woensdag 16 november 2016

China bbp per hoofd van de bevolking

China bbp per hoofd van de bevolking

Het is gesorteerd naar hun bruto binnenlands product gedeeld door het aantal inwoners. Definitie: Dit gegeven toont het bbp op basis van de koopkrachtpariteit gedeeld door de bevolking vanaf juli voor hetzelfde jaar. Beschrijving: De kaart die hier wordt weergegeven, laat zien hoe BNP - Per hoofd van de bevolking (koopkracht) per land varieert. De kleurtint van het land komt overeen met de grootte van de indicator. Enkele honderden miljoenen Chinezen zijn in deze periode ook boven de armoedegrens uitgekomen.


China bbp per hoofd van de bevolking

Dit is een gemiddelde groeivoet van over deze periode. Hoe te berekenen Per hoofd van de bevolking De term is per hoofd van de betekenis van de Latijnse uitdrukking door hoofd. Het is een figuur die spreekt van een gemiddelde van een bepaalde datum voor elke persoon in de bevolking wordt gemeten. SARS had vooral invloed op de dienstensector en het passagiersvervoer, dat zowel over land als via de lucht drastisch afnam. Beperkingen van het BBP Per hoofd van de bevolking Bruto binnenlands product per hoofd van de bevolking , ook bekend als per capita BBP , is een meting die een land gemiddeld inkomen per inwoner per jaar benadert.


De Republiek Colombia is een land in het noordwesten van Zuid-Amerika. Het BBP per capita wordt vaak als maatstaf gebruikt om de welvaart tussen landen te vergelijken. Om de levensstandaard te evalueren, wordt vaak het bbp per hoofd van de bevolking gebruikt, oftewel het bbp gecorrigeerd voor de omvang van de economie in termen van de bevolkingsomvang. BBP omvat overheid aankopen en investeringen, handelsbalans (het verschil tussen uitvoer en invoer), en het verbruik.


Het wordt gebruikt als een indicator van de levensstandaar terwijl een vergelijking tussen twee landen. Als je het hebt over welvaart in enge zin, dan heb je het over het Bruto nationaal product per hoofd van de bevolking. Het Bruto nationaal product, afgekort BNP, is alle inkomsten van alle inwoners bij elkaar. BBP per hoofd van de bevolking wordt verkregen door het delen van het bruto binnenlands product van de bevolking van een land.


Nederland heeft een BNP van 866. Nu lijkt het logisch om te zeggen. China heeft een BNP van 10. Australië heeft het hoogste BBP per inwoner in de wereld van landen met meer dan miljoen inwoners, zo blijkt uit de cijfers verstrekt door het Internationaal Monetair Fonds. Dit terwijl de lidstaten van de Unie slechts van de oppervlakte van alle Europese landen beslaan.


In Europa woont dus van de bevolking op slechts van de grond. De sterke ontwikkeling van de Chinese economie heeft ook effect op het welvaartsniveau van de inwoners. Een begrip, dat je zelfs niet dagelijks in de krant leest.


Je kan dus zien dat de consument minder profiteert van de welvaart. This page lists the countries of the world sorted by their gross domestic product per capita at nominal values. This is the value of all final goods and services produced within a nation in a given year, converted at market exchange rates to current U. Terwijl de prijzen nauwelijks niet eens stegen en dat is al een paar jaar zo. De ultraperifere gebieden van de Europese Unie vertonen in structureel opzicht gemeenschappelijke kenmerken, welke hen plaatsen in de categorie van doelstelling 1-gebieden die, zoals beken worden gekenmerkt door een BBP per hoofd dat nog geen van het gemiddelde van de Gemeenschap bedraagt. Het bnp per hoofd van de bevolking is een veelgebruikte maatstaf voor de grootte van een economie.


Het bruto binnenlands product ( bbp ) van een land of van een regio is de marktwaarde van alle goederen en diensten die er op één jaar tijd worden geproduceerd. Het is een veel gebruikte maatstaf voor de welvaartscreatie van een land of regio. Alle in deze bijlage vermelde gegevens over bbp per hoofd van de bevolking zijn gebaseerd op het gemiddelde over de laatste drie jaar waarvoor Eurostat-gegevens beschikbaar zijn, d. Glosbe, dictionnaire en ligne, gratuitement. Parcourir mots et des phrases milions dans toutes les langues. Het is de tweede grootste economie ter werel maar is de bevolking is nog steeds erg arm.


De economie van Gambia behoort tot de zwakkere in de wereld. Belangrijkste exportproducten vormen nog steeds pinda’s en pindaproducten als pindaolie en veevoer. Het merendeel van de bevolking moet rondkomen van veel minder geld dan de BBP per capita. Hoewel Afrika nog steeds het armste continent is, is er in diverse landen een behoorlijke economische groei gaande. Het inkomen per hoofd van de bevolking is uitgedrukt in zogenoemde ‘internationale dollars’ – dus geen Amerikaanse dollars.


Het gaat om een hypothetische munt die dezelfde koopkracht heeft. Dit vertegenwoordigt het gegevenspunt per capita-inkomen, dat het bruto binnenlands product ( bbp ) per persoon is. Het Agentschap beheert de staatsleningen op de kapitaalmarkt.


Dit was ongeveer 3 van het bruto binnenlands product ( BBP ). Slechts vijf landen is het in de twintigste eeuw gelukt. Zelfs met al deze verschillende maatstaven is de echte verdeling van welvaart lastig om te vinden. In veel ontwikkelingslanden is er een kleine elite die zo rijk is dat het bbp per hoofd omhoog wordt gehaal terwijl het grootste deel van de bevolking erg arm is.


China bbp per hoofd van de bevolking

Leg uit dat de omvang van het BBP slechts de welvaart in enge zin uitdrukt. Het houdt geen rekening met de verdeling van het BBP over de mensen, met de staat van het milieu en de leefomgeving, met geluk, etc. De product ruimte is een netwerk dat producten verbind die naar alle waarschijnlijkheid co-geexporteerd worden en kan worden gebruikt om de ontwikkeling van de export structuur van een land te voorspellen.


The economy van Hongarije has an Economic Complexity Index (ECI) of making it the most complex country.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts