vrijdag 21 april 2017

Mint kleur combineren kleding

De combinatie van kleuren in mintkleren - 370-foto. Je kunt de kleurencombinaties verfijder maken door wit (maakt de kleur lichter en zachter) of wat zwart (maakt de kleur donkerder) aan één van de drie kleuren toe te voegen in plaats van bij de echte kleur te blijven. Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. Kleur kleding in Modeprints in dameskleding Om je een stijlvol en modieus meisje te voelen, is het niet nodig om excentrieke of ingewikkelde stijlen te verwerven.


Mint kleur combineren kleding

Dít zegt de kleur van je kleding over je persoonlijkheid. Dan zit je vol met passie en liefde. Halfpoint Images Getty Images.


Welke kleur past bij grijze kleding ? Als je grijs normaal gesproken maar wat saai en onopvallend vindt, gooi het dan eens in de mix met rood. Het contrast tussen de twee kleuren is zo sterk dat er een spannend en verrassend geheel ontstaat. Oók als je slechts een rood accessoire gebruikt.


Mint kleur combineren kleding

Je moet gewoon een donkere kleur of zwart kiezen, hoge hakken dragen en dit combineren met een topje naar keuze! Voor je bovenlichaam gebruik je beter levendige, heldere en zelfs flashy kleuren. Ze lichten je outfit en gezicht op.


Voor accessoires en schoenen kun je ook een kleur kiezen. Kleur is heel erg persoonlijk maar over het algemeen is het vaak mooier om gedempte tinten bij elkaar te dragen óf juist fellere tinten met elkaar te combineren. Als je gedempte kleuren met fellere tinten bij elkaar draagt, kan de outfit wat uit balans worden gebracht. Daarom kun je groen goed combineren met vele andere kleuren. Wanneer je weet welk kleurentype je bent, zie je gelijk of je beter het warme of het koele groen draagt.


Dat kom ik nogal eens tegen met de kleur groen, zo van “wat moet ik daar nou mee? Sommige mensen schrikken van een bepaalde kleur. Bij het combineren van kleuren kijk je het best naar de kleur die tegenover de basiskleur ligt in de kleurencirkel (zie hiervoor de afbeelding bij de inleiding van dit artikel) De primaire kleuren rood geel en blauw zijn de basiskleuren, een menging van deze kleuren doet de secundaire kleuren ontstaan. Hier vind je volop inspiratie over hoe je kleuren kunt combineren tot verrassende looks!


Roze kun je echt heel leuk combineren met grijs. Deze twee kleuren matchen gewoon heel goed. Het maakt ook niet uit of het een donkere kleur grijs is of een lichte kleur , het past allemaal bij roze. Omdat de zomer er weer aankomt is het leuk om roze te combineren met wit. Dit geeft een hele frisse uitstraling.


Buiten dat past hij in vele interieur stijlen. Je ziet mintgroen niet alleen voor in huis maar ook zeker terug in woonaccessoires voor de tuin. In dit artikel veel woonideeën inspiratie hoe deze fijne mint kleur toe te kunnen passen in jouw interieur. Basistops die je bij veel kleding kunt combineren. Eventueel een mooi leer jasje waar je jaren plezier van hebt mits het de juiste kleur en pasvorm heeft die bij jou past.


Tip Voor Blauw In De Kleding. Kan gedragen worden bij een officiële gelegenhei denk aan een blauw jasje. Maar kan ook heel goed voor een vrije tijds moment, voor een jeans, voor een rok of een comfortabele trui. Het is bovendien geen besmettelijke kleur , dat maakt het onbezorgd. Blauw is heel simpel te combineren met andere kleuren.


Niet doen met bruin: kledingstukken dragen die oversize verwassen of versleten zijn. Verval niet in de ’opa look’. Bruine items met een geruite print geven een klassieke, preppy look. Wij vinden dat cool, maar het moet bij je passen.


Door te oefenen leer je na verloop van tijd zien of een bepaalde kleur goed match met de andere kleuren die je uit hebt gekozen. Je zult dan immers steeds meer oog krijgen voor de effecten die een bepaalde kleur op het geheel kan hebben. Je kunt dan zonder problemen kleding gaan combineren zonder dat je er overdreven uit gaat zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts