zondag 28 januari 2018

De rechtvaardige rechters radio 2 vandaag

De rechtvaardige rechters radio 2 vandaag

De Rechtvaardige Rechters halen bizarre nieuwsfeiten onderuit of creëren zélf fake news als het moet. Al wie op deze gekke planeet in de kijker loopt, eist een hoofdrol op in dit programma. De Rechters geven weer streng maar rechtvaardig hun geestige commentaar op bizarre nieuwsfeiten.


De rechtvaardige rechters radio 2 vandaag

Verwacht je aan heel wat toppers in ons panel, vandaag zijn dat Herman Verbruggen, Veerle Malschaert en Jean Blaute. Tot op heden werd het kunstwerk nog steeds niet teruggevonden, maar de folklore rond de diefstal blijft nog steeds bestaan. Radio Oost-Vlaanderen. Het programma haalt bizarre nieuwsfeiten onderuit of creëert zélf fake news als het moet. Toch zijn de Rechters.


Jo Van Damme blijft op post als presentator. More than million top podcasts for free on mytuner- radio. Volgens schrijver Marc de Bel zou daar zeer binnenkort wel eens verandering in kunnen komen. Meer details wil de schrijver voorlopig niet kwijt. Ik ga niet antwoorden op uw vraag of ik het al gezien heb.


Wil je een opname bijwonen? Het was de eerste van een reeks. Vandaag ging het aan de redactionele eet- en vergadertafel vooral over verschillen.


Verschil in stijl, persoonlijkhei manier van rechtspreken. Alle Belgen zijn gelijk voor de wet. Twaalf jaar na de laatste aflevering op Canvas, maakt het legendarische praatprogramma je weer aan het lachen. Dat is althans de bedoeling. De kop is eraf’, zoals.


De rechtvaardige rechters radio 2 vandaag

Hieronder vind je alvast een fragmentje uit de oude doos. Het andere legendarische panelprogramma De Zoete Inval met Luc Appermont keert terug in de. Bestel je tickets voor de Rechtvaardige Rechters in Aalst. Het is vandaag jaar geleden dat het paneel van de Rechtvaardige Rechters uit de Sint-Baafskathedraal in Gent gestolen werd.


Met een slideshow in het Gentse stadhuis van ruim twintig minuten worden brieven, codewoorden en gelegde verbanden toegelicht. Hasseltse stadsbestuur is dat het sein om de kerstperiode in te luiden. Om klokslag uur vanavond ging de kerstverlichting aan. Dat vervangpaneel getuigt van groot vakmanschap - geen kwaad woord over het werk van Jef Van der Veken – maar een echte Van Eyck is het toch niet.


Het genie van die twee broers is niet te evenaren. Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jawel, twaalf jaar na de laatste aflevering op Canvas, maakt het legendarische. Met onder meer: computervocabulaire en verklarende onderschriften bij foto van de paus. De onthulling nu is bedoeld om druk te zetten op de bewuste familie, opdat die De rechtvaardige rechters zou teruggeven, net voor de 80ste verjaardag van de kunstroof van de eeuw.


De Gentse bisschop Van Looy doet een oproep in dezelfde zin in Terzake. Het komische radio- en tv-spelprogramma De rechtvaardige rechters is geïnspireerd op het paneel. Ventje, de Rechtvaardige Rechters ! Hebben ze die nù al gevonden?


Gisteren lag de Kalandeberg nog dicht. Mijn teleurstelling is groot als ik verneem dat ze het over het komisch radioprogramma heeft. Let wel, geen slecht woord over dit uiterst onderhoudend programma op radio 2. Van eind augustus tot november zijn er opnames gepland met een live publiek. De eerste opname vindt plaats op woensdag augustus.


Al blijft hun oordeel streng, maar rechtvaardig. Ik heb Senelle goed gekend en hij heeft mij nooit over De rechtvaardige rechters gesproken, countert De Tijd-journalist Rik Van Cauwelaert in Reyers laat de beweringen van De Ridder. Ook vandaag wordt er nog steeds gretig gezocht naar de Rechtvaardige Rechters.


De rechtvaardige rechters is het paneel linksonder op het Lam Gods, een drieluik dat boven het altaar hing van de Vijdt-kapel in de Sint-Baafskathedraal in Gent, geschilderd door de gebroeders Jan en Hubert van Eyck (Vlaamse Primitieven).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts