woensdag 21 juni 2017

Havenfeesten blankenberge 2019 rommelmarkt

Voordracht: De windmolenparken voor onze kust. Op zoek naar een verloren gewaande schat? Of kijk je liever je ogen uit? Kom dan zeker naar een van de vele rommelmarkten in Blankenberge. Tijdens het verlengde hemelvaartweekend keert de haven een flink stuk terug in de tijd tijdens de 70e editie van de sfeervolle havenfeesten.


Havenfeesten blankenberge 2019 rommelmarkt

Dit unieke vierdaagse gebeuren boordevol maritieme activiteiten laat de bezoeker kennis maken met de authentieke visserssfeer van weleer. Er is de havenkermis en een antiek- en brocantemarkt waar je tevens kan proeven van allerhande lekkers uit de zee. Opening van de festiviteit. Inmiddels traditioneel zullen op eerste pinksterdag ruim 3kramen het centrum van Etten-Leur Noord sieren.


Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Save up to on your reservation! Book your Hotel in Blankenberge. Belle Epoque Centrum Blankenberge. Jachthaven Vvw Blankenberge.


Deze worden verhuurd vanaf meter lengte en zijn verplicht voor de dagen. Havenfeesten te Blankenberge. Deelnemers die de volle dagen niet kunnen, betalen een optie van per gekozen dag. Gedurende vier dagen zijn er tal van activiteiten in en rond de haven.


Nieuw op strandverblijf? Een week na Oostende voor Anker waren er gedurende vier dagen havenfeesten in Blankenberge. Mijn Blankenbergse vriendin had me al een tijdje geleden uitgenodigd.


Havenfeesten blankenberge 2019 rommelmarkt

Maar ik heb tot de allerlaatste week gewacht om toe te zeggen en dan nog met de voorwaarde dat ik vlak na de middag zou komen. New deals listed every day! Easy and Secure Online Booking. Easy, fast and secure booking! Vind leuke vintage tweedehands producten op een gezellige brocante braderie.


Bezoeke rommelmarktvandaag. Er zijn geen rommelmarkten gevonden voor BLANKENBERGE. Help ons onze kalendar aan te vullen. Wij verloten elke maand een waardebon voor bol. Afgelopen zondag hebben we het anker gelicht voor “MI AMIGO 45”.


Mi Amigo vanuit Oostende varen we nu richting Blankenberge om daar live vanaf het “zend”schip CASTOR van donderdag mei tot en met zondag 2. Hieronder vindt u een opsomming van de activiteiten met elk een apart fotoalbum. Lokale politie Blankenberge -Zuienkerke. Hiertoe moeten beide straten vanaf 06.


Verplaats tijdig uw voertuig want er wordt getakeld! De titel van de tentoonstelling van Kiki Smith verwijst naar dat bijzondere uur waarop de dag in de nacht overgaat, dat moment waarop de hond de schapen moet gaan bewaken en waarop de wolf gebruik maakt van de duisternis om uit het bos te komen! Zoals elk jaar wordt Blankenberge in het najaar ondergedompeld in een mix van pompoenen en heksen. Een heerlijke, griezelige halloweenperiode breekt aan.


Het grootste feest van Zeeland! Met de andere data hebben wij geen binding ! Vrijdagavond Karaoke, zaterdag en zondag doorlopend activiteiten en optredens voor kinderen en volwassenen. Drie keer per jaar – in februari, juni en september – verkoopt Lokaal bestuur Blankenberge gevonden fietsen die niet werden opgehaald en waarvan de eigenaar niet bekend is. Ook uit dienst gesteld stadsmateriaal gaat onder de hamer. De goederen worden verkocht per stuk of per lot aan de hoogste bieder.


Er zijn optredens van bekende Nederlandse artiesten, verschillende bands en straatartiesten, een grote braderie, twee kermissen, een rommelmarkt , kinderattracties, enzovoort. Dat meldt het Brugse parket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts