woensdag 2 november 2016

Uit huis gezet door ouders urgentie

Op straat slapen is geen optie. Je voelt je bang en alleen. In eerste instantie zullen de meeste mensen die dakloos raken proberen terug te vallen op familie en vrienden.


Dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ik ben vanmorgen uit huis gezet door me ouders , door omstandigheden wat kan ik doen ? Hier komt een schuld uit. Ivm met de schuld moet ik verblijf adres hebben. Uit huis gezet , en nu?


Ik heb geen zin om het hele verhaal hier neer te zetten, ook ivm privacy. Abonneer je GRATIS voor. Overigens snap ik deze post totaal niet. Je ouders wonen daar dan toch? Als jij hun niet de mogelijkheid geeft hun rekeningen te betalen zul je er inderdaad uitgeschopt worden, en terecht.


Zelfs niet bij het Leger des Heils. Ook ik ben Door de rechter ons gezamenlijk huis uit gezet. Maar dan door je ouders. Sltoen zijn meteen allemaal veranderd Door nieuwe vriend die dagen later meteen er ging wonen.


Waar ik bleef interesseerde hun geen moer. Ik heb in parken geslapen en moest leven van 2. Volgens mij kun je via woningcorporaties urgentie. Kunnen je ouders je zomaar op straat zetten. Als je ouders je uit huis zetten zit je in een benarde situatie. Je zult op zoek moeten naar nieuwe woonruimte en misschien is de relatie met je ouders niet ideaal.


Zie je om deze reden geen toekomst meer? Praat dan met iemand in je omgeving. Praten helpt om je gedachten op een rij te zetten. Urgentie ga je niet krijgen.


Je kinderen achterlaten is wel degelijk een optie die je zult moeten overwegen of je as-ex moet het huis uit. Je kunt dingen versnellen door de scheiding echt in te gaan zetten en zo snel mogelijk via de rechter voorlopige voorzieningen aan te vragen. Wij hebben een dochter van en hebben geen vangnet ( ouders o.i.d) waar we terecht kunnen. Mijn vriend werkt fulltime en ik ongeveer uur in de week. Ik heb urgentie aangevraagd en volgende week een gesprek.


Ik ben uit huis gezet door mijn ouders en kan nergens heen ik heb geen slaap plek en geen werk geen school niks hebbe jullie een oplossing? Ik weet niet of de woning bouw vereniging bij jou met urgenties werkt, maar als ik je verhaal zo lees zou je best weleens in aanmerking kunnen komen voor een urgentie verklaring, ben je in ieder geval een stuk sneller aan de buurt dan dat je punten gaat sparen. Raar eigenlijk dat je ouders iemand niet mogen om hoe ze er uit ziet. Ik kan me wel iets voorstellen bij een kamer huren.


Met twee waarschijnlijk iets moeilijker te vinden maar dan maar tijdelijk alleen wonen. Alles beter dan een dreigende schoonvader lijkt mij. Je vader aanklagen zou ik niet direct doen. De relatie lijkt nu misschien voor altijd voorbij, maar je hebt maar één vader. Maak de kloof niet nog groter.


Toen ik was ben ik zelf uit huis gegaan door ruzie met mijn vader. Het contact was daardoor een aantal jaren erg slecht, maar is uiteindelijk ook wel weer beter geworden. In veel regio’s zijn er te weinig sociale huurwoningen om alle woningzoekenden direct aan een woning te kunnen helpen. De meeste mensen moeten een paar jaar wachten op een geschikte woning.


Echtscheidingswinkel en urgentie aanvragen. Als u uw echtscheiding via ons kantoor laat verlopen, zullen wij u een bevestiging toezenden waaruit blijkt dat de echtscheiding door ons in behandeling is genomen. In veel gevallen kunt u deze brief bij de woningbouwvereniging tonen, zodat de urgentieprocedure in gang kan worden gezet. Dus die ouders kunnen beter een huis kopen en aan haar verhuren.


Dan is er geen probleem meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts