dinsdag 25 april 2017

Rommelmarkt krottegem 2019 oktober

Ooit klein begonnen op de Onze-Lieve-Vrouwemarkt, beslaat onze rommelmarkt nu 9standen verspreid over het marktplein en zo goed als alle omliggende straten, nl. Zoals gisteren ook weer ( Zondag Oktober ) Op KM van de Dampoort. Ook Nu wordt er gezorgd voor een GRATIS PARKING ! Vind een rommelmarkt , bazaar, garageverkoop of vlooienmarkt in uw buurt. Of voeg gratis uw rommelmarkt toe voor extra publiciteit. Bezoekers komen uit alle hoeken van het land naar Krottegem om tussen de vele standjes te snuisteren.


Rommelmarkt krottegem 2019 oktober

Er zijn geen rommelmarkten gevonden voor ROESELARE. Help ons onze kalendar aan te vullen. Wij verloten elke maand een waardebon voor bol.


Niets zo leuk als rommelmarkten en braderijen afschuimen, om net dat éne stuk te vinden dat nog in je interieur ontbreekt. Maak mijn rommelmarkt. Plaats van afspraak is de omgeving van de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. Rommelmarkt Krottegem barst weer uit haar voegen.


Tijdens de markt zal ook de Krak van Krottegem verkozen worden. Deze verkiezing vervangt de Baron van Krottegem. Kalender met alle boekenmarkten van Vlaanderen, aangeboden door Books in Belgium, nieuw platform voor het kopen en verkopen van tweedehands boeken. Ontdekt de leukste attracties, het programma en de praktische info. Alle activiteiten en uitstappen.


Discover what to do today, tomorrow, this weekend or later on. De fanpagina van de wekelijkse antiek- en rommelmarkt aan het kasteeltje in. De zon was vroeg van de partij en dat zorgde ervoor dat er veel volk afkwam. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


Rommelmarkt krottegem 2019 oktober

Kuieren en de sfeer opsnuiven langs gezellige rommelmarkten. En wie weet ontdek je wel een uniek stuk! Klik hier voor een overzicht van alle leuke rommelmarkten aan de kust deze zomer! De dag begon goed met een mooi lentezonnetje. Een reden te meer om eens niet binnen te blijven op zondagmorgen en naar de rommelmarkt op Krottegem te trekken.


De stadskas was leeg en er was dus geen geld om het belfort en de halle te herstellen. Roeselare werd een beruchte smokkelroute. In zijn val vernielde de toren het grootste deel van de halle zelf. Toestand vzw uit Brussel komt langs om de eigen initiatieven voor te stellen en ons heel wat expertise mee te geven.


Liefhebbers van de betere Belpop! Vanaf nu kan je dit coole shirt bestellen op de site van BLP records. Het werd ontwikkeld in samenwerking met Studio Chapo, die voor het leuke ontwerp gezorgd heeft. Regionaal schijnt de zon er doorheen. De temperatuur stijgt naar 4-graden en het blijft droog.


Vannacht en morgenochtend is kans op een beetje regen. Morgenmiddag is het droog met zon bij 6-graden. Zaterdag is weer kans op lichte regen, zondag blijft het overwegend droog. Middags keukenvloer gezwabber een paar mailtjes beantwoor lakens gewisseld en thee gedronken met een buurvrouw. Bij ons ste bezoek waren beide panda’s in een diepe slaap.


Gelukkig was Hao Hao bij ons de bezoek wakker. België, of voluit het Koninkrijk België, is een West-Europees land dat ligt aan de Noordzee en grenst aan Nederlan Duitslan Luxemburg en Frankrijk. Download ZOMER ZOEKTOCHT. WIN ELKE WEEK EEN OP DE LEIE!


Het Radio Bingoteam was aanwezig op de avondmarkt op en rond de O. Met heel wat ambiance, muziek en ook een gratis wedstrijd waarbij mooie prijzen konden gewonnen worden. Goed voor om en bij de 9standen én bij goed weer een volkstoeloop van 40. Geleidelijk aan is de markt gegroeid tot een van de grootste in de provincie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts