie stadscentrum ontdek je mooie erfgoedparels.


Film op het strand blankenberge

Tussen De Haan en deze kleine badplaats Wenduine bevindt zich een twaalf kilometer lang fijn zandstrand. Zelfs in het hoogseizoen biedt het strand nog de nodige mogelijkheden voor een rustig verblijf. Het strand is ongeveer tot meter breed.


Tijdens het CinéBib Event staan zowel de film , de catering als de randanimatie volledig in het teken van Frankrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts