vrijdag 18 november 2016

Familie activiteiten vlaamse ardennen

Vind familie activiteiten. We gebruiken cookies om deze website sneller en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site, of door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Op zoek naar een leuk uitstapje of een leuke route? Bekijk het aanbod in Toerisme Vlaamse Ardennen.


Het doet me veel plezier dat u onze vriendenkring ook via de digitale weg ontdekt. Bij The Outsider kan je tal van buitenactiviteiten en teambuilding activiteiten beleven. Kom waterskiën of wakeboarden op de kabelbaan of test ons hindernissenparcours en hoogteparcours in Oudenaarde, het hartje van de Vlaamse Ardennen. Deze vakantiewoning in de Vlaamse Ardennen biedt plaats aan personen, en bevat slaapkamers, een grote moderne keuken en een grote tuin. Ideaal voor een vakantie met vrienden en familie.


Maar er is ook ruimte voor cultuur en ontspanning, en uiteraard mogen we het culinaire aspect niet vergeten, in een omgeving met vele gezellige restaurantjes en cafés. Ga zeker eens binnen in het Centrum Ronde van Vlaanderen en bezoek het MOU, Museum van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen , de prachtige zilvercollectie die de stad rijk is en een rijkdom aan wandtapijten. Of leef u uit terwijl uw team de wereld van de ondergang redt, en u de strijd aangaat met bedrijfsspionnen of u een gangster bij de kraag vat. In de Ardennen nabij Spa vind je Survival Life: dé plaats voor buitenactiviteiten in een prachtige omgeving.


Hier verzorgen wij zowel één- als meerdaagse arrangementen die vooral in het teken staan van survival, teambuilding, gezellighei groepsprestatie en het op een leuke manier omgaan met elkaar. Wat te doen in Belgische Ardennen , België. Een gift voor Familiekunde.


Actieve ‘survival’ vakantie met gezin in Ardennen. In de mooie Belgische Ardennen , op een uurtje rijden vanaf Maastricht, organiseren wij leuke outdoor activiteiten en arrangementen voor een actieve ‘survival’ vakantie met het gezin of de familie. Pladutse 3: Teambuilding activiteiten Vlaamse Ardennen. De Ardennen zijn één grote speeltuin voor uw kinderen!


Familie activiteiten vlaamse ardennen

De bossen, grasvelden en rivieren zijn hun nieuwe speelterritorium en dé plek om hun creativiteit te botvieren. Voor de perfecte uitstap in de vrije natuur zetten we hier voor u de beste activiteiten en adressen op een rijtje. Onze vakantie in Frankrijk was ze goed bevallen, dus toen ik gevraagd werd om naar de Vlaamse Ardennen te gaan, zei ik na overleg met manlief ja.


Hij moest namelijk gewoon werken, dus ik zou alleen met twee kinderen een weekendje, twee nachten, op pad gaan. Bij de Belgische Ardennen denk je al snel aan survivalweekenden en andere activiteiten. En inderdaa dat is een goede mogelijkhei vooral ook voor kinderen. Klimmen, vlotvaren, boogschieten, enzovoort.


Kijk maar even bij dit Ardennen arrangement wat er allemaal mogelijk is. De Vlaamse Ardennen zijn een heuvelachtige streek in het zuiden van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen variërend in hoogte tussen en 1meter. De streek is niet duidelijk omlijn maar meestal bedoelt men hiermee het arrondissement Oudenaarde en de steden Zottegem en Geraardsbergen. De Ronde van Vlaanderen doet ieder jaar ook onze stad aan. Oudenaarde wordt niet voor niets de parel van de Vlaamse Ardennen genoemd.


Boek uw vespatrip in de Vlaamse Ardennen met RefugeTrips. Het prachtige landschap is perfect voor de actieve vakantiegangers. De natuur biedt voor ieder wat wils. Of je nu gek bent van fietsen, wandelen, water of klimmen en klauteren, er is altijd wel activiteiten in de Ardennen waar je van zult genieten. Je eigen Vlaamse Ardennen reisgids met activiteiten en bezienswaardigheden?


Familie activiteiten vlaamse ardennen

Je kan deze reisgids gratis downloaden en online beheren. We hebben ook meer dan 1wandelingen! Op vakantie met je familie ? Kies dan voor een (kort) verblijf in de Belgische Ardennen. Je kan je 2pk-beleving uitbreiden met een route naar keuze afhankelijk van de beschikbare tijd. Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen en omstreken.


Laat je leiden langs één van onze uitgewerkte routes ! Naast de huurprijs betaal je dan per roadbook de vermelde prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts