donderdag 15 juni 2017

Welke schoenen op kleedje

Welke schoenen onder een jurk? Het is een vraag die veel dames zichzelf stellen. Zeker rond Valentijnsdag. U wilt een onuitwisbare indruk maken en de juiste schoenen onder uw jurkje dragen daar natuurlijk aan bij. In dit artikel vindt u daarom bijzonder mooie exemplaren.


Neem snel een kijkje en doe inspiratie op ! In dit blog geef ik een paar tips over welke schoenen leuk staan onder jurkjes. Hakken schoenen onder jurkje. Voornamelijk bij wat strakkere jurkjes voor een bruiloft bijvoorbeeld staat het heel mooi. Kies vooral schoenen onder de jurk waar jij je goed bij voelt en die je zelf mooi vindt. Dan straal je het meest.


Weet jij al welke toffe schoenen je onder je kleedje gaat dragen deze winter? Pink is een geweldige kleur om deze zomer te dragen. Jurken in roze zijn bijzonder opvallend en moet u zeker minstens een in je kast. Het belangrijkste ding over het dragen van een roze jurk is te combineren met het juiste paar schoenen. Ze lichten je outfit en gezicht op.


Welke schoenen op kleedje

Voor accessoires en schoenen kun je ook een kleur kiezen. Ga je helemaal gekleed in het zwart, dan mag je je volledig laten gaan met je accessoires. Een van de laatste trends in het nachtleven: een zwart kleedje combineren met flashy accessoires als een handtas, schoenen , juwelen en een riem. Platte schoenen onder jurk of rok.


Lange tijd vond ik het er niet uitzien. En jij, draag jij wel es platte schoenen onder een rok? Op het kantoor zijn er veel do’s en don’ts op het gebied van damesschoenen. Zo kun je bijvoorbeeld beter geen extreem hoge, sexy hakken dragen op je werk. Ook casual platte schoenen zoals sneakers zien er niet echt professioneel uit.


Welke schoenen op kleedje

Ga eerder voor en medium- of redelijk hoge hak in een zwarte of bruine kleur. Kies je voor een losvallende feestjurk? Zorg dan dat er zoveel mogelijk van je enkel te zien is, zo blijft je look elegant.


Ballerina’s, mocassins, brogues. Deze kleuren liggen naast elkaar op het kleurenwiel, zoals groen en geel of rood en oranje. Omdat ze dicht bij elkaar liggen hebben ze een rustgevende werking op het oog als ze in combinatie met elkaar gedragen worden. Een voorbeeld van hoe je analoge kleuren kan dragen zou een wijnrode jurk zijn met gouden juwelen en roze schoenen. Wanneer draag je een rood kleedje ? Eigenlijk is elke gelegendheid geschikt voor een rode jurk.


Welke schoenen op kleedje

In rood straal je zelfvertrouwen, energie en sensualiteit uit. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen in een rode jurk een betere indruk maken. Perfect dus voor een eerste date.


Als klap op de vuurpijl is het bewezen dat mannen meer geld uitgeven op een. De ontwerpers van Terre Bleue volgen de modetrends op de voet en weten precies welke dames kleedjes je dit seizoen niet mag missen. Ik heb het zelf eens uitgeprobeerd met een paarse jurk: zwarte laarzen eronder en een huidkleurige panty was geen succes, maar met een zwarte (doorzichtige) panty was het super. Het lijkt dus alsof je schoenen passend bij een vloerkleed wilt. Maar op zich is rood en donkerblauw wel een mooie combinatie, klassiek, en die jurk is ook klassiek.


Je kan je dus totaal laten gaan bij het bepalen van de kleur van je juwelen. Op het volgende moet je wel letten: Gouden en zilveren juwelen zorgen ervoor dat je je jurk ‘opwaardeert’. Je creĆ«ert er een meer gesofisticeerde look mee. Als u er niet van houdt om uw broekspijpen op te rollen, kunt u er eveneens voor kiezen om een broek aan te schaffen die tot net boven de enkellaars valt.


Aan kleur geen gebrek, want de belangrijkste modekleuren deze winter zijn terracotta, donkergeel en diep groen. Van stijlvolle winterjurken tot feestelijke kleedjes, het liefst van al zouden we kleerkast vol hebben. Van lange jurken tot een kort zwart kleedje voor elke gelegenhei je vindt de klassiekers in onze webshop.


Van vrouwelijke wikkeljurken tot halflange fluwelen jurken – dit seizoen is de keuze reuze. Kijk welke lichaamsvorm het meest overeenkomt met de jouwe en ontdek welke soort kleedje jou het beste staat. In het zwart of in een andere kleur die jij graag ziet. Je kunt de kleur van je schoenen eventueel afstemmen op de kleur van je handtas of juwelen. Kies voor een clutch of een kleiner handtasje, zo hou je het geheel elegant.


Het zwarte jurkje doordeweeks. Een zwart kleedje hoeft niet noodzakelijk chic en feestelijk te zijn. Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts