vrijdag 25 november 2016

Noordzee zomerfestival programma

Noordzee zomerfestival programma

Voor het avondprogramma geldt in verband met de wet op de alcoholverstrekking een toegang vanaf jaar en ouder ! Onder het genot van goede trailers werd het programma van het festival getoond. Met dit jaar als nieuwe hoofdsponsor winkeliersvereniging Winkelhart Zeezijde en een uitgebreid programma met voor elk wat wils. Voorzitter Arie Nijgh is blij met. De programma folder is in een oplage van 25.


Ook zorgen we ervoor dat de folders komen te liggen bij de VVV, Campings, jachthaven en tal van plekken in en rond Katwijk. Iedereen is van harte welkom! Ook dit jaar is er weer een vol programma dat van tot en met augustus duurt! Alleen door de steun van vele Katwijkse ondernemers is dit evenement mogelijk gemaakt. Er is direct tot ontruiming overgegaan om de veiligheid te kunnen garanderen van de bezoekers.


Vooral de ophanging van de lampen had het zwaar te verduren en is ter preventie van vallende lampen naar beneden gehaald. Negen dagen lang staat Katwijk aan Zee, locatie het nieuwe Strandplein, op verschillende manieren in het teken van muziek. Er zijn optredens en activiteiten voor jong en oud.


Wij maken een hele hele diepe buiging voor de mannen van het Hekkenteam. IJmuiden te organiseren, iedereen die we vergeten zijn, maar vooral ook jou. Dit jaar zal het plaatsvinden van augustus tot en met augustus op het evenemententerrein van Katwijk.


Er staan ook dit jaar weer mooie acts op het programma en ook deze keer is er voor iedereen binnen of buiten Katwijk wat te beleven. De details van het programma worden de komende maanden bekend gemaakt. Onder Programma kunt u ook de volgorde bands, per podium, vinden, deze komt zondag om 11.


Op dinsdag augustus worden de deelnemende groepen ontvangen in het Katwijks Museum en welkom geheten met koffie en Katwijkse knip. Ook de voorzitter van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, Harry Minnee, is erg blij met dit geschenk: “Het is mooi dat organisaties binnen Katwijk elkaar een warm hart toedragen. Het programma van de OV Katwijk aan Zee is gestart op april jl. NOTENKRAKERS ZOMERFESTIVAL ZEVENBERGEN.


Kinderen voor Kinderen - Niets is cooler dan Kerstmis #127876; (Officiële Zapp videoclip) - Duration: minutes, seconds. Op vrijdag augustus is de publieksaftrap van het festival met de tribute band Italian Bee Gees. Allemaal een prettig weekend en tot snel bij KaartiD! En alweer voor de derde keer strijken wij anderhalve week neer op het evenementenplein aan de Katwijkse.


Noordzee zomerfestival programma

Door samen te werken met diverse organisaties en een aantal zorginstellingen is een nieuw en uitgebreid programma tot stand gekomen. Voor alle activiteiten kunt u zich inschrijven. We hebben er weer zin in! Julianaplein in Voorburg.


Zodra er nieuws is melden we dit via de nieuwsbrief. Een weekend vol sport, spel, goede artiesten, lekkere deuntjes en volop eten en drinken. Evenementen in Katwijk. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Katwijk.


Noordzee zomerfestival programma

Zomerfestival Denekamp: Hét festival voor jong en oud. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. The Stift Festival proudly presents it’s celebratory 15th festival programme! We warmly invite you to join us in very beautiful Twente for a festival celebrating life and music without borders and the connecting power of music.


Shanty kan daarin natuurlijk niet achterblijven… En wat is er lekkerder dan mee te mogen galmen? Honderden foto’s…prachtige waanzinnige foto’s…We zijn trotser dan trots op dit mooie team fotografen die met passie, naast hun gewone werk, iedere dag aanwezig waren om voor jou, om voor jullie het waanzinnigste zomerfestival in de Gemeente Velsen vast te leggen…onwijs bedankt! U kunt op dinsdag en woensdag in de ochtenduren meedoen aan deze activiteiten.


Deze dag staat in het teken van klederdrachten en oude ambachten en organiseren wij geen activiteiten. Arnout Hauben en de Belgische Kust. Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer.


Sterker nog door activiteiten te organiseren voor alle leeftijden hopen wij een zo verschillend mogelijk publiek te mogen verwelkomen. Voor enkele activiteiten geldt er wel een minimale leeftijd (om de veiligheid van de jongeren onder ons te kunnen waarborgen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts