woensdag 17 januari 2018

Geblokkeerde berichten lezen iphone

Geblokkeerde berichten lezen iphone

Tik vervolgens op het contact dat u wilt blokkeren. Je kunt bepaalde contacten beletten je berichten te sturen, te bellen of voorkomen dat je hun statusupdates kunt zien door ze te blokkeren. Hieronder leggen we je uit hoe je er wat aan kunt doen.


Dan worden geblokkeerde berichten ook niet naar de telefoon gestuurd. Alles wat van het geblokkeerde nummer komt wordt tegengehouden. Ik wil graag weten of ik berichten van geblokkeerde personen na deblokkering kan terughalen. Met de functie berichten terughalen lukt het niet om het bericht van die persoon terug te halen.


Hallo, ik heb een contact geblokkeerd (oproepen en berichten ). Ontvangen sms’jes van deze persoon komen echter nog wel in de map geblokkeerde berichten. Is er nog een mogelijkheid dat de berichten helemaal niet meer binnenkomen? Ik heb ook al een aantal apps zoals sms blocker geprobeerd maar dan blijven de sms’jes binnenkomen.


Als je een andere sms-app gebruikt, worden sms- berichten niet geblokkeerd. Groepsgesprek: De geblokkeerde persoon blijft aanwezig in het gesprek. Je ontvangt een melding dat iemand die je hebt geblokkeerd zich ook in de Hangout bevindt. Als je ervoor kiest de Hangout te openen, kun je de berichten van die persoon zien. Wanneer iemand je wegdrukt gaat de telefoon een stuk minder over.


Wanneer je iemand blokkeert, ontvang je geen WhatsApp- berichten meer van die persoon. Berichten die hij of zij naar jou stuurt, worden simpelweg niet meer afgeleverd op je telefoon. Geblokkeerde contacten zullen dus enkel nog maar één vinkje zien staan achter berichten die ze jou sturen. Dan zal je WhatsApp Moeten verwijderen en opnieuw installeren.


Geblokkeerde berichten lezen iphone

Die is meestal max uur (of max dagen in uitzonderlijke gevallen) oud. Daar zal je gesprek dan nog in zitten. Je zal Dan wel berichten kwijtraken die daarna verzonden zijn. Het heeft ook werkingsmodi gebaseerd op drie wisniveaus.


In het geval je na een tijdje achter de door jou verstuurde berichten slechts één grijs vinkje ziet, zou dit kunnen betekenen dat je door de ontvanger bent geblokkeerd. Houd er echter rekening mee dat WhatsApp een goed werkende internetverbinding vereist, dus het zou ook kunnen dat je contact momenteel zonder internet zit. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Android Beveiliging en privacy. Eerdere berichten in het gesprek lezen : Tik op de statusbalk om naar boven te scrollen.


Berichten naar een groep sturen (iMessage en MMS): Tik op en voer vervolgens meerdere ontvangers in. Als jij en de geblokkeerde persoon allebei deelnemen aan een groepsgesprek, word je hiervan op de hoogte gesteld voordat het gesprek wordt geopend. Om berichten of contacten uit het geblokkeerde vak te verwijderen, houd je de contact (of telefoonnummer) ingedrukt en tik je op Blokkering opheffen.


Nieuws De Sint is weer in het lan dus mogen alle hulpsinterklazen ook de handen weer uit hun tabberd steken. Heb jij het lootje getrokken van de grootste Apple-fan? U kunt ze een voor een lezen en door te klikken op Recover schrijft u ze allemaal weg op uw computer. Als je een bericht stuurt naar iemand die je geblokkeerd heeft, dan is er altijd standaard één vinkje te zien. Het bericht is dus niet aangekomen.


Maar ook hier weer: het is geen garantie, omdat jouw contact bijvoorbeeld ook geen internet kan hebben, waardoor berichten niet afgeleverd worden. Nu snap ik dat jullie niet mee willen werken als iets bv gestolen is, maar ik heb zo de indruk dat dat hier niet het geval is. Dat kan, al wat u hoeft te doen is het telefoonnummer van de persoon in kwestie toevoegen aan de blokkeringslijst. Echter variëren beperkingen van geblokkeerde telefoonnummers tussen telefoon providers.


Ik gebruik een webapp, extensie of add-on om Gmail- berichten te lezen. Controleer je instellingen om ervoor te zorgen dat e-mails niet worden verwijderd of gearchiveerd. Ga naar de pagina Gekoppelde apps en sites.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts