donderdag 18 januari 2018

Bolderman italie toscane

We verbleven zeven dagen in hotel Mizar in chanciano Terme, toen we zondag een vrijen dag hadden zijn we in die plaats een wandeling gaan maken en daar kwamen dit mooie plaatje tegen. Maar ook Pisa, Pompeï, Sorrento en de vakanties naar Toscane en Umbrië, Corsica en Sardinië en Sicilië zijn de moeite waard. Tijdens deze Bolderman excursiereis nemen we u mee naar het schitterende Toscane. We laten u alle hoogtepunten in dit prachtige gebied zien.


De eerste dagen verblijven we in Chianciano Terme en brengen een bezoek aan o. Afgelopen juli weer op een heerlijke vakantie van Bolderman gegaan. Deze keer werd het dagen Toscane : Florence, Pisa en Elba. Voor het eerst een reis gedaan met een tussenovernachting in Duitsland. Valt erg aan te raden en zowel op de heen- als terugreis waren het prima hotels.


Het rechthoekige aanzien van de historische binnenstad verraadt het Romeinse verleden van de sta die gesticht is in het jaar 1v. Een wandeling door het autenthieke middeleeuwse centrum en over de 17e-eeuwse stadswallen die Lucca omringen, is zeker aan te bevelen. Lucca is – evenals de vele andere historische steden in Toscane - ook rijk aan paleizen (palazzo’s) en andere prachtige gebouwen. In één van de paleizen is het belangrijkste museum van Lucca gevestig het Museo Nazionale. Ga mee met Oad op busreis naar Toscane en Florence.


Gedurende deze reis zult u kennismaken met het wereldberoemde Toscane , bekend om zijn kunst, geschiedenis, prachtige landschap en heerlijke eten. Ga tijdens een busreis Toscane op verkenning door het prachtige Lucca. Dwaal door dit charmante stadje met eeuwenoude gebouwen als de ‘Cattedrale di San Martino’ en de ‘Torre del Ore’. Ontdek de vele prachtige steden, zoals de hoofdstad Rome, het wereldberoemde Venetië of het prachtige Florence.


Maak een busreis Toscane , een busreis naar de Bloemenrivièra of een busreis naar de Adriatische Kust. Bolderman Excursiereizen ervaringen - Lees ervaringen, klachten en beoordelingen over Bolderman Excursiereizen. Voor ons de eerste keer met Bolderman reizen mee geweest naar Berlijn. Alles perfect geregeld met een geweldig chauffeur Frans.


Wij hebben als groep leuk gehad. Feie onze chauffeur heeft ons goed geleid door Berlijn evenals onze gids Briggitte. Ons hotel Panorama was een drama.


Wijnboerderijen ontdekken in Chianti in Toscane , waar het glooiende landschap, de pastelkleurige boerderijen en karakteristieke cipressen zo fraai harmoniëren. Of heerlijk bijkomen op een Piazza in een middeleeuws dorpje in Umbrië of smaakvol genieten van een echte espresso in de koffiehoofdstad Triëst in Friuli Venezia Giulia. Jammer alleen dat bolderman niet doorgegeven had dat we kamers naast elkaar wilden met onze kleine kinderen. Italie - toscane -umbrie.


Bolderman italie toscane

Hotel heeft het gelukkig op kunnen lossen) We vertrokken zaterdag om 8:naar Londen waterloo place (verzamelpunt heel de trip) wij zijn ons eigen weg gegaan en hebben om 18:deelgenomen aan de lichtjes tocht met Marie louise, echt. Florence is de hoofdstad van Toscane en staat bekend als één van de mooiste kunststeden ter wereld. Maak uitgebreid kennis met deze prachtige stad tijdens een stadswandeling onder leiding van een Nederlands sprekende gids.


We bezoeken de oude wijk die met haar doolhof aan kleine straatjes nog steeds een middeleeuwse sfeer uitstraalt. Napels, de Amalfikust en op Sicilië Cefalu, Mazara de Valle en de Etna. Natuurlijk zijn er de bekende hoogtepunten zoals Pisa, Florence en Assisi, maar er is ook tijd om de wat kleine en onbekende dorpen te bezoeken. De hoofdstad is het prachtige Florence. Toscane is een uitgelezen streek voor een veelzijdige vakantie.


Bolderman italie toscane

Hier leefden Michelangelo en Leonardo da Vinci, van wie u de werken in deze stad kunt bewonderen. Speciaal voor alle alleenstaanden heeft Effeweg. Siena, Pisa en Florence.


Deze reizen zijn over het algemeen goedkoop en goed verzorg zodat je geheel zorgeloos op reis kunt. Vrije dag of optionele dagtocht naar het grootste eiland voor de kust van Toscane , Elba. De schitterende stranden en groene heuvels begroeid met wijn- en olijfgaarden zijn een lust voor het oog. We maken een rondrit over het eilan waarbij we een residentie bezoeken waar Napoleon Bonaparte tijdens zijn verbanning verbleef.


Bolderman italie toscane

Het agriturismo is in Toscane erg populair. Ook slaan we Toscane natuurlijk niet over. U zweeft met de bus als het ware door een schilderachtig landschap van cipressen en olijfbomen.


Dit alles onder deskundige Nederlandssprekende reisbegeleiding! Bekijk de busreis naar Toscane. Les paysages, le patrimoine artistique et les villes importantes, en tout premier lieu Florence, font de la Toscane l’héroïne incontestée du panorama touristique mondial.


Dans cette région la nature présente de multiples facettes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts