maandag 24 april 2017

Hoe maak je vrienden als je verlegen bent

Hoe maak je vrienden als je verlegen bent

Hier lees je de top tips om meer vrienden te krijgen op school, werk, vakantie, universiteit en elke andere denkbare plek. Als je verlegen bent , is het vaak nog lastiger. Vooral nieuwe vrienden maken is iets waar je als een berg tegenop kunt zien.


Daarom hier vijf tips om vrienden te maken als je verlegen bent. Tip 1: Iedereen zoekt vrienden. Je voelt je misschien voor schut staan als je vrienden probeert te maken.


Verrassend feitje: bijna iedereen voelt zich zo. Hoe maak je vrienden als je verlegen bent ? Ik heb wel een paar vrienden en een vriendin. Ik vroeg me af hoe je het beste kunt handelen.


Er zijn genoeg redenen waarom het lastig kan zijn. Dus hoe maak je vrienden? Flair geeft daarom tips hoe je makkelijker nieuwe vrienden maakt! In ieder gesprek kun je jezelf redden door vragen te stellen aan de ander.


Je bent helemaal goed bezig als je specifieke dingen van de persoon hebt onthouden. Een vraag als : “Hoe is het eigenlijk afgelopen met die vervelende collega? Geef altijd complimentjes, maar doe niet te hard je best. Een van de tips om beter in je vel te gaan zitten en meer zelfvertrouwen op te bouwen, is om zoveel mogelijk met positief ingestelde mensen om te gaan en vrienden met hen te worden.


Hoe maak je vrienden als je verlegen bent

Je bent verlegen en je hebt moeite om onbekende mensen aan te spreken. Als je ergens bent waar veel mensen zijn dan voel je jezelf altijd slecht op je gemak. Toch zou je graag die bijzondere partner willen ontmoeten.


Eigenlijk is internet voor verlegen mensen een uitkomst. Unsubscribe from Siebe Willemse? Geef je oude vrienden niet op als ze aardig voor je zijn. Probeer ze allebei te houden.


Als je oude vrienden een probleem hebben met je nieuwe vrienden , probeer daar dan zo goed als je kunt uit te komen. Negeer ze niet als je met iemand praat waar je vriend mee wil worden. Zeg momentje en kom bij ze terug. Hoe je socialer kunt worden als je verlegen bent. Onthoud in ieder geval dat je evenveel waard bent als een ander.


Je zult zien dat als je dit vaak oefent, dat dan een gesprekje met iemand in het echt ook stukken beter gaat. Doe goed je best om minder verlegen te worden, en doe dit in kleine stapjes. Hoe krijg ik een vriendin als je verlegen bent Het vinden van een persoon die je afgestemd genoeg bent om te vormen van een duurzame relatie kunnen een moeilijke taak voor iedereen.


Wat zou kunnen maken het nog moeilijker is als je jezelf met name verlegen overwegen. Einzelgängers maken idd niet makkelijk vrienden. Misschien ben je verlegen geworden omdat je veel tijd in je eentje doorbracht zodat je nooit geleerd hebt hoe je sociaal bent en vrienden kunt maken. Maar er is goed nieuws: vrienden maken kun je leren. Als je een einzelgänger bent , verwaarloos je anderen misschien.


Waar vind ik nieuwe vrienden ? Omdat je vaak samen bent , heb je al snel in de gaten met wie het goed klikt. Maar vrienden maken kan ook op de sportclub, bij muziekles of gewoon in de buurt waar je woont. Vrienden maken op school is meestal het makkelijkst.


Zeg bijvoorbeeld iets over de ruimte, de andere aanwezigen, het interieur, het uitzicht of de gelegenheid waarvoor je samen bent. Hierdoor voel jij je meer op je gemak. Het is dan net alsof je gewoon met een groepje vrienden gezellig aan het babbelen bent.


Hoe leuk je hem ook vindt, maak ook niet té hard duidelijk dat je hem leuk vindt. Blijf jezelf: een vriendschap is het sterkst als je allebei jezelf kunt zijn. Durf je andere mensen niet aan te spreken omdat je verlegen of onzeker bent ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts