vrijdag 16 juni 2017

Hoeveel geld mag ik meenemen naar de filipijnen

Toeristen mogen alles wat ze voor normaal gebruik op reis nodig hebben vrij invoeren. Hiertoe kunnen gerekend worden een voldoende hoeveelheid kleding, enkele sieraden, fototoestellen met benodigde films, film- of videocamera, verrekijker, 2sigaretten (of sigaren of 2gram tabak) en flessen alcoholische drank van elk niet meer dan liter inhoud. Geld en budget Filipijnen.


Hoeveel geld mag ik meenemen naar de filipijnen

De Filipijnen zijn een erg goedkoop land om op vakantie te gaan. De prijzen zijn ten opzichte van Nederland 4 lager. In toeristische gebieden en in het hoogseizoen kunnen de prijzen hoger zijn.


Geen zorgen over geld op je vakantie? Cash geld op zak: hoeveel contanten mag je meenemen op reis? Bovendien halen sommige mensen hun contanten van de bank om te investeren in het buitenland. Vakantie en douane: wat mag je meenemen ? Van vakantie wil je vaak allerlei spullen meenemen waarvan je niet weet of het wel is toegestaan.


Hoeveel geld mag ik meenemen naar de filipijnen

Eindelijk is het zover: je gaat op reis naar de Filipijnen. Het ticket is geboekt, de reisplanning gemaakt en je dagdroomt al van het witte strand onder de palmbomen. Maar voordat je kunt gaan moet je beslissen wat je meeneemt. Hieronder vind je een lijst met dingen die niet in je koffer mogen ontbreken.


Een bezoek aan de Filipijnse hoofdstad Manila mag absoluut niet ontbreken op een reis naar de Filipijnen. Eén van de meest in het oog springende bezienswaardigheden is het Rizal Park, aan het einde van de 19e eeuw gebouwd ter ere van de nationale held van de Filipijnen , José Rizal. Reizigers die langer dan dagen in de Filipijnen willen verblijven, dienen een visum aan te vragen bij de ambassade in Den Haag. Wanneer je op basis van economy class naar de Filipijnen vliegt, mag je (meestal) kilo bagage in je koffer meenemen.


Daarnaast mag je nog eens maximaal kilo handbagage aan boord meenemen. Weet precies wat hij mag meenemen. En downloadt vóór vertrek de Douane Reizen App. De officiële munteenheid is de Filippijnse peso of piso, welke is onderverdeeld in 1centavos. Hoeveel sigaretten mag ik meenemen ? In de duurdere hotels kunt u meestal ook betalen met Amerikaanse dollars of gebruikmaken van creditcards.


Dat mag u natuurlijk zelf weten. Want dan moet u meestal aangifte doen bij de Douane. Het maakt niet uit of u dit bedrag in euro’s of in andere valuta meeneemt. U hoeft geen belasting over het geld te betalen bij de Douane.


Hoeveel geld mag ik meenemen naar de filipijnen

Maxima voor alcohol en tabak in de EU. Wanneer u als particulier van het ene EU-land (In dit verband de EU-lidstaten.) naar het andere reist, mag u zoveel kopen en meenemen als u wilt, maar alleen voor eigen gebruik, niet om door te verkopen. Buiten de grote steden: zeer beperkt. Raadpleeg bij twijfel uw cardmaatschappij.


Aanvullende deviezenbepalingen: Hoewel de in- en uitvoer van buitenlands geld op de Filipijnen in principe vrij is moet de herkomst en bestemming aantoonbaar zijn en waarden met een tegenwaarde vanaf USD 10. Het grootste deel van je budget Filipijnen zal aan accommodatie worden besteed. Als je naar Amerika gaat mag je maximaal 2sigaretten of sigaren belastingvrij invoeren. Voor alcohol houdende drank geld een maximum van liter ongeacht de hoeveelheid alcohol die erin zit. Houdt ook rekening met de minimale leeftijd voor alcohol en sigaretten gebruik in Amerika.


Er geldt hier namelijk de minimale leeftijd van jaar of. Niets zo erg als problemen op het vliegveld nét als je je vakantie wilt beginnen. Of als je na een lange reis weer naar je eigen huis wilt. Om het je gemakkelijk te maken hebben we daarom op een rijtje gezet wat de regels zijn. Dit mag je wel en niet meenemen in je.


Het prijsniveau van Israël is ongeveer gelijk aan dat van Nederland. Verenigde Staten voor invoer van een niet V. Bestel dan deze handige prepaid MasterCard. Als u vanuit een land buiten de EU naar Nederland reist, gelden er andere maximum hoeveelheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts