vrijdag 23 juni 2017

Survival ardennen vader zoon

Vader en zoon van jaar samen survivallen in de belgische ardennen , leuke vakantie. Ben je vader van een zoon of juist zoon van een vader ? Trakteer hem dan eens op een leuk vader zoon weekend() in de Ardennen. Active Outdoor Events beschikt over een eigen camping in de Belgische Ardennen waar jullie talloze avontuurlijke activiteiten kunnen doen. Doe ook mee met de spannenste paintball gevechten , wees de scherpschutter die je altijd al had willen zijn en krijg een fors gevuld verfmagazijn.


Ben je jaar of ouder en lijkt het je leuk om een weekend samen met je vader te survivallen? Om te laten zien dat jij ècht wel tegen je vader bent opgewassen? Tijd doorbrengen met je zoon (s) is ontzettend leuk. Samen dingen beleven, dingen ontdekken en dingen doen. Tijdens dit ontspannen vader - zoon weekend in de Belgische Ardennen kun je rekenen op een ongedwongen, avontuurlijk weekend voor vader en zoon.


Dit weekend is op individuele basis te boeken tussen april en september. Laat zien dat jij echt tegen je vader bent opgewassen! Bekijk hieronder onze totaal verzorgde actieve ‘ survival ’ vakanties die wij organiseren op onze mooie camping aan de rivier de Ourthe in Barvaux (deelgemeente van Durbuy). Deze arrangementen zijn gevuld met dagvullende activiteiten en ideaal voor familievakanties (ook eenoudergezinnen), vader - zoon weekends en actieve vakanties of weekendjes. Er zijn verschillende mogelijkheden om te verblijven in de Belgische Ardennen.


Plak hier uw voorkeurs outdoor activiteiten aan vast, en wij garanderen u een prachtweekend! Actieve ‘ survival ’ vakantie met gezin in Ardennen. In de mooie Belgische Ardennen , op een uurtje rijden vanaf Maastricht, organiseren wij leuke outdoor activiteiten en arrangementen voor een actieve ‘ survival ’ vakantie met het gezin of de familie. Drie dagen lang survivallen in de ruige Belgische Ardennen , om er samen sterker uit te komen. Ontdek als vader en zoon (s) hoe verbindend de survival is, met het oog op de toekomst!


Een actief ouder-kind weekend in de Ardennen ( vader - zoon weekend) met stoere survival activiteiten, outdoorsporten en bivak overnachting met kampvuur. Dat is niet alleen leuk om samen te doen, het vraagt ook veel van jullie zelf en van jullie samen. Vader -zoonsurvival is ook samen nadenken Tijdens de survival is er ook regelmatig tijd voor bezinning.


Survival ardennen vader zoon

Als vanzelf komen de onderwerpen op tafel. Eén van de hoogtepunten is de initiatie die de vader geeft aan zijn zoon. Organisator van actieve groepsreizen, singlereizen en jongerenreizen.


Ontdek Europa, de VS of Azië tijdens onze afwisselende groepsreizen voor jongeren. Ouder kind basis survival training bij de dutch survival club. Al een aantal jaren geeft mijn zoon (Ydo) aan dat hij graag eens op survival wil. Survival , outdoor en adventure in de Ardennen In de Ardennen nabij Spa vind je Survival Life: dé plaats voor buitenactiviteiten in een prachtige omgeving.


Survival ardennen vader zoon

Hier verzorgen wij zowel één- als meerdaagse arrangementen die vooral in het teken staan van survival , teambuilding, gezellighei groepsprestatie en het op een leuke manier omgaan met elkaar. Vergelijkbare zoekopdrachten voor vader zoon weekend ardennen. Info over vader zoon weekend ardennen. Resultaten van zoekmachines!


De samenstelling van uw Survival Weekend Ardennen kunt u helemaal zelf bepalen. U kunt overnachten op ons Adventure Camp of in een van onze eigen groepshuizen. De invulling van het activiteitenprogramma en de tijdsduur van uw Survival Weekend Ardennen bepalen we in overleg met u. De zoon (s) moeten in ieder geval op het voortgezet onderwijs zitten.


De driedaagse is met nadruk geen hulpverleningsactiviteit, maar een positieve en sportieve bijdrage aan de opvoeding. Kijk voor het aanbod op de site! Outlive Experience heeft dag arrangementen in de Ardennen.


Outdoor activiteiten voor Vader en Zoon In Scandinavië is het een diepgewortelde traditie. Elke vader - zoon relatie heeft zo wel haar verhaal over de mooiste spot met die ene kanjer van een vis (die trouwens elk jaar groter wordt ;-)) De mooie kampplaatsen, de ondergaande zon, staren in het open vuur, die kano of wandel tocht naar de “mooiste plek van de wereld. Heerlijk dagen met het hele gezin op een camping in de Belgische Ardennen.


Tijd voor jezelf, voor je gezin èn voor een fantastisch survival programma! U Komt aan op camping International in Bomal sur Ourthe, gelegen direct aan de oever van de Ourthe in de Belgische Ardennen. En dat is geen vervelende bijkomstigheid. Door Charlotte Teugels Samen ravotten in de tuin, een wedstrijdje ‘s werelds luidste boer laten, die spannende sportwedstrijd op televisie volgen: zonen vertoeven graag onder vaders vleugels. Als vader investeer ik bewust in een goede relatie met mijn kinderen, zegt Karel Post.


De enthousiaste therapeut is de opric Een survivaltocht met je zoon is relatie versterkend - CIP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts