maandag 17 april 2017

Naam zoeken op betekenis

Ben jij benieuwt wat jouw naam nou eigenlijk betekent? Vul je naam in bij het zoekformulier en vind binnen enkele seconden jouw betekenis. Je kunt bovenaan selecteren op de eerste letter van de naam of kies een bekende categorie. Tevens bieden we de mogelijkheid om op een naam te zoeken , voer bovenaan de pagina een naam of een gedeelte hiervan in en druk op zoeken.


Naam zoeken op betekenis

Voer de gewenste betekenis in, klik op Zoeken en zie wat er tevoorschijn komt. Ik heb een paar betekenissen uitgeprobeerd en het werkt best aardig. Stel dat je een naam zoekt die met bloemen te maken heeft. Misschien een beetje een gekke vraag maar kent iemand een site oid waar je een (baby) naam kunt uitzoeken op betekenis ipv de betekenis bij de naam zoeken ? Een kadootje, een verrassing, een toegift.


Nou moeten het wel toevallig namen zijn die ons. Ontdek de diepere betekenis van een voornaam. Geef de naam of gebruik de alfabetische lijst. Namen beginnend met een M. Hieronder worden alle namen getoond welke beginnen met de letter M daarachter de betekenis. Klik op een naam voor meer informatie.


Ook kunt u hier zoeken naar betekenissen van voornamen wanneer u een naam aan het verzinnen bent voor bijvoorbeeld uw toekomstige kind. Constant wordt onze database up-to-date gehouden dus ook de nieuwste baby namen kunt u op deze website vinden. Artikelen met de tag `Babynamen` - maanden.


Typ je familienaam, druk op enter en bekijk de verspreiding ervan. Er zijn varianten van deze naam. Let op hoofdletters, spaties en accenten! Omgekeerd zoeken op telefoonnummer: Zoek alle vermeldingen binnen een postcodegebied of straat: Zoek op achternaam al dan niet binnen een woonplaats of adres: Nieuw! Nederlandse telefoongidsen.


Naam zoeken op betekenis

Zoek je korte of lange voornamen, origineel of juist populair? Buttin ging op Tinder als volgt te werk. Het kan altijd naam zoeken op basis van betekenis Vind jij dat er dingen zijn die we anders, er nu zelfs een app is waarbij je in een korte tijd een heleboel mensen ziet. In deze lijst voornamen kan je zoeken naar jongensnamen of meisjesnamen, en sorteren op populariteit (en omgekeerd), of alphabetisch.


AN zal als resultaat geven AN, ANN, ANNA, etc. Het is natuurlijk hartstikke leuk om te kijken of je eigen naam wat betekent maar ook als je op zoek bent naar een mooie jongensnaam of meisjesnaam is het handig om te kijken of de betekenis van de door jou gekozen naam je wel aan staat. Betekenis en populariteit voornamen.


Naam zoeken op betekenis

Hoe werkt wat betekent mijn naam ? Je hebt gezocht op alle namen met hun betekenis welke beginnen met de letter M. Onze website is zo gemaakt dat alles eigenlijk van zelf spreekt. Op onze website kan je op meerdere manieren naar de betekenis van je naam zoeken. Het makkelijkste manier is je naam intypen in het zoekveld en vervolgens op zoeken te klikken.


Zo komt u direct op de website die de beste adres resultaten heeft waarnaar u zocht. Bij het zoeken van een adres is het verstandig een woonplaats of postcode op te geven, weet u ook niet de plaats vul dan alleen de naam in van de persoon waarvan u het adres zoekt. Voer minimaal letters in van de naam waarnaar u zoekt.


Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:. Verwacht je binnenkort een kindje? Dan kan je hier babynamen op verschillende manieren zoeken.


Via een alfabetische lijst met betekenis namen , of via onze namen zoekfunctie! Staat jouw favoriete naam niet in de top 10? Vul hieronder de naam van je keuze in. Je vindt hier meer dan 30. Ben je in blijde verwachting maar heb je nog geen naam voor de kleine?


Op deze website kun je een naam voor je zoon of dochter vinden met een mooie of een aparte babynamen betekenis. Je kan criteria gebruiken, maar ook meerdere. Wat betekent mijn naam. Een naam is een woord waarmee we een persoon individueel kunnen benoemen.


De meeste namen komen uit het verleden en hebben een bepaalde betekenis of hebben in de loop der tijd een betekenis gekregen. Naam van de rekeninghouder is de naam van diegene op wiens naam de bankrekening staat, zoals dat bijv. En plaats is de woonplaats van diezelfde rekeninghouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts