donderdag 20 april 2017

Teambuilding aan zee

Webcams en het weer aan zee. Meeting en teambuilding aan de Kust. Aan de Kust is uw meeting een beleving! Wij bieden teambuildings aan op maat van uw bedrijf en uw specifieke wensen. All Weather verzekering.


Als het weer tegenvalt zorgen wij steeds voor een vervangprogramma, in samenspraak met u. We kiezen dan een activiteit uit die u ook bevalt en die wel haalbaar is in wat minder weer. We geven u sowieso een spetterende teambuilding. Jullie leggen per groep verschillende proeven af waarbij vaardigheden zoals evenwicht, kracht, behendigheid en vooral samenwerking belangrijk zijn.


SHOREBREAK verzorgt de teambuilding van uw bedrijf van A tot Z. Originele activiteiten, heerlijke maaltijden, overnachtingen en seminaries. Wij organiseren het mét en voor u ! Ook families, vriendengroepen, vrijgezellen, sportteams en scholen zijn bij ons aan het juiste adres! Het strand en de zee bieden vele mogelijkheden tot een leuke citygame of teambuilding.


De mogelijkheden aan zee zijn eindeloos ! Zelf hebben we reeds een aantal programma’s uitgewerkt voor deze regio Zo hebben we in Knokke de mogelijkheid tot een citygame. Zin in een teambuilding aan zee , met sportieve en ludieke opdrachten? Dan is de beachbuilding perfect voor uw team.


In teams zal tegen elkaar worden gestreden. Hoe beter de samenwerking, hoe beter de proeven zullen verlopen. Activiteiten of workshops met varen op zee voor bedrijven, groepen of organisatie.


Teambuilding activiteiten en zeilen aan zee met uw personeel of klanten. Met een teambuilding Oostende laat u een frisse wind waaien door de hoofden van uw teams. Zowel stran zee als leuke adresjes voor eten en drinken zorgen voor verse inspiratie bij uw team event aan zee. Ik wil iets leren over.


Met uitzicht op Forteilan de haven en het komen en gaan van bijzondere schepen tussen de pieren. Met een drankje en een hapje, een heerlijke lunch of een diner, starend naar de luxe cruiseschepen en enorme vrachtschepen. Op deze pagina vind je een overzicht van onze activiteiten.


Teambuilding aan zee

Meet in Oostende is specialist in het organiseren van congressen, teambuildings of incentives in Oostende. Wil je je personeel een goede mentaliteit bijbrengen? Door de ligging aan de Noordzee, wat de naam natuurlijk al verraadt, is de omgeving al snel een doelwit van eenieder die van binnen een zeemanshart heeft. In één van de mooiste badplaatsen van de Vlaamse kust, te midden van het groen en de rust van de polders, ligt Sunparks De Haan aan zee.


Met zijn gunstige ligging aan de Kustbaan en op loopafstand van het strand en de zee , is dit de ideale locatie voor uw zakelijke activiteiten. Geef je thema, aantal personen, regio en budget door aan Funkey en je ziet in één oogopslag welke teambuilding of groepsactiviteiten best bij je passen. Op zoek naar originele activiteiten voor een teambuilding in Wijk aan Zee ? Op WegmetdeBaas staan er vele activiteiten voor een geslaagde teambuilding in Wijk aan Zee. Je zit zelf aan het stuur van een. Verzamel je team, reis af naar Wijk aan Zee en laat je verrassen!


Teambuilding aan zee

Het werk blijft voor één dagje liggen, zodat jullie lekker kunnen uitwaaien aan het strand. Relaxter, hechter en sterker als een team sturen we jullie weer naar huis. Met verhalen om nog lang over na te praten!


De nodige attributen worden voorzien, de recepten ontsluierd. En wanneer aan het eind van de workshop alle ingrediënten samensmelten, is het tijd om de smaakpapillen te verwennen! Een tuimbuilding gepland aan de kust, verblijf met personen in Maison Albert, een trendy en luxueus ingerichte vakantiewoning te Nieuwpoort stad.


Take teambuilding to the next level en trek met jouw team naar de zee ! De Belgische kust is daar de ideale plek voor. Denk maar aan straffe activiteiten als wave karting, kiten, zeilen, rafting en go- carting op de zeedijk! Deze activiteit is DE teambuilding bij uitstek. Het is duidelijk dat hierbij samenwerken een ultieme must zal zijn. Het leuke aan deze teambuilding , is dat u zelf kan bepalen wat de moeilijkheidsgraad zal zijn.


Das Box te bestellen voor je teambuilding aan zee. De spelen van Das box worden al jaar over heel Europa gespeeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde onder de teambuilding activiteiten. Toch worden ze heel regelmatig vernieuw zodat ze steeds heel nieuw blijven aanvoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts